öppet hus och arbetskläder

åter hemma från öppet hus, kom massor med folk, pratade så att rösten var på väg att försvinna ett tag, men skoj var det det vill jag lova.

hittade en bild på mig från den gammla goda tiden när jag jobbade på nyår, lite skillnad på "arbetskläder" kanske? tänk att gå i sina privata kläder till jobbet, det vore allt nåt det!






lite skillnad på "arbetskläder"?


öppet hus!


nu åker jag in till stan, ska vara med på öppet hus på skolan idag och jag ska vara med för att svara på frågor osv. kommer att bli svinkul(hoppas jag men det är min inställning till det hela iaf).
ska ta mig en tur på stan förtst bara, sett en svinsnygg kavaj som bara måste bli min!




how to look 30mars


såhär såg jag ut idag, skjorta tröja,stort halsband, stora örhängen, and I like it


supergilla!!!


jag har inte nog många tummar för att kunna göra tummen upp!
för några veckor sen så gjorde vi ett dataprov i Exel, hade lite ångets, lite funderingar på hur det gick egentligen och idag kom dommen 64/64=VG+
jag är överlycklig!det går bra nu kompis!


nytt försök

jag var nog trött imorse för bilderna jag la upp var inte något vidare så jag slänger upp dom en och en istället



fyea dagar

god morgon, innan kameran gav upp så hann jag ladda över några bilder. bl.a. dessa. fyra dagar fyra klädstilar.


inte helt ok

något är ju inte helt ok faktiskt. somnade framför tvn runt 1900 och vaknade 2050. inte helt ok.
vi får se vad det blir av det. förhoppningsvis ingenting om jag får bestämma har varken tid eller lust attt bli sjuk nu. så eftersom jag nu sovit bort hela kvällen så måste jag ställa mig och göra mat till imorgon för lunch. attans, men smörgås imorgon känns inte heller som någon hitt spec inte om jag börjar bli sjuk. en riktig karl behöver mat!
nej nu blir det mat, tillsammans till Pluras mat! lite sällskap måste man ju få ha!

tekniskt handekappad

min kära kamera har gett upp eller snarare så att batteriet har dött och laddaren är kvar hemma i karlstad, min mobilkamera har överlistat mig, jag förstår absolut ingenting av den. så nu förlitar jag mig till min kära webbkamera, kvaliten kanske är sådär men det blir iaf bilder håll till godo!



vart är läraren

vart är läraren?
det frågade vi oss odag när det gått en halvtimme och ingen lärare var där. intressant!!
visade sig tillslut att det inte skulle komma någon lärare pga att missförstånd.
så det bliv några snabba byten på lektioner och eget arbete hela dagen vilket var skönt att kunna bocka av vissa saker men samtidigt hade det nog varit skönare att haft den lektionen imorgon när den skulle ha varit. men men så är det!
återstår nu bara att se om läraren dyker upp imorgon..


vårkänslor och tygskor!


blev ju lite shopping när mamma var här i veckan, bl.a. den här urmysiga polon,jeansen är också nya men polon är ju helt klart snyggare och mer värd att visa!

för övrigt så trotsade jag gårdagens snö och drog på mig tygskorna när jag gick till bussen idag. svinkallt men nu bort åt eftermiddagen var det faktiskt helt ok. nästan så att jag kan erkänna att våren är här, men jag väntar lite, bara lite till att göra ett sådant uttalande!


coola kvinnor

slänger upp några bilder på, vad jag tycker är grymma kvinnor som jag tycker är värda att hålla ett öga på och se upp till!


världens bästa mamma



jag har haft världens bästa mamma hos mig sen i onsdags och vi har haft världens bästa helg!
vi har sprungit runt i stockholm och myst, varit på trädgårdsmässan i älvsjö, på barkaby outlet och till kusin med familj!
tack mamma för att du kom hit och gjorde helgen till världens bästa helg!


vårkänslor


såhär ser vi ut under lunchrasten.  solen sken så varför inte mysa i solen vid väggen?
hoppas bara att våren är här på riktigt för det här han jag vänja mig vid!
(ops, råkade "sno" din bild jossan, tack för lånet)


städmani

äntligen är det lite rent här. har diskat, dammsugit och skurat på sina ställen. har också fått en maskin tvättad så det känns bra.
men det märks att det är mycket avgaser här för det blir skitigt så mycket fortare här än hemma. men nu får det vara bra!

nu har jag en date med kudden, skola imorgon och jag har inga planer på att vara zombie under morgondagen som jag var idag. ingen direkt hitt faktiskt!

godmorgon världen

japp här är jag, pigg och utvilad i stockholm, eller iaf i stockholm. åkte skump skump buss upp inatt mindre mysigt men fick mig iaf ett eget litet säte vid fönstret och det gillar vi. doch hamnade jag i en mindre diskussion med den kära lilla busschafören som tyckte att min väska var på tok för stor för att ta in på bussen, jag råkade ju då tycka tvärs om då jag dragit ombord bra mycket mer utan att någon har klagat. fick mig en säkerhetsutskällning och gick ombord men min"förstora"väska!

nu är jag på avlastning och ompackning innan jag återigen drag iväg till den inre staden och skolan affärsmannaskap och försäljningsteknik står på schemat, vad kan detta vara tro?

en vårdag?

äntligen vackert väder efter att det snöade i fredags så började jag tvivla på att det någonsin skulle bli vår i år!  trots detta vackra våeväder så valde jag att njuta av det på avstånd, dvs med en fönsterruta mellan, kändes lika bra så, man ska inte överdriva i början!
men vi fick ändå lite gjort, fyra maskiner tvättade, lite plock men det som var mest viktigt lite vardagsmys. som inte brukar finnas så mycket av i våra små liv just nu, bara spankulera runt i lägenheten och mysa framför tvn!

nu återstår det vanliga, packa det som behövs. är inte så mycket nu för tiden men det tar ändå sin lilla tid, ska inviga min nya "resehandväska" med. tvivlar att jag får ta med den in på bussen men fösöka duger iaf!
(längtar till påska när jag slipper fundera på allt detta ett tag)

bästaste

har hart en helt underbar dag med med pappsis idag (med båda iochförsig men inte riktigt på samma gång) fick hänga lite med han och kolla runt, prata lite. allt sånt som man önskar att man hade tid med, provade på lite prickskytte, pappa slog mig dock med hästlängder(utan glasögon), attans!

mamma och jag sprang runt lite i torsby och kollade i gud och alla affärer, planerade lite för vårt stockholmsmys.

har alltså haft en kanon lördag!!

clarion sign





här var jag idag, tyvärr fick jag varken sova över eller njuta av spat, men jag fick mig ett ordentligt studiebesök och kolla runt i sviter, höra lite ideer som minst sagt satte fart på fantasin om om framtida arbeten och lia-platser.  så vad ska jag bli när jag blir stor? jag är nog ännu mer förvirrad än förut, attans!!


bästa helgen?

fick mig en underbar start på helgen denna veckan.
fredagkväll började med mysfödelsedags middag för johanna. så när jag väl landat i karlstad blev det en snabbis hem för att lämna väskor och hoppa i klackskorna, för att sedan vingla(kombon klackisar och is var inte den bästa) bort till via apia där vi myste och firade. kvällen avslutades för min del hos louise då utgång kändes ännu mindre lockande än vanligt efter allt resande under dagen.

lördag och söndag har mest bara bestått av hemma mys, dock själv eftersom jocke har jobbat (kul kul) köpte mig ett par canvasdukar som jag suttit och kletat på, har haft en otrolig abstinens av att måla ett tag nu så det var skönt att få ur sig lite.

natten och morgonen kommer att tillbringas på buss till stockholm, attans tåg som ska vara så dyra, dock blir visiten i huvudstaden lite kortare denna vecka men mycket längre veckan efter, hängde ni med på den?

nu blir det lite plock här hemma och lite packande (som jag skjutit på hela dagen, suck)

eftertenta ångest

alltså det här med tentastress är en sak, jag kan leva med den då jag vet att den är övergående eftersom den försvinner då tentan, dock är det som väntar efter ett sjuhelvete värre. nämligen rättningsångesten.

gjorde som sagt prov i bokningssystemet i onsdags och jag är grymt osäker på hur det gick, lyckades jag skrapa ihop de 75% som behövdes för godkänt. kan de se mellan fingrarna att jag fick hjärnsläpp och inte kom på länderna? men kan ju alltid hoppas att de gör det om det ligger på gränsen.
och känslan av att inte veta är helt olidlig just nu, orkar verkligen inte med en omtemta just nu och har planer på att undvika dom den här terminen. gjorde min beskärda del av dom i samband med företagsekonomin i höstas. vill att terminen ska gå snabbt så jag kommer ut på praktik så fort som möjligt.

enda som går att göra är att dämpa ångesten genom att gå på stan och fördriva tiden, attans bara att man inte ska ha några pengar, that sucks!

plugg har pågått


återigen har jag begravt mig själv i plugg, de senaste två dagarna har jag suttit i skolan och slitit hår över alla dessa kommandon som nödvändigtvis ska finnas för att kunna boka en resa. förstår inte hur man överhuvudtaget har tänkt när man kommit på alla dessa bokstavskombinationer, men som vanligt skyller jag på att det antagligen var en man som kom på dom. (lika bra så)
men imorgon är det förhoppningsvis över och jag kan pusta ut och börja tänka på nästa tenta som är nästa vecka. intensiva veckor som kommer innan LIAn men jag gillar't!


spatt?

hade inga lärarledda lektioner idag så jag passade på att ta lite sovmorgon och lyxa till det med x2000 i kontrast till den skumpande bussen.0918 gick tåget även detta lite skillnad mot 0210 då jag vanligtvis brukar åka iväg mot mitt så kallade vardagsliv.
ungefär halvvägs så bestämmer sig tåget för sig att få spatt som tågchaffören så vackert uttryckte sig.
vad nu spatt betyder är då att värmen försvinner, tåget gör en plötslig inbromsning såpass kraftig att väskorna på hatthyllan åker kana. för att sedan stanna tåget, för att plötsligt starta av sig själv ovh tuffa iväg igen.

men å andra sidan, vem har inte fått lite spatt på morgonen ibland? 

datornappad

jag har datornappat stackars jockes dator.
det är inte lätt, då han inte har damma favoritlistor som jag har och allt måste googlas upp, så jag sitter här och letar och letar. dock kommer jocke att sitta och morra senare när det plötsligt kommer upp massor med modebloggar i hans skrollista. alltid samma visa(men jag vet att du älskar mig ändå!)
men så går det när min dator inte får plats att följa med fram och tillbaka. men du får ju ändå använda den helt själv under veckan så det gör väl inget ;)

prisa gud

äntligen, visste inte ens om jag skulle våga sätta i sladden till tvn när jag kom hem idag, tänk om den fortfarande inte skulle fungera?
men jag tog tillslut mod till mig och provade, gjorde en ny kanalsökning och äntligen, tvn fungerar idag!
jag är en lycklig kvinna!!
tänker dock inte prova någon dvd, det är dumt att prova lyckan tänker jag!

teknikens under(gång?)

har en av dom absolut tuffaste veckorna på terminen nu, nämligen amadeusvecka upplaga två
vilket betyder skola 9-17 stirrandes på en dator och skriva små korta kommandon fort som bara tusan, ungefär. ryggen värker, axlarna värker och jag är helt tom i huvudet för tillfället och det är bara dag två idag hur kommer jag vara dag fem?jaja, not much to do about it!
men än så länge hänger jag nästan med var dock ganska förvirrad i slutet av dagen och avslutade med att göra så många fula grimager som jag bara kunde komma på innan jag gick hem, bara för att.

väl hemma så är min avkoppling tvn, dock fick den för sig att strejka idag, eller kanske inte tvn men likväl boxern,pillade lite men fick fnatt och ryckte till slut ut sladden, hoppas på att jag inte pillade för mycket utan att den är mer sammarbetsvillig imorgon.

tänkte istället då dra igång en dvd på datorn, vill ha lite rörelse, och bara en cd skapar inte så mycket rörelse. nej då strejkar dvdspelaren i datorn men spelar mer än gärna upp cdskivor. men efter att ha provar fem olika dvdfilmer, endast för att försäkra mig om att det inte är fel på skivorna och muttrat över att datorn som jag tänkte köpa i helgen var slut så gav jag upp.

la istället min tilltro till diverse playkanaler, men upptäckte snabbt att många av dessa ha införskaffat premium som det så fint heter, 500spänn för sex månader ville dom ha (kyss mig där bak) tillslut hittade jag ändå en stackars litet fuskbyggarprogram som inte var belagt med premium som fått underhålla min.

nu undrar jag vad är detta?? helt klart tekniken undergång. när började man göra så opålitliga saker?
morr 


RSS 2.0