2015-09-11

Inatt var "en-såndär-natt" inte konstigt egentligen eftersom Ture varit hemma från föris tre dagar, mycket som rör sig i det lilla huvudet då.

Mötte iaf honom och grodan i hallen inatt, det ska riktiga mardrömmar till för att han ska gå upp ur sängen själv och inte sitta och vänta på att man kommer. I vilket fall la vi oss i nästa säng en sväng, sen gick vi upp igen för att gå på nappjakt, la oss på soffan en sväng för att konstatera att det inte heller var helt bra. Tillsist hämtade vi lite vatten, satt och kramades lite i sängen innan det var helt ok att lägga sig ner och sova det lilla som var kvar av natten. Inte lätt att vara liten och ha mycket att tänka på, lilla hjärtat. 

2015-09-10

För några år sen, ungefär innan jag flyttade till Stockholm så var det helt otänkbart för mig att sätta sig att sitta på ett fik själv, jättekonstigt till och med. Idag kan jag tvärt om tycka att det är skönt och lite lyxigt att få sitta själv med sina egna tankar och kanske en tidning, mognad kanske det kallas för, vad vet jag, det verkar komma med åldern iaf.

2015-09-09

Så kom födelsedagen och gick. Jag vet fortfarande knappt vad jag fyllt, det står säkert på ett kort någonstans, men vem bryr sig egentligen.

Farmor kom och fikade, det var tydligen ett måste, nu är det inte själva kalasandet som jag är emot, tvärt om så tycker jag att det är den delen som är urkul, det är just hetsen att man MÅSTE fira den dagen man fyller och att det är utsynad om man mot förmodan skulle behöva vara själv utan firande, hur skönt är det inte?

Ture och jag tog med oss täcket och myste ihop oss i soffan framför tvn, åt bullar och glass, och somnade en sväng på allt duplo som han spritt ut i soffan. Det är vad jag kallar för livskvalitet det!

2015-09-08

Jag är nog den första att erkänna att jag inte är någon sommarmänniska, visst, ljumna sommarnätter i all ära men annars är det varmt, kladdigt och man får aldrig i sig nog med vatten, därför njuter jag lite extra nu när man äntligen kan dra på sig en extra tröja och mysa i.

Utvärderar vi istället årets sommar så kan vi väl kalla den minst sagt hektisk, nyinflyttade i hus, mycket släkt på besök och kanske inte så mycket tid att skrutta runt med lilla familjen som man kan önska. Naturligtvis är det fantastiskt att få ha familj och släkt hos sig, men jag hoppas på att vi till nästa år kan jobba på att sätta fokus på oss, dvs att semrsterplsneringen sker med utgångspunkt från vad som passar oss bäst och inte vad som passar alla andra

RSS 2.0