2012/03/23

har återigen haft både en underbar vecka och en underbar helg.
i onsdags satte jag mig på TUR-tåget mot göteborg, efter några timmars försening, en brand, en mindre omväg över västerås och otaliga tågköer så var vi äntligen på göteborsk mark. underbart väder och kanonföreläsning väntade på oss.
eftersom jag ändå var i göteborg så passade det ju utmärkt att träffa patrik (och låna hans soffa) hur kul som helst då der var år sen vi sågs och vi satt och kände oss gamla och mindes tillbaka
Var även på besök på TUR-mässan, som var resans egentliga avsikt, såg alla utställare, tävlade lite och fick med mig lite gratisgrejer, sånt gillar vi!
hann även mysa runt lite i göteborgs fina vårväder och shoppa lite.
idag gör sig även våren påminnd hemma, gjorde ett försök att börja plocka på balkongen men får vänta lite till tills solen gör sig påminnd på andra sidan, hoppas på att våren kommit mer nästa gång jag är hemma och att gatorna är sopade, då är det vår på riktigt.

14/03/2012

Sitter och tittar på Jamie Olivers besök i sverige och kan inte låta bli att le för mig själv. han visar precis allt som är underbart med det svenska köket till och med lite unikt. så som köttet, älg, ren, hur vi tillreder fisk för att kunna spara länge. all mat som finns i naturen, svamp, bär, tänker tillbaka på sommaren då varje besök hos mamma och pappa resulterade i att det plockades både kantareller och bär, lyckliga sommar!

men också bakkulturen med mat bröd och fikabröd! längrar hem för att baka, goda matbröd, morotsbullar, råglimpor, för att inte prata på fikabröd och tårtor!

men också på att få börja plantera mina små fö som jag sparat från fjolårets överblommade växter, jag vill jag vill jag vill!

den här sommaren tänker jag vara kulturtant, gilla det eller ej, men nu ska vi tillbaka till rötterna igen ;) 

13/03/2012

har haft en sån underbar helg så det är inte klokt!
lyckades hinna med ett tidigt tåg i fradags så tan få en hyffsad "vanlig" fredagskväll framför tvn, dessutom slutade jocke tidigt så megaplus för det.

lördag så var det tvättime på morgonen för att senare på kvällen åka hem till en underbar vän från långt långt tillbaka, fick äntligen se hennes läggenhet och träffa hennes kompisar, tyvärr tar allt tågåkande på krafterna så det blev en ganska tidig kväll.

Söndag var det 22årskalas för min fina J, det blev kakkalas och bebismys och ännu mer mys med gamla vänner. uppdateringar på allt som hänt sen sist men också planer för framtiden.

 en helt underbar helg som gör det lite jobbigt att sätta sig på tåget mot stockholm men som gör att jag längtar ännu mer efter nästa helg, I just love it!

08/03/2012

Idag(och imorgon) sä hänger jag på stockholmsmässan och deras vildmarksmässa, mamma mia vad folk det har varit där!! 



Vår underbart vackra monter som vi byggde igår, ni måste erkänna att den är enormt snygg!



smög mig in på en av "våra" föreläsningar som hölls under dagen, här är det om mongoliet!


imorgon ska jag tillbaka och köra upploppet, innan jag åker för myshelg hemma.. ooh i like!


07/03/2012

Andra vecka på praktiken och det känns kanon, får göra allt från att ta emot beställningar, göra utskick, vara med på föreläsningar, hämta pass från visering(irans ambasad utan slöja var kanske inte det smartaste draget jag gjort, men mammen i luckan berättade glatt för mig "hov butiful" jag var)
sist men inte minst kommer jag att få vara med på vildmarksmässan som börjar imorgon som utställare, dagen idag har ägnats åt att bygga monter, hurra!

dessutom så får man presenter (hurra igen) fick ett par supersnygga tofflor från egypten, som en på kontoret köpte på en resa dit innan jag ens börjat där, hur gulligt?


RSS 2.0