2013-01-27

söndag=ledig?
inte i fröken H´s värld, idag blev det några timmar i telefonslingan, slapp dock åka till jobbet utan fick sitta i stan vilket var skönt. kul att sitta på ett nytt ställe och se hur dom jobbar och vad som händer där.

efter jobbet blev det semelmys hos T och P i några timmar innan det var dags att börja pulsa hem i den nyfallna snön som fortfarand evräker ner utanför, kul

2013-01-26

januari sett ur J´s och min synpunkt en katastrofmånad med tanke på att vi inte hinner ses, som vanligt jobbar jag dag och J kväll våra jobbhelger har gått om varandra tillsammans med diverse kurser och möten. så efter att ha krånglat med scheman till höger och vänster lyckades vi förra helgen "fly" till göteborg för att inte göra någonting, bo på hotell och äta långa stora frukostar. trots en pågående förkylning så var det underbart skönt att bara få vara :)

2013-01-24

Emma och jobbet
Januari betyder full fart på mitt jobb. en enorm skillnad om jag jämför med december. försäljningen går uppåt och jag har satt egna säljmål, kanske lite orimliga med tanke på att det inte är så lång tid kvar av månaden men det skull vara grymt kul att nå dom, vilket som är jag väldigt möjd med vad jag når. att det är skitmycket att göra betyder också att jag får gå upp och jobba heltid vilket är grymt kul men lätt slitsamt inte just delen att jag kobbar mer utan att dagarna blir väldigt långa. en heltidstjänst plus dryga två timmar i pendling sliter på en och gör att det inte finns mycket tid över till hemmafix och vänner. men det är väl bara att gilla läget och hälsa på det feta lövekuvertet som kommer ;)

2013-01-14

J hade till min stor glädje med sig ett helt gäng med saker från sin resa söder ut, bl.a en kokbok från sin farmor med handskrivna recept som hon har gjort. Helt underbart vackert som man inte ser så ofta nu för tiden. Något som jag skulle vilja se hela tiden. Därav har den nu blivit till konst med hjälp av en färgkopiator och en ram. Så nu njuter vi av recepten på ett annat sätt än vad som från början var tänkt, men jag gillart.

2012-01-09

Igår kom mannen med stort J hem igen efter en kortare vistelse söder ut. Så skönt att ha honom hemma igen trots att vi nästan aldrig hinner ses ordentligt.

Med sig hade han dessutom allt från keramik till linnedukar (ingen är lyckligare än jag) bl.a. denna supersöta ängeln.

2013-01-07

Med dagen i åtanke vill jag idag lyfta fram en stor man, en man jag aldrig har träffat. En man som jag inte känner och aldrig kommer att känna. Men ändå en man som har påverkat mig i mina val och gjort mig till den jag är idag. Idag vill jag gratulera min Morfar på hans 100åriga födelsedag.
Morfar fick aldrig möjligheten att se sina barn att växa upp, han fick aldrig heller chansen att träffa sina barnbarn då det iår även är 55år sen som han hastigt lämnade sin familj på grund av hjärt och kärlsjukdomar.
Trots att jag aldrig fick chansen att träffa denna person som jag stundvis har saknat ihjäl mig efter. så har han påverkat mig på många sätt. så som att jag med min bakgrund ibland måste tänka en extra gång på vad jag gör. men också att 2013 kommer bli det året som jag kommer att ta hand om mig lite extra.
Därför vill jag tacka dig du stora viktiga människa, Morfar, för att du har varit med och lett mig på vägen till att bli den jag är. Grattis på din dag, jag önskar att jag hade fått tillbringa en av dessa dagar med dig! <3

RSS 2.0