nästan

japp, idag är nästan min födelsedag,skulle ha varitt född idag för 23 år sen, grattis till mig! hihi
men som ni märkt så är det här ju inte min riktiga födelsedag. får vackert vänta en vecka till för att fira min lilla födelsedag!

judt nu ligger jag medt och vrider och vänder mig, det är dumt att sova så mycket på kvällen, då kan man inte sova på natten, men det löser sig nog. måste bara försöka tillräckligt mycket.

over and out, sov så gott

sova är bra

ja dom säger ju det! och än en gång har jag lyckats, kom hem nån gång vid halv sex och tror att jocke ringde vid sju. jag sov när han ringde och jag somnade om efteråt. sen vaknade jag igen vid kvart i nio. så antagligen behövde jag sova idag.

just nu funderat jag bara på vad man gör när man har sovit bort hela kvällen, är det bara att gå och lägga sig på riktigt då?
något måste jag ju göra tycker jag, kanske blir lite juice bara för att göra något.

sjukt otrendigt

ja jo jag fortsätter väl med att vara sjuk även denna vecka, varför bryta en trend liksom?
jag försöker iaf att ta mig till skolan, även om jag antagligen inte är så närvarande när jag är där. kan ju lika gärna sitta med en påse på skallen skulle ge samma resultat.
men vi får se, det sista jag egentligen har tid med just nu är att vara sjuk!


skojar ni med mig nu

mr bean semester och råttatui, skojar ni med mig nu, är det det som anses som kvalitativ fredagsunderhållning utav tv? jag undrar jag!
 visst nu är jag ju inte riktigt van att vara hemma en frdags kväll, jag brukar mer vara påväg hem. tvunderhållningen på tågen brukar vara minst sagt begränsad.
men kanske är det jag som har för höga krav på hemmafredagkvällar, vad vet jag?

dagen har ändå varit ganska produktiv, har lyckats få iväg lite mail, fått skolarbete gjort. känner att jag börjar hänga med lite igen


sjukt kul

ja nej så mycket roligare blir det inte! gav upp för sjukdomen igår och åkte hem till karlstad, orkade inte vara sjuk i stockholm, dessutom skulle jag ändå inte orka gå till skolan idag. så sagt och gjort hem åkte jag! . lycka passade på att överraska jocke också, eftersom han inte visste att jag skille komma hem.så någon blev mycket förvånad när det lyste i hela lägenheten när han kom hem

hur gör man?

såhär kan man se ut efter att man har duschat, det lilla, lilla problemet som man kan få när man har långt hår och ska duscha är att man inte vill blöta håret. problemet löser sig så att det blir en stor boll uppe på huvudet. vad man dock får passa sig för är att vifta för mycket på huvudet om man inte vill orsaka sig själv permanenta nackskador ;)

så har du gjort det här förut

jag vet inte om det är så att det är jag som är godtrogen och inte vet hur omvärlden fungerar eller om det är jag som går in med höga krav något som jag märkt nu när jag fått jobba extra på jockes jobb är att folk har åsikter om folk som tas dit av sina respektiva. den stora frågan som kom i sommar var "har du gjort det här förut?" då funderar jag på vart det kommer ifrån. är det bara ett sätt att småprata eller funderar som på vad jag är för en liten sprätt. kanske är det så att jag har så stora krav på mig själv, att jag inte skulle ta ett jobb med sånt ansvar om jag inte kunde jag vet inte. eller är det för att jag inte ser ut som dom tänkt sig? att jag är "för liten" för att jobba som kock? en annan kommentar har varit "jaha du är utbildad" som jag bara ser som en antydan att jag bara skulle glida på jockes jobb och kunskap. de som känner oss och jobbat med oss vet att vi är lika självgående och självständiga båda två. eller är det kanske så att världen inte är lika jämnlik som jag inbildat mig i mitt lilla huvud? kanske kan jag inte vända världen till att förstå att kockat kan vara unga och smala, för att dra alla lite över en kamm. kanske kan jag, kanske kan jag inte..

sjukgarage

jag fortsätter min sjukstuga här i garaget, sjukt tråkigt kan jag upplysa om! ägnar dagarna åt att sova, se på tv, virka och plugga. dock är det sovadelen som tar överhanden. ännu värre är det och känna att man missar massor, men inte mycket att göra åt det. men det är skönt att få stanna upp lite ibland med och bara vara för sig själv, så jag fortsätter i den takten

vart kommer allt ifrån?

hur mycket snor kan en nösa egentligen producera, eller är det möjligtvis hjörnsubstans som jag snyter ut? ja jag funderar allt vad det ör som händer. som ni kanske förstår så är jag förkyld, riktigt sådär karlförkyld är jag, men inte är det någon som tycker synd om mig i mitt lilla garage, icke. gjorde iallafall ett halvhjärtat försök att åka till skolan för att lämna in lite papper. slutade med att jag blev kidnappad av skolan då jag absolut inte fick missa lektionen, nej nej tänkte jag, får väl sitta och se vad som händer. slutar med att det mer eller mindre är en genomgång av förra årets företagsekonomi (?) så jag traskade tillslut vackert hemåt. så nu har jag legat nerbäddad i min hårda bäddsoffa och halvsover medans tv är på. heja mig jag vill bli frisk punkt nu

hemma bäst!

jag kan faktiskt förstå dom dom däger borta bra men hemma bäst. kom hem igår och det var helt underbart! (dock förbannar jag den skrikande snorande ungen som sprang fram och tillbaka i tåget och nös mig i ansiktet, jag känner av den nysen idag, äckliga unge!) idag blev det dock en väldigt tidig morgon vid sju vsr det dags att vakna till med en liten promenad och tvätt, nu har jag myst lite i soffan innan det är dags att gå ner och gämta tvätten som förhoppningsvis är torr för att sen knallaa iväg och hämta mina juridikböcker som lyckades komma samtidigt som jag kom åkte till stockholm, storskräll!

ernst

ser på sommar med ernst och blir plötsligt väldigt sugen på både kantareller och kräftor!ja kag vet inte jag. det blir nog att försöka ta sig ut till mamma och pappa i helgen för att se om det har ploppat upp lite nya kantareller i skogarna! kräftorna vet jag inte riktigt hur jag ska lösa,men något kommer jag nog på, förslag någon? "dagens t-shirt"

en dag

av trötthet vill jag lova..började med att försova mig minns inte ens att klockan ringde. blev omkörd av två bussar när jag skulle till pendeln och en från centralstationen, lyckan var liksom gjord! men kom ändå dit i tid som tur var, började även med en ny kurs idag så det blev an heldag med introduktion, det märks att man inte är van att sitta från 9-16 men det ger sig väl snart hoppas jag. ikväll blir det iaf en tidig natt vill jag lova, behöver sömn!

första dagen på sista hösten




idag var första skoldagen på sista höstterminen, hur konstigt känns inte det egentligen?
det känns väldigt konstigt vill jag lova, vad händer nu kan man ju undra? jo det kommer att plugga skiten av mig tills jag går ut på praktik i mitten på oktober. jag kan ju faktiskt erkänna att det var hårt att åka upp igen efter att ha varit hemma så länge men nu är jag här igen och åter blivit påmind om vilka underbara vänner jag har här borta med dagen gick trots allt fort och vi hann med båden en oplanerad brandövning och ett längre strömavbrott,strömavbrott i stockholm vem hade trott det egentligen?men vi klarade det med, dock var kall stekt falukorv ingen hitt!

dagen till ära blev det en liten glad, rosa t-shirt, me like


senaste

min senaste "skapelse" på bild, hoppas på att den kommer att fungera som en hyffsad mörkläggningsgardin om det skulle behövas!


på balkongen

det växer  och frodas på balkongen vill jag lova och i den här farten kommer vi att ha egna tomater långt in på hösten
helt underbart, det är något speciellt med att äta något som man "gjort själv"



lära att njuta

jag vet inte vad det beror på, kanske är det så att jag har blivit äldre, kanske har jag lärt mig att uppskatta saker mer i och med att jag varit i stockholm eller så är det kanske så att jag bara minns hur gott det är igen!
men i sommar har det plockats bär och kantareller så jag vet inte vad. varje gång jag vait hemma i skogen har det plockats!
nu börjar frysen iallafall bli full av härliga bär som jag kan njuta av i vinter





Jag fyndar



Har än en gång slagit till på en underbar Höganäskruka. Denna gång blev det en 15Litare som nu pryder vårt TV-rum! Min lycka är total och jag älskar den, nu väntar jag bara på att nästa lilla kruka ska trilla fram framför näsan på mig så jag kan slå till på den med till min lilla samling


vad blir det för höst

sitter och funderar på om hösten ska bli en konserthöst?

är faktiskt väldigt sugen på det, förra årets winnerbäckskonsert och fantomen på operan konsert ligger och gnager i bakhuvudet på mig, och det enda jag kan höra är mer,mer!

Jag vill, Jag vill!!


som vanligt

som vanligt nu förtiden har jag underbara dagar hemma med de mina. har haft fantastiska dagar med mamma och pappa.

fick även tillfälle att fira kusin som fyllt 40 år och träffa alla små minikusinbarn, helt underbart!

5000grader

tror att solen har kommit lite närmare jorden det är ungefär 5000grader ute och ungefär lika mycket inne, jag ger här med upp och hoppar in i duschen för att förhoppningsvis få lite mer energi för att plocka iordning lite och göra mat


underbara underbara

jag har haft några sådana dagar som man behöver ibland!
den har bara bestått av nära, kära, mat, värme, lugn, avskilldhet och allt det där som man verkligen behöver. alld det där som gör att man klarar av de svåra tiderna. jag är en lycklig lottad människa!

idag påbörjades för övrigt ett nytt projekt, resultatet för det kommer imorgon!

nu-film innan sängen kallar!


RSS 2.0