min dag i långhet

ojojoj vad tiden går fort, redan tisdag kväll och imorgon är det onsdag och då är det inte länge kvar tills jag åker tillbaka till karlstad igen!

dagen har som vanligt varit underbar, började med en härlig sovmorgon (till klockan åtta) sen studiebesök på ving's huvudkontor. och där blev jag faktiskt lite kär. på ett sånt ställe vill jag med jobba mysigt fräscht och helt underbart, snacka om lyx. sen bar det av till skolan för lunch, dock blev det ganska ensamt för bara sanna och jag hade matlåda med oss :S efter lunch var det ytterligare en branschföreläsare från amadeus som var lika intressant den!!

blev en liten tur på söder efter skolan, fint är det men lite lustigt folk om man får säga så(!) måste hitta en bra second hand affär med lite skoj grejer i bara, får granska min fina bok som jag fick av anni och malin när jag slutade och se om jag hittar något där. imorgon kör vi med ytterligare en sovmorgon sen eget arbete och ny branschföreläsare, I like!

men tills dess mina vänner är det god natt och på återseende från min del. stockholmsluften tar hårt på en stackars värmlänning som mig ;)

mitt lilla lilla garage

japp, då var jag tillbaka i mitt lilla garage då och jag har väl redan hunnit med två nervösa sammanbrott, suck!

det första var på tvättmaskinen, eftersom föregående hyresgäst "glömt" att göra ren den och överkonsumerat tvättmedel så var tvättmedelslucka full med fasttorkat tvättmedel, GAAAH! blev ett lite samtal till lilla hyresvärden som fick komma och kolla på den.
andra utfallet var på kaklet i badrummet som nog aldrig varit rengjort. men nu glänser det så vackert så. känns väldigt skönt att få städa bort föregående hyresgäst bit för bit.

imorgon är det "sovmorgon" till tio ska på studiebesök till ving och på eftermiddagspasset kommer ytterligare en branschföreläsare. skojigt skojigt!!

nu blir det att fixa lite till innan det är dax för sängen och msnande till höger och vänster. imorgon tror jag nog att det blir att belöna mig lite med något skoj, humm undrar vad bara?!

packa ner min skrutt

jaha ja, nu är det snart dags att packa ihop och åka tillbaka för en ny vecka i sthlm. att en helg går så fort. helst av allt skulle jag vilja packa ner min skrutt så att han blev med till mitt lilla garage. men det går ju tyvärr inte!
men en vecka går fort snart är jag tillbaka igen!!

vad är killens problem?

vad är killen på våningen över´s problem??
har han en väldigt sen efterfest/morgonen efter fest eller är han bara dum i huvudet??

hög musik spelas det iad vill jag lova, varför? om jag inte missminner mig så brukar det vara såhär på tidiga helgmornar. vad gör karln egentligen oc hhar dom inte dessutom barn!!

jaja nog om det .har varit vaken ett tag nu, tvättat lite, snorat lite känns som om jag har en förkylningssnuva från helvetet. apoteket blir det för att ladda med gud och alla olika medicament så att jag överlever sthlm i veckan!

dans

När Emma är borta dansar pojkarna på bordet?



eller vad har hänt här egentligen??

tillbaka

ja då var jag tillbaka igen på i mitt älskade karlstad. jag och min lilla rosa ryggsäck har landat.

var på studiebesök på amex business travel idag, grymt intressant att se hur stora kontoren egentligen är och vad man kan göra i framtiden. så det är mycket som snurrar i mitt lilla huvud just nu!
att jag dessutom lyckades vara där ungefär 40 min innan vi skulle vara där är ju skräll av mig men vad skall man göra ;)
efter avslutat studiebesök vad det dags att bege sig bort mot stationen för att åka hemåt. blev in på granit en snabbis för att fixa med lite grejer till karlstad och sen sedvanlig donken mat. lite av en tradition så att säga.

har för övrigt hittat en plats där busschafförerna är otrevligare än i karlstad, nämligen spånga! vart hittar dom alla idioter?
den ena förstår inte vad jag säger
en annan tror att jag är norsk
en tredje sitter och skriker vid varje busshållsplats
och en fjärde skäller ut lastbilschafförer
för att inte tala på att man ska ha tur om dom stannar där dom ska!
hjälp säger jag bara!

nu blir det att fixa lite skrutt kommer "snart" hem från jobbet. om tre timmar eller så om jag har tur kanske

rask takt

jaha ja dagarna här i stockholm trillar raskt förbi vill jag lova. imorgon är det dax att åka tillbaka till lilla karlstad igen!!
men denna vecka har varit grymt kul (precis som förra veckan) har dessutom börjat få lite ordning i papper och grejer. men blir nog en liten attgöra lista över helgen så jag vet vad som ska bli gjort!

gårdagen spenderades hos kusin vitamin med barn. just att han bor här är en stor anledning att det lockade att flytta hit, visst stockholm är stockholm med allt vad det har att erbjuda, men det är ett väldigt stort plus att han finns här. det blir lite som en barnsaga emma och stora kusinen i stora staden! och jag gillert!!
nästa vecka däremot blir det allvar, för då är det barnvaktande som gäller. men tror nog att det kommer gå kanon. jag menar mamma passade ju stora kusinen och han blev ju iaf hyffsat normal. så då kan väl jag inte misslyckas helt, eller?

nu blir det att packa iordning det sista så att det ser lite snyggt ut när jag kommer tillbaka på måndag.
karlstad here i come!!

ever

bästa helgen ever

det var faktiskt skönt att komma hem till mitt älskade lilla karlstad men dagarna går alldeles för fort!!

fredag var det ÄNTLIGEN Winnerbäcks konsert på sandgrundsudden, lyckan var gjord! skulle lätt göra om det igen och igen och igen. sjukt bra, och helt underbart att få vara där med min skrutt.

lördag åkte jag runt med mamma och pappa på gud och alla ställen, skönt var det och fick massor med "nyttigt" köpt som jag behöver i sthlm.

söndag blev det mest slappa för oss båda, handlade lite, satte upp lite tavlor och gjorde det bästa för att hålla oss vakna 02.10 gick nämligen min buss till stockholm! så 06.40 äntrade jag stockholm och gjorde en otroligt dum grej som att gå med resvästa upp till söder för att få en liten promenad. dum ide prova inte det!!

nu sitter jag i mitt lilla garage och proppar mig full med godis så att jag ska orka att ta mig iväg och handla en snabbis.
imorgon blir det nog en sväng på stan ska pigga upp mig med lite saker som jag "behöver" eller kanske inte. men jag vill. så det så

stress

ojojoj stressig morgon vill jag säga!

skulle upp vid 0850 imorse för att gå och klippa mig. men när klockan ringde skulle jag bara ligga lite, lite till för det var så skööönt. 0915 slår jag upp mina blå igen, shit pommfrites!!! vid 0930 skulle jag vara och klippa mig! det blev räserfart vill jag lova  och en rask springtur/promenad till frisören!

med andan i halsen kommer jag iaf dit i tid, som tur var!. nu ser jag ut som vanligt igen och kan tom se ut under min lilla lugg. underbart!!!

back in k-town

tillbaka på hemmaplan igen.

underbart!!

var i skolan på morgonen, marknadsförning och kommunikation fram till 1600. känns skönt att få börja lite på riktigt och "lära" sig lite grejer. sen bar det av mot centralen för att åka mot mitt älskade karlstad. resan gick smidigt och skönt,. smällde i mig lite hamburgare.

men icke blir det vila när jag är hemma. imorgon ska jag återigen bli räddad från mitt hår utav underbara michaela. kanske jag tom ser lite vettig ut när jag åker tillbaka upp til sthlm så dom tar mig lite på allvar.
på kvällen är det äntligen winnerbäck. däremellen ska det handlas lite.
lördag blir det mammi och pappi och söndag blir det myspys innan jag återigen återvänder.
hoppas iaf på världens bästa helg!!! <3

cous cous gröt någon??

humm skulle koka couscous förut för att göra sallad. mitt i kokandet upptäcker jag att jag inte har något decilitermått. tänker då äsch jag höftar lite på känn. om vi säger så, det gick åt helvete! istället blev det couscousgröt. mindre gott faktiskt. men snål som jag är sitter jag nu och funderar över om jag ändå inte kanske skulle kunna äta det imorgin ändå. men nej, jag tänker inte äta det.äckligt blir istället en natt yoghurt och banan för min del.

imorgon åker jag tillbaka till mitt älskade värmeland. I have miss u!!


dag 3

vad händer?är trött så jag tror att jag dör;p är inte riktigt van det här med tidiga mornar och stillasittande dagar. den saken är säker. men skolan går ändå bra vi kör fortfarande med våra namnlappar, mest för säkerhets skull. men än så länge verkar ingen riktigt bry sig om det. det är nu man faktiskt märker att de flesta har en "jobb erfarenhet" det är inga nyutgångna studenter vi snackar om utan folk som tagit sig tid att se sig om i världen.och jag gillar det!. just nu kämpar jag för att ta mig upp ut min bäddsoffasäng för att göra lite mat, måste få med mig något till skolan imorgon kan inte springa runt och köpa mackor hur som helst. nej mat blir det. punktum!

prisa gud

prisa gud här kommer skatteåterbärningen!!!!

eller ja iallafall internet! äntligen äntligen har min lilla lilla lya fått internet, behöver jag säga att jagf är överlycklig?
detta firar jag nu med att vräka i mig chokladbollar(korrekt svenska) och godis i massvis. för har man varken tv eller internet så kan kvällarna bli hyffsat tråkiga. och för den delen så är inte spindelharpan rolig efter ex antal lagda spel.

vad har då hänt?
jo, i måndags tog jag min lilla resväska och begav mig till stockholm, här går jag nu i skola, närmare bestämt på frans schartau. och efter två dagar så trivs jag fortfarande ganska bra vill jag påstå. dock saknar jag dom där hemma för det är ganska tomt här! men snart kommer jag hem igen till mitt sköna värmland för en lite längre helg. underbart.

bästa dagen

har haft världens bästa dag hos mina älskade föräldrar.
vi har verkligen varit överallt och flängt runt men helt underbart. helt otroligt och jag skulle nästan kunna döda för att göra det oftare.

men snacka om separationsångest att lämna dem sen, egentligen blir det ju inget annorlunda, snarare kommer jag ju nu kunna träffa dom oftare, vilket känns väldigt skönt. speciellt att få träffa pappa mer och få han att kämpa för att utvecklas mer.

själva saken är ju just det här med olika städer. allt tar så mycket längre tid. ångest!!

sista

så var sista dagen gjord, en förhållandevis lugn dag, vad som nu räknas till lugn vill säga!
kvällen bjöd ändå på buller, bång och fyverkerier, även om det nu faktiskt var jag som råkade bli fyrverkeri denna gången tyvärr, men en redig elchock piggar väl upp sådär på fredagsnatten!
men vad annat kan man förvänta sig fredag den 13e? sist det var fredag den 13e innebar det för min del en väldigt massa blod, pappershanddukar och handskar. och det var iaf skönt att slippa denna gången!

dagen idag var jag ändå uppe ganska tidigt (halv 10) ska åka hem till mammi och pappi en sväng. träffa dom lite innan jag åker. myysigt!

näst sista

gjorde min näst sista dag idag, förstår inte att tiden går så fort. känns som om det vore en evighet tills jag börjar men icke, imorgon är det sista dagen. mamma mia!!

mr and mrs smith

hade en välförtjänt ledig dag igår, den tillbringades på favoritstället mitt ute i skogen, med en liten skogspromenix och kantarellplockning!

annars blev det en otroligt lugna dag med mycket mys framför tvn och film.
mr and mrs smith var gårdagens film, är lite kinkig på den för den första filmen jag hade pajade så vi köpte en ny mad massor utav specialgrejer och det är ju inte samma film, olika scener olika klipp. till råga på allt så var ju den andra bättre!!! suck

nu blir det att fixa sig iordning för att vandra mot stan och fixa lite där innan jobbet börjar,

monster

gaaah har haft monsterhuvudvärk från yttrerymden på morgonen. hatar att vakna med huvudvärk, usch och fy. men med några huvudvärkstabletter och mat så kanske vi får någon ordning på detta med ;p

nu blir det iaf stan för att sedan ta sig an dagens jobb!
imorgon är det en ledig dag son kommer utnyttjas på bästa möjliga sätt!

tack

tack min älskade, älskade kusin för att du ger mig ett tak över huvudet innan jag hittar mig ett eget tak!

gårdag

gårdagen startade lite lätt förvirrat vill jag lova, jocke fick ta sitt pick och pack för att åka och jobba lite hastigt och lustigt, det ogillas starkt men vad ska man göra.
istället blev det en dag med mamma och pappa vilket i och för sig var ganska skönt det också!
kvällen tillägnades johanna som snart åker iväg på sitt stora äventyr och jag är så lycklig för hennes skull.
mysigt värre var det iaf igår och jag kommer sakna henne så mycket!!

underbar

underbara underbara
igår när jag kom hem från jobbet proppsade jag på att det var filmtajm!
sagt och gjort, dator med sladd bärdes in till sängen för filmmys!
utvald film blev The Holiday! helt undetbart
trotts att den är lite småseg i början så är den så mysig.

dock är ju grejen med film efter jobbet att det blir väldigt sent, tom så sent som halv 3, men det var det värt!
efter filmen utbrister jocke, det är nog första gången som jag inte har behövt väcka dig efter en kvart när vi sett på film!

ja, vad ska man säga, är man trött så är man!!

tant

oont ont ont!! jag är då rakt på inte van att jobba såhär mycket vill jag lova. benen värker och flåset är som en 90årig tant. men bara en dag till sen är jag ledig en dag för att senare börja om igen!!! tjoha

skaplig start

är skapligt trött, men skyller fortfarande på vädret. eller kanske att jag inte kunde sova eftersom någon gick loss med ett järnrör på soptunnorna inatt, att någon skulle banka i väggen imorse och slutligen att någon av pappas chefer(?) ringde och väckte mig!!

för övrigt så har det möbletars om lite, varit på stan och hem igen. telefontrackaserat helt okända människor i sthlm+mamma. dränkt händerna i helosansalva så dom är alldeles vita. så nu gör jag mig klar för min andra vända till stan denna gång för att handla och jobba.

ingen som råkar ha en lägenhet över i stockholm till mig för övrigt??

världens bästa

världens bästa dag igår, åkte till mammi och pappi för att sedan sätta fart mot arvika och olssons brygga för god mat. mysigt värre vid vattnet och att bara vara en liten stund.
efteråt blev det utflykt för jocke i skogen för att kika runt.

RSS 2.0