2013-03-24

Så var dagen jobbpass över och vi laddar för en ny arbetsvecka imorgon, kul också att få sitta på ett annat kontor en sväng o se hur dom har det.

Kunde inte låta bli att köpa hem en liten minipåsklilja hem med, dom är så söta o lyser upp i köket

2013-03-23

Härligt, den enda lediga dagen den här veckan bjuder på underbar sol och några plusgrader. Något som vi inte varit bortskämda med direkt! Dagens plan blir o dra nytta av energin som solen ger, minst fyra tvättmaskiner ska köras, iväg o handla på diverse ställen och kanske sätta en liten bröddeg om orken låller i sig, vem vet

2013-03-20

Är äntligen inne på slutet av den andra och sista 6dagars veckan, inte helt klar i huvudet helatiden om vi säger så. längtar nåt så fruktansvärt till påsk då jag äntligen får långledigt. dock är det ganska mycket planerat, men jag längtar allt är fantastiskt roliga saker.
men först måste jag ta mig igenom resten av veckan, lärdag är dagen med stort L för ledig, söndag blir det bergvik sen är det full fart till torsdag då jag går på påskledig )

2013-03-12

lyckades med konsten att få sovmorgon och övertid på morgonen. då jag hade kurs på morgonen som jag fick göra inne i stan, sen iväg till jobbet en sväng för att åka tillbaka för lite info om norwegian och sen HOCKEY, såklart vann Färjestad ;)

2013-03-11

i helgen gick J och jag igenom månaderna framöver och jag konstaterade ganska snabbt att -Älskling vi ses i Maj, Maj är en bra månad.
veckans ToDo lista:

Tisdag:
- systemutblidning fritidsresor
- hockey och kvällsmöte med norwegian

Onsdag
- personalmöte
- långdag

Torsdag
- "bara" jobba
- försöka ha ett liv

Fredag
- försöka att inte somna i soffan efter jobbet

Lördag
- jobbhelg

Söndag
- Barnkalas(?)

lite lagomt för att hålla igång i veckan

2013-03-02

jag är en ganska inkörd bloggläsare, eller egentligen en ganska enkelspårig inkörd bloggläsare. det är sällan jag lägger mig till med en ny blogg.

en som jag däremot har fastnat för är AnnaRitar, det som är kul med henne är att hon är en värmlanfstjej som gått sin egen väg, för en tag sen tog hon upp en känsla som jag såväl känner igen mig i, en tanke som för tre år sen var alldeles för närvarande hos mig

AnnaRitar:
"....Jag gråter och gråter och gråter nu när jag vet att det här är för alltid. Att mina barn inte får en lekmorfar som hänger upp gungor i träden och matar dom med godis i smyg......."

när pappa blev sjuk slog tanken mig att mina barn precis som jag skulle kunna få växa upp utan sin morfar. tusen tankar som snurrar, världens orättvisor kan aldrig vara längre bort. att dom som jag någonstanns skulle känna en tomhet hur älskade dom än skulle vara av alla andra. för det kvittade hur älskad jag än var av alla, det var tillfällen som jag sågärna skulle ha viljat ha en morfar "som alla andra".
kanske hade jag inte kännt mig ettdugg mer älskad av att haft en morfar, jag har i mitt liv har haft fantastiska "morfars standin'er" genom åren folk som har älskat mig och tagit hand om mig och skämt bort mig på sina bästa morfar/snällafarbror sättet. men en morfar hade ändå varit bra att ha..

RSS 2.0