2014-10-21

För några dagar sen bestämde sig sömnen från att checka ut från vår lägenhet. In checkade istället snor, hosta och "nya" tänder, idag hängde även febern på. Stackars liten vrider o vänder sig i sängen hostar och snorar om vartannat. Och vår starka lilla kille är nu ganska liten i alla dess utformanden.  
Efter lite panodil och väldigt mycket sovande nu på eftermiddagen hoppas jag på att febern ska börja försvinna och natten ska bli lite lugnare för oss alla tre.

2014-10-17



Ett bra tag nu har jag funderat på att börja lämna blod och i helgen bestämde jag mig för att anledningen att vara något nålrädd inte längre var anledning nog för att låta bli längre. Passande nog hade det dessutom passerat dom 9månader som man måste vänta efter att man har fått barn. 
Så idag var jag iväg för att se om jag skulle kunna passa som nåldyna, få information och ta massor av tester. Så efter att ha blivit stucken med monsternålen ser det iaf hittills ut som om jag är en superkanidat. Hoppas bara att proverna visar samma sak. Första besöket är iaf förbokat i december för att lämna blod, förhoppningsvis kan jag boka in för att lämna plasma också! Lyckan är att förhoppningsvis få vara nåldyna :)

2014-10-16



Dagens mamma

Dagen idag började lite tidigare än vanligt, mini skulle på sitt första tandläkarbesök, så vi fick skaka liv i honom för o få i honom frukost innan vi åkte. Väl där busade han med sköterskan och fick både en tandborste och en leksaksko som belöning. Efter det blev det frukost på stan för föräldrarna för att sen dra vidare till öppna förskolan för lite lunch, innan vi rockade loss på babyrytmiken. Så nu har jag en slagen hjälte i vagnen medans jag passar på o äta lunch på stan innan vi drar vidare på nya äventyr. 

2014-10-11



Dagens mamma (och bebis)

Skjorta-New Yorker
Tröja-Stradivalius 
Jeans-cubus
Bebis är klädd i Åhlénskläder(dessutom ekologiska, heja Åhléns)

Jag ska i ärlighetens nämn säga att jag är värdelös på o hålla kontakten med folk, svara på sms, mail, ringa folk kan ibland ta dagar. Inte egentligen för att jag inte har tid, jag kan heller inte alltid skylla på mini, men det blir bara inte av och vips så kan det ha gått en vecka! Som tur är, är jag lyckligt lottad men vänner med stort tålamod!

Idag brunchade vi med världens bästa Malin, vi har försökt att ses sen innan sommaren. Eftersom jag också är så grymt disträ fick stackaren ingen födelsedagspresent (ytterligare en anledning att ses igen tänker jag, önskar, att jag vore så uträknad). Vilket också visar att hon har en ängels tålamod med mig ;-) får kanske jobba på planeringen till nästa gång.
I vilket fall så är hon en sån fantastisk människa som det inte spelar någon roll hur längesen man träffade henne det känns ändå som det var igår <3 

2014-10-09



Dagens mamma:
Knut på huvudet (nyduschad och det spöregnar, vem märker någon skillnad?)
Skjorta o tröja från H&M
Jeans från cubus

Skapligt nöjd mamma som var iväg till gymmet imorse och fick nytt (läs sitt första) gymprogram. Hej och hå, säger jag bara nu blir det superpepp. 
Lyckan av att äntligen få på sig mina älskade acnejeans försvann lite när jag upptäckte att jag lyckats skava hål på ett par andra när jag tryckt ner mina feta låt i dom, nya byxor får det ta o bli! 

Annars har vi haft kompismys med bebiskompisarna i två dagar, dels hemma hos minstingen Noah och idag med rytmik, stackars liten är helt slut så mamman passar på o finfika på stan. Tänk att det ska krävas barn för att man ska uppskatta att sitta själv på stan och fika!

RSS 2.0