2012-11-20

Hej från Göteborg!
lite oväntat kanske men här är jag iaf, för att äntligen få gå introduktionskursen på jobbet. åkte ner alldeles för tidigt imorse, klockan 6 gick tåget så när klockan slog 5 var jag uppe pigg som en mört, eller inte kanske. efter att ha avslutat första dagen följde sedvanlig middag med P, det gäller att passa på när vi för en gångs skull är i samma stad( vilket inte händer allt för ofta nu för tiden.
nu har jag parkerat mig på hotellrummet med ett gäng tidningar och choklad för att ladda inför morgondagens kursande av ekonomisystem, mamma mia!

2012/11/19

trött tröttare tröttast, känns som om det är ett återkommande tema i mitt liv just nu.

jobbdag som vanligt idag, och som vanligt dras alla nötter till mig, fortsätter det såhär så är det väl snart dags att plocka fram pepparsprejen igen. vart kommer dom från egentligen?

slutade ändå tidigt idag o sprang till tåget för att möta upp mamma i stan för lite fika och shopping, myspys!
skulle egentligen nu behöva slänga mig i duschen och packa färdigt för imorgon, måste gå upp alldeles för tidigt imorgon för att komma med tåget...måste bara få lite kraft att ta mig upp ur soffan....

2012/11/15

tiden går så grymt snabbt nu för tiden, tycker veckorna bara flyger förbi. likaså helgerna.

förra helgen ägnades iaf till mys, julmarknadsmys på mårbacka med J där pengarna bara flög iväg men vi fick ändå med oss massor av gott hem so det nu mumsas på. sen blev det stugmys och helgen avslutades med fardagsmys hos mamma o pappa.

något som också går aldeles för snabbt är kvällarna eftersom jag kommer hem alldeles för sent med tåget, så det gäller att vara effektiv med tiden och inte krypa upp i mitt mysiga lilla soffhörnet som jag har. speciellt eftersom helgen blir en jobbhelg så fick det åka på ett gäng tvättmaskiner fbara för att få det undanröjt lite. hej o hå vad det går!

2012/11/07

så händer det där som inte får hända igen, som inte ska hända. ge mig lika gärna en käftsmäll vad som helst men inte det här. det är märkligt det där hur fort livet kan ändras, märkligt och skrämande. men framför allt kanske jag får ta det för vad det är en hemsk situation som ändå än så länge har gått ganska bra och som har fått mig att öppna ögonen för vad som faktiskt kan hända och att det nu om någonsin är dags att ta tag i mig själv och ta hand om mig också om jag inte vill vara med om samma sak. det tål att tänkas på det här så kallade livet....

2012/11/05

Hej på dig regniga hösten vad jag inte har saknat dig! Kommer på allvar snart att få pka ubåt till jobbet istället för mitt kära lilla tåg som jag idag sover så/skönt på!

RSS 2.0