sköna dagar

har haft några sköna dagar med mamma och pappa,kom fram till att det gäller att ta vara på dagarna nu innan det är dags att åka iväg några månader!

har iaf myst till tusen, plockat kantareller med pappa och fyllt frysen med både hallon, vinbär och krusbär!
så nu är jag bara sugen på att göra något med dom. humm kan det bli sylt, gele eller saft? skoj skoj!

igår kom iaf jocke så då blev det grillning för hela slanten, trots att det började regna tre gånger så hann vi passa in grillningen och ätningen mellan skurarna.

i vilket fall som helst så fick jag en underbar helg!

vad blev det?

ja vad blev det då? jo det blev en köksgardin, en hissgardin. och jag är mäkta stolt över min skapelse vill jag lova!


god morgon

god morgon världen!passade på att läsa tidningen i sängen imorse, vilken lyx, synd bara att man måste gå till dörren och hämta den.
tänkte fortsätta med ett litet projekt som jag drog igång med igår, idag ska det bli klart!



 

men vad blir det?


ett fynd i röd påse



såhär fina kassar får man när man är på loppis i karlstad, den kanske inte är helt enligt säsong men fen fyller ju faktiskt sitt syfte. så varför inte egentligen?



innehållet kan man kanske tycka är lite snyggare! fyndade mig en 2liters höganäskruka. tyvärr var den ju ilte sådär bullig och fin men ändå ett fint tillskott till min höganässamling. vet dessutom att den kommer att väl fylla sin plats!

fanns mycket annat fint, som tyvärr inte fick följa med hem den här gången, men kanske nästa om jag har tur? fler besök kommer det säkeligen att bli iaf, bästa loppisen på länge, I like!!


de dagarna

hade en underbar kväll igår hemma hos C och T igår,jocke och jag stog för maten och det det blev väldigt mycket god mat om jag får lov att säga det själv som till slut följdes av väldigt mycket matkoma
en helt underbar måndag med andra ord!

dagen idag är inte riktigt lika kul, sitter och pillar på en inlämningsuppgift som ska in om några veckor, men sakta men säkert så börjar även den att falla på plats. bara man tar lite itaget.
just nu har jag uppnåt dagens prestation känns det som så det är dags för lite mat och allsång på skansen kanske!det gillar vi!

teknikens små under

ja vad skulle man göra utan dom, ha lite lite mer fritid verkar det som eller iaf göra lite vettigare saker. datoranvändandet  har ju helt klart minskat i sommar efter att jocke och jag samsas om om samma dator. dock har jag börjat kolla på en ny då de inte är så lång tid kvar nu tills jag ska tillbaka till stockholm. men denna gången blir det att beställa från nätet som det ser ut. är trött på försäljare som verkar få hög provision av att sälja så stora datorer som möjligt, visst de är säkert jättebra men det är helt enkelt inte det jag är ute efter,punkt! det som är bra med internet ör att det inte finns några tjatiga försäljare.
min älskade lilla rosa telefon har även den i saknad av sin kompis datorn även den lämnat mig. nyheten av att den skulle få en ny kompis tog knäcken på den, eller? nej egentligen inte men undertiden som sökandet efter kvittot pågår med ljus och lykta så har en 5årig trotjänare fått hoppa in. hjälp, vad gjorde vi innan mobilerna fanns? 

laddar nu för morgondagens raportskrivning, inlämning om några veckor och jag vägrar sitta sista dagen och tokskriva, aldrig aldrig mer mina vänner, det vill jag lova!

BAO

sitter och tjuvlyssnar på BAO som spelar på sandgrundsudden. jag har det lite bättre än de stackarna som sitter ute i regnet, men med balkongdörren öppen så hör jag det mesta. enda minuset är ju att jag inte får se dom, det får ju dom som betalt inträde! men man kan inte få allt här i livet!

varit hos kusin idag och firat hans födelsedag (hurra hurra hurra) fast roligast var väl att låna hans lilla bebis och snosa på, han är så söt!!och skriker inte, gillar bebisar som inte skriker! myspys var det iaf!fick en träff med farmor med, alltid trevligt!

nu blir det mer mys i regnet!!

i väntan..

...på oväder. skulle man kunna säga. klibbigt och kletigt ute ge mig lite åska så jag blir av med skiten!
kör på slappardag delux idag, lite saker till mig,lite saker till jocke på stan.
nu myser vi vidare och ser vad som händer

i väntan på regn

varmt klibbigt väder idag, väntar på att åskan ska braka loss med ett väldans regnoväder. vill dock att det ska hända nu så jag slipper det sen, skönt väder önskar jag mig tack!!

var och sprang lite på stan, hittade massor med roligt, jocke får följa med imorgon på en sväng(så glad han kommer att bli), men fick gå hem för att vara lite nyttig och tvätta. hatar tvättstugor till ha en trädgård där det blåser torrt och man slipper plocka fram och tillbaka hela tiden, morr!

försöker planera lite inför helgen med, vill ha lite liv och rörelse men med mys, humm vi får väl se. vill även ha en cykel, tänk så skönt att kunna cykla runt bara sådär. ja jag undrar allt jag, mycket nu!!


så mycket

...ja så mycket har hänt den senaste tiden, så många roliga besök av nära och kära, mys på uteserveringar, kärlek. men också så mycket tråkighter som jag inte ens tänker nämna här, för att jag inte orkar helt enkelt. det här blir ett nytt avstamp ut i sommaren och resten av livet!

dagen har tillbringats hos mina kära föräldrar och innehållit allt från kantarellplockning till smultron och hallonätning. precis det som jag behövde nu. att njuta att de små små stunderna som kommer men som så fort går över och försvinner.

det är det jag vill ta vara på nu, man vet aldrig vilken stund som är den sista!


varmt välkommen

man kan väl säga att vi välkomnade juli med buller och bong. vaknade halv sju av att det dånade av regn på balkongen och mullrade desto värre. så lätt som en lärka skuttade jag upp för att kolla så att allt var urryckt och låg sen och svor med kudden över huvudet att jag inte kunde sova.
så just nu är det så där lagomt muntert, men det går över ska skutta runt lite och kolla blommorna och lite annat innan det är dags att åter åka till jobbet i regnet igen, ringa vaktis en sväng med kanske, humm tur att han gillar mig så, eler inte?

RSS 2.0