2012/09/27

dagarna rullar på som vanligt, slog på stort idag och tänkte att jag för en gångs skulle passa på att gå på stan när det var tjejkväll. varför har jag inte gjort det görut liksom. svaret kom ganska fort, den enorma folkmassa som också passade på att gå på stan. grupper med fjortistjejer som ska stå ivägen precis överallt, dom virriga mammorna som inte varit på stan på ungefär 5år och därför virrar planlöst runt överallt.
 
så nja, tänker skriva en stor varning på nästa års tjejkväll i kalendern, men antagligen kommer jag att missa det då med, skulle vara så typiskt mig... 

2012/09/22

tro det eller ej men jag överväger att börja träna, att träna är ju inte riktigt min grej och jag har ju provat förut men kommit fram till att man kanske skulle ta att aktivera sig lite? dom stackars benen börjar känna sig lite ensamna och kanske skulle behöva lite sällskap av några nya kompisar som typ muskler! för gott om muskler har jag ont om jag går istället på enorm vilja ;)
 
men då kommer man ju till den svåra frågan, vart ska man träna?
sats likker ju bäst till om man kollar på avstånd, men dom har inte pass på tider som passar mig, likaså är det med tiderna på livskraft.
då återstår alternativen friskis eller kmti båda på ungefär samma avstånd och erbjuder pass på tider som passar mig. kmti lockar mer på något sätt tills man ser till priset, dubbelt så dyrt som friskis, humm...
 
att det skulle vara så svårt att börja träna hade jag rakt på ingen aning om......

2012/9/19

ja men nej det var ju ett tag sen det här, vad har hänt sen sist då?
 
jag har gjort ett extemt bra försök till att nästan jobba ihjäl mig genom att göa både vändpass och jobba förmånga dagar i veckan. men jag lever om än lite trött kanske.
 
jag har fyllt år, vet inte om ointresset att fylla år kommer med åldern eller att jag helt enkelt inte tycker att det finns något att fira längre. efter att ha firat själv två år i stockholm så känns det inte viktigt (säger som pappa, det kommer inte en jävel när jag fyller år) så varför lägga ner sig?
 
trots mitt ogillande att fylla år så ha jag ändå haft ett underbart födelsedagsfika med mina bästa och finaste, tillsammans med deras gubbar och barn fick jag en enormt mysig stund som värmer.
 
annars håller jag på med lite hemlighetsmakeri, inget konstigt, ni har ju också hemligheter eller hur!
men det blir nog inte hemligt så länge till, den som väntar på något gott..... ;)

RSS 2.0