2012/08/27

Återhämtning pågår, efter att ha avverkat en 6dagars arbetsvecka där klockan ringt vid 5 på morgonen och avslutats med en tur till akuten och en tur till vårdcentralen så har jag egentligen ingen större lust att göra någpnting alls faktiskt, men för att inte bli helt försoffad har jag dragit igång i vårt extrarum och rensar gamla skolpapper och dret som samlat ihop sig i högar. nu ska dom j******a bort, punkt slut! ;)

2012/08/23


Jag är mycket väl medveten om att jag är vad folk skulle kalla en samlare väldigt ofta, jag ogillar att göra mig av med saker, och sparar mer än gärna på sånt som andra slänger. speciellt saker från förr, saker som är fyllda med minnen.

med detta sagt så gillar jag udda saker och har sen jag var liten varit otroligt farsinerad av knappar. ja du läste rätt, knappar!

men jag samlar inte bara på mig dessa förunderliga små saker, jag använder dom faktiskt.

när vi var i stockholm sist så hittade jag en underbar kavaj på HM, HM som förövrigt har börjat göra riktigt snygga kläder, dock så är dom ju gjorda i massupplaga vilket gör det lite tråkigt.



men som den knappfarsinerade samlare jag är, rotade jag snabbt upp en knapp när jag kom hem för modifiering av denna dussinkavaj och uppdaterade den till en lite personligare Emmakavaj.



tada! ok det kanske inte ser så mycket ut för världen, men ändå


2012/08/12


"jag tog mig i örat och sade ' upp med dig gamla lathund' "
Carl Larsson 1931





efter att ha jobbat i några dagar kväll och frukost (kanske inte har slitit ihjäl mig, men ändå) så tag jag mitt pick och pack och åkte till stugan för att vänta på resten av den lustiga familjen ;)
passade på att vila en stund i hängmattan och där njöt jag vill jag lova, tills myggorna också kom och började njuta av mig, ogilla

2012/08/10

Jag behöver väl inte ens nämna att det regnar, nej jag tänkte väl det. lyckligtvis så jobbar jag så jobbar jag så jag slipper se det mestadels av tiden.
Igår fick jag iaf mellan regnskurarna en underbar fika och pratstund på balkongen men min fina vän från tonåren, det är märkligt det där i tonåren då vänner på nåt sätt blir en slit och slängvara. något som jsg dock är väldigt lycklig över är att vi inte slängde bort varandra för evigt för det är underbart att få träffa dig emellanåt och bara mysprata. Du är speciell för mig

2012/08/08

dag tre av regn, denna gång dock en ledig sådan som tillbringades med mor och far i affärer
mamma köpte en ny vattemkanna då hon tröttnade på att springa fram och tillbaka för att fylla på min stackars lilla vattenkanna. jag svor dock på att den här var lika stor som den förra, men nu har jag två iaf så springandet kanske minskar lite iaf det återstår att se

2012/08/07

Dag två med enorma skyfall pågår och det är riktigt sånt där sitta inne med en stor kopp te och filt framför tv vädret. Eller som i mitt fall, jobbväder, snart iaf. Några som dock verkar gilla regnvädret är alla våra grönsaker på balkongen som för en gångs skull inte bränns sönder, men tror ändå att dom i smyg önskar sig lite mera sol.

2012/08/06

Dagen idag har präglats av fikamys med gamla godingar från förr och promenader i regnet som har stått som spö i backen hela eftermiddagen. Men som ändå har varit sådär perfekt som der bara går. Bilden ovanför är från köket som har fått ny dekoration och upplägg sen vi kom hem från vår semester i Kalmar förra veckan, supergilla!

2012/08/04

nej men vi provar väl att göra en ernst eller iaf en ernstinspirerad lampskärm som nu pryder vårt hallbord :)
måste kanske träna på att ta "före" och "undertiden" bilder men ni fattar grejen ett lampskärmsskelett och snöre.

RSS 2.0