2015-04-30

Alltså min arma moder, det är mycket hon har fått stå ut med de senaste veckorna, mer än vanligt iaf. Igår var absolut en sån dag, vi var iväg och kollade på utemöbler privat som vi ville ha, men med bilbarnstol, vagn, barn och två vuxna så var det tom med vår monsterbil svårt att få in ett bord och 6stolar. Lösningen blev den geniala idén att ringa stackars ovetande mamma, som efter att ha svurit lite efter mig, slängde sig i bilen på lunchen för att hämta utemöbler. Till saken hör att mamma avskyr Hammarö, för hon luckas alltid köra vilse. Men icke denna gång. En lite lift till stan för mig och vagnen blev det också, av en nu istället lite nöjdare mamma. Vad ska man säga, hon har sig själv att skylla hon har ju trots allt uppfostrat mig  

2015-04-25

Igår var det verkligen mammas kille hela morgonen från att jag hämtade honom vid 5, satt och sträckte sig mot mig i sängen och fick världens största kram o vägrade att släppa, så vi fortsatte att kramas i sängen och somnade om där ett tag till. Sen skulle han promt upp en timme tidigare och äta frukost med mig, lilla hjärtat. Endel dagar är det skönt att få mysa lite extra 

2015-04-20

Efter en flytthelg och flyttvecka så avslutade vi kalaset med enbröllopshelg i Göteborg, mamma Mia. Dagarna innan vi åkte så kändes det som katastrof, vi får ingen som helst ordning och nu ska vi bort mitt i allt men när vi väl satte oss på tåget ner så måste jag erkänna att det var ganska skönt!
Mysigt litet bröllop utanför Göteborg, sova första hela natten på ungefär 1,5 år och sen knalla ner till dukat bort för frukost, hur skönt!

Nu är vi laddade för att ta tag i huset på nytt, Tures garderob har fått sig en liten uppdate inför sommaren och jag och mannen har fått lite egentid för oss själva vilket var välbehövligt, tusen tack till mormor och morfar som vågade sig på att vara barnvakt till vårt lilla monster!

2016-14-16



Ligger och tittar rakt upp i taket några sekunder medans mini håller på o somna, andas, njuter och kommer fram till att det här faktiskt blir ganska bra!

2015-04-08

Hur mycket kan man längta? I helgen startar vi vårt Svenssonliv i vårt lilla hus. Känns på något sätt som världens nystart! Vi får tillsammans bestämma hur vi ska ha det, vart saker ska stå. Den här gången vägrar jag att stressa, saker får hellre stå ett tag längre. Vi har helt enkelt växt och vet hur vi vill ha det den här gången. Det är helt enkelt här vi startar vårt vuxna familjeliv! Love it <3

2015-04-07

Alltså vår lilla kompis där hemma, han är bra rolig han, under helgen när jag har varit hemma så har han gladeligen snarkat brevid mig till ca8 på morgonen inga problem, men idag när jag skulle smyga iväg för o ta på mig ytterkläderna och viskade hejdå i förbifarten så fick jag ett litet "huu" till svar och en liten mer sovande än vaken kompis satte sig upp och kravlade mot mig för att få en kram och säga hej då innan jag gick! En hel timme innan han annars brukar vakna med mig på helgen. Lever inte mammahjärtat på det idag så vet jag inte vad som gör det :)

RSS 2.0