28/01/2012

idag var det upp och hoppa, sen åka av. Resia hade ordnat med resemässa på CCC och det vill man ju inte missa för allt i världen!
blev att lyssna på en hel del föreläsningar men ochså träffa lite branschfolk, men även gamla lärare från förr trevligt trevligt!

även kul att se CCC från insidan då jag bara sett den från utsidan hittills!

Efter det blev det mys på stan med fina T, det var en evighet sen som vi sågs så det fanns lite att ta igen och jag gillart.


väl hemma tänkte jag vara lite effektiv och få in lite bilder som blivit framkallade i album, men då tog såklart klisterlapparna slut, så typiskt, så istället blev det en myssovstund i soffan på mitt fina fårskinn!

Vårt kära tvrum fick sig en ommöblering innan jul vilket blev kanon,mer ljus och mer plats i vårt lilla rum, dock har nu fotöljen fått ta julgranens plats efter julen!


26/01/2012

Still alive!
även om det inte verkar så, håller på med sista amadeuskursen och det tar på krafterna vill jag lova! det är nämligen det här jag sitter och räknar hela dagarna.priser eller kanske snarare priskomponenter. hur man bygger ett pris helt enkelt!
så just nu snurrar det fqm, fqd, ctm, hippar ja allt möjligt i mitt huvud!
imorgon är det prov på det hela, så underbart! 


18/01/2012

tillbaka till verkligheten skulle man lugnt kunna säga, idag var det dags för första tentan för terminen. denna gången var det i affärsjuridik. återstå att se hur den gick.

imorgon är det dags för ny kursstart i organisation och ledarskap, spännande spännande tror att det kan vara en riktigt bra kurs som man kan använda till mycket.

har även fått ganska mycket gjort idag, många samtal gjorda, brev skickade. skönt att kunna bocka av endel. har även laddat lite inför examensarbetet började med att lägga på i örat på handledaren vilket kanske intte är det smartaste men vad ska man göra när man inte riktigt kan med telefonen, ett gott skratt fick vi oss iaf.
länggtar efter att få komma igång och det tänker jag göra med buller och bång imorgon, hihi!

12/01/2012

omställning, omställning, omställning!
hur mycket kan man skylla på omställning?
evigt trött det enda jag gör är att sova, den enormt dåliga luften i skolan tar kål på mig!
imorgon är det fredag igen och då åker jag till mitt värmeland för att träffa nära och kära som jag saknat nåt enormt.

i vilket fall är uppgiften inlämnad idag, så nu tokladdar jag för tentan på onsdag. har lektion på måndag sen ledig tisdag för plugg och senare på onsdag är det den attans tentan!! skönt att få den ur världen! 

11/01/2012

plötsligt förstår jag varför rutavdraget är så viktigt i stockholm!

DET GÅR JU INTE ATT HITTA EN EN ENDA DAMMSUGARPÅSE I DENNA STAD!!!

det är sant, när jag frågade på konsum i början av veckan efter att ha letat som en galning, tittade hon lite på mig sen letade vi tillsammans innan hon kom fram till att hon nog aldrig sett en dammsugarpåse på lagret!

idag undersökte jag saken på clas ohlsson, där om någonstanns borde det ju finnas kan man tycka! men icke, där fans det bara nåt ufoliknande påspåhitt som jag inte ens orkar titta på.

det blir helt enkelt att importera från mitt kära värmeland i helgen!

09/01/2012

"och jag har mensverk ner i tårna och det är en lång väg hem"

Första skoldagen idag, vaknade med jordens värk i magen, tog mig någolunda samman och vandrade till skolan. på ett sätt kändes det skönt att vara igång igen, känns som om jag vill vara klar nu, måste bara få ett jobb, eller ska man köra på det vanliga "det ordnar sig"? lite ångest, men vad ska man göra. till sommaren är jag klar halaluja!

hade jordens pluggplaner för idag, har ett tvåsidigt arbeete som ska in på fredag som jag helst skulle vilja vara klar med då det är tenta i samma ämne nästa onsdag. men eftermiddagen fick istället gå till att äta hamburgare,sova och slökolla på tv. men ibland måste man väl få unna sig det med. det är ju trots allt bara måndag och ett arbete på två sidor går ganska fort varesig man vill eller ej!

07/01/2012

jag räknar och räknar, men jag får inte riktigt ihop det!
det där med min egen ålder alltså, sist jag fyllde år (alltså förra året) så kom jag fram till att det där med att fylla 22 är ju inte så farligt ändå det kan ju gå bra och det gjorde det! tills jocke påminnde mig om att jag faktiskt fyllde 23 år. Attans vilken tabbe, helt plötsligt bara kom ett år som jag hade missat och plötsligt blev jag väldigt stressad, Jag hade ju missat ett helt år!! 

nu börjar jag dock förlika mig med min ålder 23, tills jag kom fram till att det betyder att jag kommer att fylla 24år iår och då,då är jag ju nästan lika gammal som jocke!! (haha)

nu är det ju inte riktigt så att jag startade det nya året med åldersnoja, även om det inte verkar så så har jag inget emot att bli äldre, sålänge ingen kommer och överraskar mig med att lägga på ett år hit eller dit helt plötsligt!

och tydligen är det ju 24år som gäller iår, humm


RSS 2.0