2014-03-25



Se då tittar lilla solen fram igen

 Äntligen kom det lite sol och värme på vår promenad, så då passade vi även på att inviga vår nya blöjväska. bästa maxiväskan som låg i paketet från svenskt tenn som kom för nån månad sen. Som jag längtat efter att skitvädret ska försvinna så vi kan byta, inga bakslag nu tack! 
Liten och jag gillar att se snygga ut när vi är ute och går!

2014-03-24



Helgens mamma

I helgen klädde liten och jag upp oss och åkte på 7års kalas, underbart roligt att träffas och trivas tillsammans i ett åldersspann mellan 75år och knappt 3månader. Ett helt liv mellan den äldsta och den yngsta, märkligt det där, när man tänker så

2014-03-23



Dagens mamma
Kavaj: HM
Skjorta: zara
Byxor: Stradivalius 

2014-03-19



På fönsterbrädan är det iaf vår, där blommar både tet a tet'en och krokusen. Ute däremot är det merdiskuterbart då snön, högst tillfälligt får vi hoppas, yr ner!

Men vad gör det, liten och jag får dra på oss ett extra lager kläder, iaf jag, han får ju ligga i den varma sköna åkpåsen och mysa, vissa har det bra vill jag lova!

2014-03-18



Äntligen, äntligen, äntligen har dom fått flytta ner tillbaka. Det är nämligen inte vilken låda som helst utan lådan med mina älskade kläder som fick flytta upp på vinden när liten växte i magen. Egentligen har jag kunnat ha dom i nästan en månad men tiden att gå upp och hämta dom har inte funnits. 
Men äntligen sitter byxorna som dom alltid gjort. Stor fet tumme upp på den!! 

2014-03-17



Liten fick sig tillslut efter endeltraderande en liten muminservis med julmotivet från 2013, mysigt när han blir större och kan äta ur dom!

Nu ska vi njuta av det fina vädret, hoppas på att all ev regn och snö inte kommer och att vi har pappa hemma hela dagarna i två dagar till, sånt gillar vi skarpt! 

2014-03-09




Dagens mamma
Helt klädd i hm om jag intemissminner mig 

2014-03-05



Idag körde jag och liten på en ordentlig långpromenad, vädret var väl kanske inte det skönaste men vi knatade på ganska bra ändå och med målet att köpa en "arm" så han kan ha en mobil över sängen gick det mycket lättare att promenera fram och tillbaka!

2014-03-05



Dagens mamma

Skjorta: Åhléns
Tröja:Lindex
Jeans: Stradivalius  
 

RSS 2.0