2012

Ring, klocka, ring i bistra nyårsnatten mot rymdens norrskenssky och markens snö; det gamla året lägger sig att dö . . .

2012 var året då jag tog examen efter att ha pluggat två år i Stockholm till Resekonsult och blev IATA-certifierad, det var året som jag träffade nya människor och vänner, men dessutom växte som människa. det var också året som vi återigen blev påminda om hur fort livet kan ta slut och vi sörjer en fin människa som vi önskat att vi hade fått behålla bland oss om än bara för en liten stund till. Det var året som J och jag förlovade oss när jag jag flyttade hem från Stockholm. Det var också året som vi välkommnade flera nya små personer till vår vänkrets. Jag provade på flera nya arbeten och fick tillslut en fast tjänst.Men också året då vi reste långt bort och länge.

Nu Tackar jag år 2012 för att ha hjälpt mig till att bli den jag är idag och hoppas att 2013 blir ett år där jag kan fortsätta att utvecklas och må bra.

 

 


2012/12/31

årets julgran börjar sjunga på sista refrängen och har väl egentligen gjort det sen vi kom hem från julfirandet hos mamma o pappa. även om jag nu drog ut på det igår och bedyrade att jag skulle ta ner den själv idag och antagligen kommer att småtjura hela tiden som jag plockar ner den eftersom den ju är så fin så kommer det ändå bli skönt att få ner den tillsammans med alla röda tomtar som har invarderat vår lägenhet

2012/12/27

 
 
Hittade den här bilden på  Underbaraclaras blogg, den här utsikten vill jag också vakna till varje morgon. sitta och titta utnpå i evigheter, varför inte liksom om man ändå kan?!
 

2012/12/15

god morgon, även om jag hoppas på någon timmes mer sömn, det där med att vakna alldeles för tidigt när man får sova är väl inte alltid det roligaste. men har omplacerat mig i soffn en sväng så får vi se om det hjälper. ligger och tittar på min oklädda julgran som någon gång under dagen kommer att bli klädd och lyssnar på plogbilen som kör utangör, såpass tråkigt att jag skulle kunna somna om tycker man.

blir en bild på mitt senaste pyssel-soffkuddar. köpte ett gäng linnehanddukar på second hand, några med stora fina monogram andra bara i rejäl bomull. som igår, med lite kärlek blev förvandlade till nya kuddar, grymt nöjd iaf


RSS 2.0