look at me look at me


nej men titta vad lilla Emma hitta, linsluss som jag är så har jag ju lyckats trycka mig in på ytterligare en bild. denna gången är det från öppet hus på schartau.
look at me look at me!!


natti natt

nej nu är det natte dax, varit mycket idag, framförallt eftersom färjestad vann smguld. önskar att jag var i karlstad för att fira men icke kommer imorgon.attans!

imorgon kör vi på redovisning, skönt nu när man kan bocka av mer och mer. snart är det klart, yes!!




vackert väder

hihihi det blev goda nyheter idag när vi kom till skolan så fick vi reda på att tentan på måndag var inställd HALELLULJA
en sak mindre att oroa sig för innan jag ska ut på LIAn och det gillar jag rejält vill jag lova! 

tisdag:kartprov
onsdag:engelska
fredag:redovisning
måndag:försäljning och affärsmannaskapstenta
tisdag:geografiprov
tisdag:sista dagen innan praktiken


ännu mer plus är att det är enormt vackert väder idag så firar med att vädra i mitt lilla garage, skönt att få in lite frisk luft samtidigt som jag håller på att packa iordning allt som ska med tillbaka tilll Karlstad. det är ett skitigt jobb men någon måste göra det! ;)


walk a mile in my new pink shoes


belöning


tisdag:kartprov

onsdag:engelska
fredag:redovisning
måndag:försäljning och affärsmannaskapstenta
tisdag:geografiprov
tisdag:sista dagen innan praktiken

ytterligare en sak kan bockas av, känns underbart!
belönade mig själv med att åka ut till barkaby för att köpa mig saker som jag behöver (säger vi).
eftersom det är hemgång nu snart så kommer jag inte komma ut igen på ett tag.

tyvärr började det att regna när jag var där. men eftersom det har varit skitväder hela dagen så kändes det skönt att det äntligen kom lite regn så det kan bli bra väder igen!

bästa mjukisen?

min mjukis har fått vara med i bakgrunden nu ett bra tag så det är ju inte mer än rätt att den får ett eget inlägg, för det är ju ändå världens bästa, världens skönaste mjukis. inköpt på nike´s herravdelning, vart hittar man annars de bästa mjukisarna om inte på herravdelningen?


bock i listan

äntligen en sak att bocka av på listan mot praktiken, underbart underbart. planen för sista veckan blev även lite reviderad och sista dagen blev tisdag, väger för och nackdelar mot hur och när man ska åka hem. känns lite konstigt,lite tomt men ändå helt underbart. tänk att jag redan varit nästsn ett år i stockholm!

tisdag:kartprov
onsdag:engelska
fredag:redovisning
måndag:försäljning och affärsmannaskapstenta
tisdag:geografiprov
tisdag:sista dagen innan praktiken

 


ursäkta..

..kan någon säga mig vad klockan är?!



jag måste ju bara  visa min klocka som jag investerade i för nån vecka sen.
har haft en något stor förbrukning på klockor det senaste halvåret.

klocka nr.1 gick armbandet sönder på, den väntar dock på att bli inlämnad på lagning men i samband med det ska jag få på en länk till (måste bara hitta länken)
klocka nr.2 är mormors gamla som fick agera stand in dock tog batteriet slut i den ganska snabbt efter att den blev utsedd som stand in.

så nu tröttnade jag på min klocklösa tillvaro och investerade i denna läckerbit, kanske inte en arbetsklocka men ibland måste man få ha lite kul med


efter sjukstugan!


åter i stockholm efter en helg med sjukstuga (för mig själv) i karlstad.
nu börjar jag på slutspurten inför praktiken det är fullt upp och jag tänker ge allt till slutet!

tisdag:kartprov
onsdag:engelska
fredag:redovisning
måndag:försäljning och affärsmannaskapstenta
tisdag:geografiprov
onsdag/torsdag:sista dagen innan praktiken

tänk på mig jag kommer att behöva det i slutet av veckan!


plötsligt händer det, eller inte

plötsligt händer det, tåget rullar in på perrongen när jag kommer dit. det är inte överfullt utan gott om plats och jag slipper att ha någon bredvid mig, det till och med avgår i tid. 100meter, 200meter, 500meter, sista vagnen är påväg att lämna perrongen. så går strömmen! det är ju själva fan att SJ aldrig ska kunna avgå i tid, det som kändes så bra från början!! men icke. istället får jag spendera en knapp timme med att sitta och titta på sheraton hotell och rådhuset, men jag tror mig ochså kunna se taket på slottet. fast jag ska inte klaga sämre utsikt kan man ju faktiskt ha när man sitter fast på ett tåg!


linslus


Jaha ja, här hade jag tydligen lyckats att hamna i ett hörn

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.mediaupdate.se%2F2011-04-04%2Fplugget_som_ger_jobb&h=d3b5a )


sjukt kul

nej, piggare imorse kan jag ju inte påsta att jag var. dock var det ju redovisning så att jag pallrade mig iväg med tanke på att jag skulle pallra mig hem lika fort som vår redovisning var över. såklart blev ju inte detta fallet. det som sas på redovisningen skulle ju komma på provet och endas skulle sägas på lektionen. attans. så det var ju bara att sitta där i nån mindre psykos. påväg hem till mitt lilla garage så blev det en tur till apoteket och konsum så nu ligger jag och slurplar apelsin juice och käkar baffucin. roligare än så blir det nog inte just nu!

ofrivillig frånvaro

min frånvaro från bloggen just nu är ganska ofrivillig så att säga!
gårdagen ägnades åt att  sova ikapp natten som jag "missat" när jag åkte buss till stockholm.
när jag vaknade imorse så strejkade halsen och den har inte blivit bättre nu bort mot kvällen så varvar plugg med att sova. är en lite oro som ligger och gnager att rösten kan försvinna tills imorgon då jag har en redovisning. har dessutom en stor inlämning på torsdag, två prov och en redovisning nästa vecka och veckan efter ytterligare två tentor så att bli sjuk just nu är liksom inte riktigt läge, och jag ogillar det hela starkt!!


så var det helg

hej och hå.. det är som vanligt lite mycket när jag är hemma, man vill hinna med allt på en gång. lördag förvandlades till en mysdag med mamma och pappa. vaar och mötte upp domm vid vårdcentralen med in till doktorn och sen följde dom med hem och fikade.  när dom hade åkt sen så körde jag en lördagsstäd, ut med mattorna och dammsög. tycker det är dags för kommunen att sopa upp allt grus, har e mindre grusgång i hallen och det är så grymt tråkigt, det följer med överallt.

idag körde jocke och jag på mysdag, sovmorgon (hoppade över tvättiden) ivåg och köpte lite blommor, ikea och åt, sen en sväng till maxi för att handla mat.
så nu väntar bara myskväll och blomplantering.  natten tillbringas på en buss till stockholm ( som vanligt) men snart är det slut på det med på ett tag helt underbart!!!

RSS 2.0