frånvarande

nej det har ju inte blivit så mycket skrivet på en vecka eller så. har varit helt slut och stupat i säng när jag kommit till mitt lilla garage på eftermiddagarna. annars planerar jag mycket, det är mycket på gång och jag försöker strukturera upp något son skulle kunna passa mitt tempo. ibland kan sånt ta tid!
inatt återvänder jag till sthlm för en underbar kortvecka, med besök av min skrutt som jag har längtat efter så länge!men även prov än inplanerat och så mycket mycket mer. är tillbaka på torsdag kväll. i can't wait to see u!

långis

har en långhelg nu och det är UNDERBART!! dock funderade jag på vaart jag hade hamnat när jag gick av tåget igårkväll, det var mörkt och bilarna hade snö på taket. för en kort sekund funderade jag på om jag gått på fel tåg i stockholm och istället hamnat någonstans helt oidentifierbart i lappland??? men nej, det är tydligen helt normalt att det snöar i OKTOBER!
som vanligt känns det som helgen är fullspäckad men jag ska nog kunna klämma in lite till. det är ju bara helg en gång i veckan!

snurrig

den här veckan har tagit kål på mig, är alldeles snurrig. var en total urladdning i måndags och efter den kom jag inte riktigt tillbaka känner jag.
igår skulle jag egentligen ha varit hos stora kusinen och hälsat på men kände att det inte fanns någon ork kvar i kroppen åkte istället hem och sov till kvart i nio och sen somnade jag för natten halv ett det kan vara så att jag kanske behövde sova lite. ungefär lika dödstrött är jag idag, men nu blir det lite sen mat och sedan sängen åter. imorgon återvänder jag till sköna värmland för en långhelg, jag giller't

jag belönar

mamma mia säger jag bara, 3minuters tal inför hela klassen. förberedelserna skall erkännas att dom var sådär, hade ett tal klart men det totaldissade jag i sista minuten kvällen innan. så utan att veta hur lång tid som mitt tal skulle ta så ställer jag mig upp och kör, i början med ett lätt darr på rösten. men sedan bara släpper det och flyter på och helt omedvetet så lyckas jag knyta ihop allt genom att dra paralleller med början. 3.03 slutar det hela på och jag är mer än nöjd. och som belöning och morot så har jag innan bestämt mig för att gå till ordning och reda för att köpa något som jag vill ha. för det är jag värd efter att ha lyckats ställa mig upp ensam och prata inför klassen.
detta belönade jag mig med

att åka eller att inte åka med sj, det är frågan!

ja jo ¨gårdagens hemresa var ju minst sagt underhållande kan man säga
centralstationen var verkligen överfull med folk, tänkte inte så mycket på det, tv stod och filmade så skyndade mig raskt förbi de kamerorna, ankommande och avgående skyltarna ser ut som vanligt, plötsligt börjar det bli tåg inställda till höger och vänster, så resenärerna som ska till göteborg ska åka med mitt tåg till örebro för att byta där. det älskade lilla tåget blir försenat och mina 20minuters övergångstid tills att anslutningsbussen till karlstad äts snabbt upp. väl framme är det bara att kuta resväskan är som ett streck efter mig och jag vill inte veta hur många oskyldiga pensionärer som jag kör över för att ta mig fram. men ick bussen har gått och det blir att knalla till sj's kunservice. där sitter det två stackars tanter som inget hellre vill än att stänga och åka hem till doobidoo. vi är tillslut 7stackare som vill hem till karlstad och föreslår att dom får fixa en taxi till oss min icke, det måste vi ju förstå att dom inte kan göra. så i cirka 50 minuter står vi och tittar på tanten som står med en mobiltelefon i varje öra och gör allt för att inte titta på oss. slutligen tröttnar vi och ordnar en egen taxi för oss 7 som vi delar på. vad kan man säga?heja sj! tydligen var ni de enda som inte var förberedda på eller ens visste om att hälften av tågen var inställda. en kommunikationskurs kanske vore att föreslå!eller?

bryt ihop eller bit ihop

ja det är frågan. befiner mig lite i en sådan sitts är glaset halvfullt eller halvtomt?
imorgon är den stora dagen, amadeusdagen! det är då vi ska se om vi verkligen har fattat något de senaste dagarna och om vi kan använda oss av det i praktiken, ja jag undrar jag. egentligen skulle jag nog kanske behöva panik plugga, men det känns inte som om det finns någon mening med det, boken får följa med imorgon under provet lika så anteckningarna. dessutom får jag mest huvudvärk av att titta på alla kommandon som finns. så med ett djupt andetag och lite sunt förnuft borde det ju gå, eller?

efteråt blir det hemfärd, hoppas på att jag blir färdig tidigt så jag hinner springa iväg och kika lite i affärer innan tåget går, attans att det inte går bussar som jag vill till sergelstorg, men någon ska jag väl hitta ändå;)

känns annars som den här helgen kommer att försvinna i ett nafs, planerar ihjäl mig för att få den att gå ihop, attans!!

blod svett tårar

ännu en lång lång dag till ända, och ytterligare en dag med värkande rygg, krypande ben, huvudvärk och en ännu större avsky för datorer. men vad gör man inte för konsten? min morot för denna vecka är att om jag överlever med hälsan i behåll ska ta mig till accessoar och köpa mig något fint, tyvärr råkade jag ju få ett nyhetsbrev från förut nämnda och kärade totalt ner mig i en ursnygg skinväska. tyvärr låg prislappen på ca 1200 så den väskan kan jag ju se mig i stjärnorna efter. attans snygga väska!!!

ae7julstolon0800/ask/cc*10jul1400

jag tror på riktigt att jag är döende.
ryggen är helt slut, ben och armar värker värre än någonsin och i huvudet bara snurrar det.
vad har jag gjort?
jag har suttit framför en dator hela dagen, i ett rum med dålig ventilation som man måste ha ett fönster öppet i för att få in lite luft och då blåser det kallt.
jag ska inte klaga. jag har jobbat 12timmars pass där jag stått under hela kvällen utan en enda rast. men detta är ta mig fan värre. att jag dessutom ska göra det hela veckan gör inte riktigt saken bättre. jag är så trött på datorer så det finns inte. att dessutom nu sitta och dataskriva skolarbeten gör ju inte saken bättre set sista jag vill är att göra skolarbeten och leta information.
men vad gör man inte för konsten?och för att jag vill att min skrutt ska kunna komma upp och då vill jag få undan så mycket som möjligt tills dess!!
bara för att ge er ett smakprov vad jag sitter och gör om dagarna!
ae7julstolon0800/ask/cc*10jul1400
vad betyder det tror ni? ;)

amazing girls


det finns några som man alltid kommer bry sig lite mer om,
vars åsikter alltid kommer att väga lite tyngre.
som aldrig kommer att skada dig och som alltid kommer att stå upp för dig.
några som alltid kommer att finnas lite närmare hjärtat än alla andra

you are amazing

(dags för ny bild snart?)

godnatt bloggen

det är sovedax eller ja det har varit det ett tag nu faktiskt. men jag ligger och funderar på morgondagen.
det ska projektarbetas med ett av våra case, närmare bestämt nätresebyråcaset, efter det ska jag ta mig en liten tur in till det centrallaste av det centrala stockholm. men jag tar en strikt köplista
-byxor
-tröja
-kort

på min önskelista står däremot
-underbara väskor
-mer vinterskor
-maffiga halsband
-vackert färgade block

tänk om jag kunde få den lönen jag fick när jag jobbade som mest, men ändå må så bra som jag gör nu. om två år, då ni. då kommer jag att må så bra som jag förtjänar att må och dessutom ha ett jobb som jag älskar och kan leva på. då kommer ingen att kunna stoppa mig


min långvecka blev långhelg

ja är det inte märkligt så säg! men underbart är det. fredagslektionen blev inställd och istället blev det hemläxa. eftersom jag egentilgen skulle sluta 12 så skulle ju helgen blivit lite längre ändå men nu tar jag mitt pick och pack och åker på torsdag kväll istället. så en långis i karlstad har jag att se fram emot. den fördel med att vara "borta från hemma" så att säga är att man har sånt go när man kommer hem att göra saker. så mycket som vi har fått gjort de knappa 2 månaderna jag bott i stockholm tror jag aldrig att vi gjort under våra 3 ½ år, mamma mia!


Nobody said it was easy, No one ever said it would be so hard

nej, varför berättade ingen att det skulle bli såhär svårt att lämna sin skrutt!! och det är inte jobbigt när jag satt ming på bussen utan bara precis timmarna innan jag ska åka, attans alltså

nobody said it was easy, no one ever said it would be so hard

RSS 2.0