kinkig

jag är trött och sliten. har inte alls lust med något om man nu ska vara sån. dessutom är alla sjuka och det skulle ju vara skräll om jag inte blev det. närkontakt av tredje graden är ju det minsta man kan kalla stockholm när det ska pressas in så många som möjligt på bussar och pendeltåg. jag har egentligen inte bacillskräck men här går faktiskt nästan min gräns!halsen försöker göra sig påmind men jag ignorerar den för kung och forterland. jag vägrar bli sjuk. dessutom längtar jag hem till "mina" saker, till min karl och min familj. känner mig jättekinkig just nu. ska packa iordning så att allt är klart imorgon när jag ska åka 1225 går tåget så det kommer att bli tajt. men jag ska hinna. punktum!

sovmorgon

åååh sovmorgon i mittt hjärta, det var nog ungefär vad jag behövde tror jag. tyvärr vill inte den envisa huvidvärken ge sig men ska försöka med lite mat så blir det kanske bättre vem vet?

idag är det eget arbete hela dagen, orkar jag sen så ska jag ut och fixa lite saker som jag behöver (usb, bla, bla,bla) men  nu blir det mat i stora lass!

vinter?

vad hände imorse? det är min stora fråga!! bara fem ynka plusgrader, det var då det ynkligaste som jag varit med om tror jag!!men jag drog på mig min ulltröja, min ullhalsduk och mössa för att vandra iväg till bussen som för övrigt var proppfull. hurra!! ogillar starkt bussar som är fulla just nu, enormt sthlm problem känner jag ;p

har även funnit ett nytt tantfenomen, om man nu får kalla det så, hos mig. har fått pippi på att kolla igenom materialen i kläderna som jag köper och ett stort plus är om det är ull i dom (som ovan nämnda plagg) är det sedan tröjor och dom är länga är det ännu bättre. jag tror att jag har fastnat i trenden "långa tröjor.nu" typ. men jag älskar det faktiskt! så varför inte?this is me and i like it!

farligt farligt

Hjälp det kommer inte vara nyttigt för mig att barkaby ligger så nära mig. det vill jag lova!! tur att det går så "dåligt" med bussar ut men jag gissar att det inte kommer att stoppa mig ändå. attans!
men jag gillar det faktiskt och jag längtar till jul när det ska köpas massa massa julklappar. måste börja spara pengar! nej just det ja, jag tjänar ju inga pengar nu nej! attans!!
inte heller trodde jag att jag skulle bli en som som klagade på att csn är långsamma. men se på f*n även det har jag blivit!

startade för övrigt två nya kurser idag, så nu är det fyra stycken som är igång (rätta mig om jag har fel) och det känns hur kul som helst. speciellt kul känns faktiskt företagsekonomi som jag då aldrig trodde att jag skulle läsa men än så länge verkar det ganska kul!

imorgon är det återigen fredag och jag återvänder till mitt lilla karlstad. denna gången för dop. mysigt värre! dessutom så får jag vara med min lilla skutt och mammi och pappa. misstänker att balkongstädning står ganska högt på listan att göra.. men mne jag drog ju dit allt så jag får väl dra iväg med det igen då..

kan man ta kort härifrån tro?

första tentan avklarad

då var äntligen första tentan avklarad. jippi!!! detta firades med en liten After Tenta med kära klassisar. sedan hem för att handla. så nu har jag firat genom att trycka i mig så mycket godis och chips så jag tror att jag dör!! på detta blir det nu en liten paj(bara för att få något vettigt i magen)

äntligen är första tentan avklarad

tentadagen

jaha det var ju lyckat. tenta idag då vid 1300 och här sitter jag i pjyamas tjock i halsen och täppt i näsan. är det något man behöver när man åker nattbuss så är det gott imunförsvar!!
blir lite frukost+panodil nu sen iväg för tentan och raka vägen hem till sängen. jag vägrar att bli sämre!!

förvirring pågår!

nej men det är väl bara att konstatera att det var väldigt många som hade otur när dom tänkte igår när dom röstade. vad mer finns det att säga?
inget, och mer disskuterar jag inte detta där!

det har för övrigt varit en ganska förvirrad dag. åkte ju som vanligt nattbussen upp till sthlm men lyckades inte riktigt vila ut så mycket som jag önskat på bussen eftersom den var knökfull. lång dag, och tentadiskussion efteråt. sen bar det av hem och sova och nu är jag ännu mer förvirrad. man ska ändå ta tag i mig själv och gå igenom papprena en gång till.

hade en underbar helg hemma som vanligt. fick gå runt och drömma lite om framtiden. vill nu, men det går ju inte riktigt då kanske. rätt ska vara rätt! och rätt är det uppenbarligen inte än! men jag vill och längtar!!

i ett regnigt karlstad

jaha ja då började det regna igen, härligt härligt!

har ändå fått lite plockat idag som faktiskt känns väldigt skönt, har packat kläder som ska med till stockholm, tile varmare stickat som jag kan mysa i nu när det börjar bli kallt. muttrar fortfarande över att mina nya skor är kvar i stockholm men det får jag väll lära mig att leva med helt enkelt.

annars är jag ganska apatisk, vill att min skrutt ska sluta jobba så jag  får träffa han lite, är inte kul när han börjar 11 och slutar 23någon gång. men även det får jag lära mig att leva med.

har roat mig med att skriva en lite lite lista på vad jag vill göra imorgon och måste verkligen ta tag i mig själv och boka bussbiljetten tillbaka till stockholm.
mne just nu vill jag bara skjuta på den och njuta av att vara hemma i mitt riktiga hem. för nästa vecka blir en långvecka i stockholm.

god morgon karlstad!

godmorgon i karlstad!
jupp nu var jag här igen underbara underbara karlstad!dock välkommnade det mig med regn igår men jag får väl inte klaga! vad jag däremot klagar lite över är att jag lämnade mina vinterstövlar i stockholm för fortsätter det såhär så kommer jag behöva dom när jag åker tillbaka på måndag morgon. attans mig! kanske blir att kika på ett par till? men, kanske inte...
däremot skall en tubhalsduk inhandlas innan jag lämnar karlstad. varför har jag inte upptäckt den förrän nu, den är ju kanon ju!

nu ska jag plocka runt lite och sedan blir det plugg med stort P. I need to!

god morgon?

god morgon.
ja faktiskt har legat och sovit i två timmar därför är mitt schema för kvällen lite skevt. men jag antar att jag kanske behövde dom där extra timmarna att sova. om senaste halvåret har varit intensivt för mig så ska vi inte ens börja prata om sista månaden då jag börjat plugga i sthlm. skulle behöva en hel dag att sova ut på och bara ligga apatisk i soffan. men skräll det har jag ju inte tid med!

nu är iaf en tvättmaskin påsatt, ska träna det sista inför redovisningen imorgon. spännande spännande. packa eftersom jag åker till kd efter skolans slut. dessutom se till att jag får allt med mig inför tentapluggets upptakt.
på tisdag kör vi första tentan och jag vet knappt vart jag ska ta vägen. finns det något som jag verkligen hatar så är det första tentan med en ny lärare för man har ju verkligen noll koll på läget!
men det löser sig nog. blir mycket läsande på tåget/bussen till kd imorgon!

nu ska jag återgå till mitt lilla kaos trevlig kväll på er!

inte riktigt på hugget

nej, jag är nog inte riktigt på hugget idag faktiskt. är kanske i lite behov av att sova? ingenting känns iaf rätt och jag blir hyperstressad av minsta lilla. ska försöka att varva ner lite och inte tänka för mycket. förhoppningsvis så är det bättre imorgon. god natt

åter i sthlm

åter i sthlm då, efter en underbar helg med familjen i just sthlm och en snabbis i kd för att fixa lite grejer.

dock är jag otroligt trött!! klockan ringde 0440 imorse för att 0520 börja knata i regnet för att ta sig till busstationen där bussen skulle gå 0600. lite lätt trött kanske. men resan gick bra och jag fick mig iaf tre timmars sömn innan det var dags att börja förbereda sig för dagens plugg.

nu hat jag äntligen tagit mig till mitt lilla garage, ska packa upp min överfulla resväska som återigen fick följa med, tvätta lite och gå till affären för att handla. det sistnämnda är däremot inte så lockande då det blåser nåt så förfärligt ute och kanske, kanske regnar. men det är väl kanske b ara att ta sig i kragen och knalla iväg?...snart kanske när jag har samlat lite kraft. för det är en hiskelig lista som jag egentligen har, suck!

snart kommer dom hit!!

ojojoj nu börjar det bli lite nervöst! imorgon kommer mammi, pappi och jocki för att hälsa på! dessutom kommer dom med det närmsta flyttlasset som jag kommer att komma till sthlm. hela tre ikea kassar. kan ni tänka er! så idag har jag fixat och trixat lite så att det skall vara lite snyggt när dom kommer hit. och jag längtar såååå mycket!! men som vanligt så kommer det att vara ett späckat schema så så mycket vila kommer det nog inte att hinnas med om jag gissar rätt men ändå. det ska bli så grymt skönt!!

vad var det för dag igår?

vad var det för dag igår? vad var det för dag igår? jo igår så var det min födelsedag! hurra! hurra! hurra! haha man är ju faktiskt bara tvungen. som sagt igår var det min 22a födelsedag(stolt, eller inte?!) i vilket fall så firades den hos stora kusinen och hans barn. det blev tårta, presenter, sång och lekar. skojigt värre skulle man kunna säga! speciellt eftersom jag inte hade tänkt fira födelsedagen något sådär jättemycket. utan bara ville ha lite sällskap på ålderns höst ;p eftersom det har varit ganska mycket det senaste året, minst sagt så var det ändå helt okj att inte göra något speciellt utan bara vara och äta mat. inga stora kalas. visst skulle det ha varit underbart med mamma, pappa och jocke hos mig men det sällskap jag fick var helt underbart i vilket fall. så ett nöjt och glatt födelsedagsbarn tackar nu för sig!!

jaha okj jaha nehej

jaha, okj,jaha, nehej. nej det är inte mycket vettigt som kommer ur min skalle just nu. helst av allt vill jag sova men måste dra mig iväg till affären för att handla lite mera mat. tur att jag känner mig sådär jättehurtig (inte) just nu. mer vettigt ska jag försöka få ur mig ikväll. håll till godo

ooh my

ooh my. är inte dåligt sliten jag inte och då har jag ändå inte gjort överdrivet mycket idag inte.

fick mig iaf en sovmorgon som jag älskade men som vanligt gick jag upp och så var den dagen förstörd! pendeln krånglade mer än vanligt tack vare en nerriven elledning så istället för en kvart så tog det runda 45 minuter in till centrum. mig ogilla väldigt mycket!
blev lite jobbelijobbjobb med ett av projekten och föreläsning med trans hotell.

imorgon är det torsdag och dagarna går allt snabbare vilket är skönt! börjar komma in i en viss rytm nu och det känns grymt bra!

imorgon bär det även iväg till stora kusinen, skall vara barnvakt där, så vi får väl se hur det går men är inställd på att det kommer att gå kanoners, vad annars liksom?
på punkten "har jag varit barnvakt förut?" är svaret nej, men tänker att det är lika bra att gå ut hårt från början och börja med tre på en gång så kommer jag antagligen att vara oövervinnelig sen, eller?

sen blir det fredag och då åker jag hem till älskade lilla värmland igen. skönt skönt! se om någon har saknat mig den här gången, jag undrar jag ;)

RSS 2.0