poff

poff så var julen över och liksom resten av året så minns jag den knappt. men jag antar att vi han med ganska mycket ändå, så som att julhandla alldeses för många gånger, laga värmepannor till höger och vänster. glöggkväll hos grannarna där hemma, julklappsutdelning till allt och alla, fika hos kusinen och midnattsmässa som alltid känns lite lätt vemodigt men som var otroligt vacker iår. alldeles för mycket minnen och besök som man saknar, julen var tom iår och liksom en halväten paradisask så saknades de godaste bitarna. men det är bara att vänja sig för de kommer inte tillbaka...

poff

poff så var julen över och liksom resten av året så minns jag den knappt. men jag antar att vi han med ganska mycket ändå, så som att julhandla alldeses för många gånger, laga värmepannor till höger och vänster. glöggkväll hos grannarna där hemma, julklappsutdelning till allt och alla, fika hos kusinen och midnattsmässa som alltid känns lite lätt vemodigt men som var otroligt vacker iår. alldeles för mycket minnen och besök som man saknar, julen var tom iår och liksom en halväten paradisask så saknades de godaste bitarna. men det är bara att vänja sig för de kommer inte tillbaka...

lite normala

trodde de sista julklapparna var inslagna, men icke nu börjar vi om igen, men jag klagar inte. varit ute och sprungit med  min skrutt på stan idag. skönt att få vara lite normala för en gångs skull!

ska nog ta tag i lite bakning är grymt sugen på bullar. kanske, kanske inte. vi får väl se vad det blir!

tidigt?!

god morgon världen!!har varit vaken sen 0655, anledning-måste tvätta!! suck men men har så mycket annat planerat idag och ska jag hinna med all tvätt ja då får jag vackert pallra mig upp nu. sitter och tittar på snön som yr utanförfönstret och hör hur huset håller på att vakna till liv.ska ta tag i mmig själv och börja fixa lite snart, måste ner och byta i maskinen snart med och fundera på hur jag ska få ut tvättställningarna ur sovrummet utan att väcka jocke, humm det kan bli intressant


hemmaplan

yes, hemmaplan igen och snön yr utanför fönstret, är det jul nu snart tro?

håller på att fixa det sista julpysslet, snart är det klart och då blir det mat

åååh äntligen jul

jag kommer hem till jul

påväg hem igen, jullovet har börjat och jag kan faktiskt påstå att jag inte kommer att sakna detta flängande fram och tillbaka ett dugg! nu börjar tre veckor av ren njutning för min del!!
hoppas bara på att bussen klarar av att hålla sig på vägen hela vägen hem, har redan kört förbi en bilolycka. det är intr roligt på vägarna nu vill jag lova!!

vad som händer över jul och nyår är dock fortfarande lite lätt oklart, men jag är öppen för förslag.
äntligen, äntligen blir det förhoppningsvis lite lugn!


fixa och trixa

känner mig riktigt stolt idag, har städat,diskat, tvättat och nu håller jag på att packa. HJÄLP! hur ska jag få med mig allt, kommer att bli knäpp, vart är min gigantiska resväska när jag behöver den som bäst?!?!? men måste erkänna att det ska bli lite skönt att komma hem och få vara hemma länge. det har ju inte hört till vanligheterna det senaste halvåret. jag längtar ihjäl mig. men nu snart är det dax imorgon smäller det!!

sovmorgon in my heart

åh gud så skönt, har sovit som en stock, varit och satt igång en tvättmaskin och somnat om, vågade mig på att titta ut genom fönstret med och det snöar, JÄTTEMYCKET!!humm hade funderat på att åka till barkaby men jag är inte riktigt lika säker på det nu!

är iaf skolfri idag, och det behövdes faktiskt, ska bara maila iväg en sista uppgift så är det fritt fram sen. men gissar på att jag kommer att ha lite att pyssla med ändå, städning och packning står på schemat för imorgon drar jag hem över jul, underbart. frågan är väl bara hur jag ska få med mig allt men det löser sig nog tillslut tror jag. love it

plötsligt händer det..

är en fras som har förföljt mig sen februari, när jag genom ett ganska bryskt uppvaknande kom fram till att  man inte kan ta något för givet och att man ska ta vara på varje möte man har för det kan vara det sista, lite hemskt men så är det.

just nu känns dedt lite som om den här frasen har ställts lite på sin spets. för plätsligt händer det, plötsligt försöker någon att spränga sig i staden jag flyttat till ock jag känner mig helt lamslagen, även om göken som nu valde att spränga sig inte lyckades döda några men tänk om göken har likasinnade vänner, när, var, hur, om dom tänker spränga sig?
helt plötsligt är jag livrädd för folksamlingar, försöker undvika samlingsplatser vid piktider ect, ect. men är det så att jag bara är nojjig, hur stor är chansen att det händer igen?

min dröm var ju trots allt att få en utbildning i min nya stad, inte att bli sprängd i bitar....

tiden springer

tiden springer ifrån mig, sista dagarna i skolan och jag kör stenhårt!
imorgon är det prov som häller och två inlämningsuppgifter, torsdag är det förberedelser och packning på menyn och fredag seminarium... och sen??? LEDIG!! helt galet och det ska bli så underbart, this is what i need!!

ska dessutom bli skönt att komma hem till "lugna" karlstad, visst det händer mycket där också men nu är jag trött på allt vad bomber och granater heter. poliser överallt och på centralstationen står det minst en i varje hörn. tröttnat so over it!
dock måste jag göra en sista sväng på stan, så om mister terrorist skulle kunna behaga att spränga sig iaf när jag åkt hem skulle det vara väldigt snällt. helst han du väl sätta dig i en jolle och åka ut i mälaren när du spränger dig, men det är bara ett förslag, tack på förhand!!

julstämning

åhhh det började snöa förut, julstämningen börjar smyga sig fram nu och snabbt sprang ja upp på vinden och släpade ner tre kartonger med julsaker. men tycker att det saknas lite så jag har antagligen missat någon kartong, hur mycket julsaker kan man ha egentligen?hjälp!
men imorgon åker granen fram, och jag längtar. här ska det bli julstämning minsann

mys

lyckan var gjord när jag kom hem i torsdags natt. min älskade karl hade storstädat hela lägenheten, gissa om jag var glad!!! han är så bra min karl!
alltså kan vi bara mysa i helgen, julpynta och fixa med julklappar. så otroligt skönt!

snart är min första termin klar i stockholm med, helt otriligt hur fort tiden har gått, känns som igår när jag åkte upp första gången, hoppas att resten av tiden går minst lika fort 1½ år kvar nu, here we go!!

internet på bussen is da shit

jaha ja, då sitter jag på bussen mot mitt kära karlstad, bussen är inte framme förrän 2320 och det suuuuger, men vad kan man göra?
fick dock snilleblixten att ta med mig datorn för att plugga lite. har ett arbete som ska in på måndag. men nu upptäckte jag att det finns ju även internet på bussarna idag, yey!!
gissar att det alltid är någon tant som stör sig på mitt knappande, men jag knappar så försiktigt som jag bara kan!

hade för övrigt årtiondets längsta skoldag idag 0830-1630, men vi var lik förbannat kvar till 1700 bara för att få saker gjjorda, svårt att förstå att det bara är en vecka kvar till jullovet och vi håller på att drunkna i skolarbete.

nu blir det att fortsätta med skolarbete, jag håller mig vaken med hjälp av toblerone, plopp och 7up, sockerkick delux!

verkligen inte

min dag idag!

visst det var skönt att vara tillbaka i skolan idag, men tanken på att det är prov imorgon är ju inte så upphetsande faktiskt. så har suttit nu på kvällskvisten och läst igenom testprovet som dom gjorde förra veckan när jag var sjuk. känns ju som om ett sånt skulle vara bra att lägga upp på fronter kanske så att jag hade kunnat komma åt det lite tidigare än kvällen innan?
men men det är inte mycket jag kan göra åt den saken nu. är iaf grymt tacksam för min lilla ängel sanna som plockat allt vad papper heter och fixat och donat så att jag har allt som jag någonsin kan ha behövt i pappersväg.

något som kanske inte direkt hjälper till är att det är väldigt tomt i mitt lilla garage. har ju vant mig vid att det är folk runt omkring mig nu när jag varit hemma dessutom var ju jocke med upp, så nu är det lite tomt runtomkring mig vill jag lova. lite sällskapssjuk kanske!

nu blir det att göra i ordning matlådan för imorgon och hitta miniräknaren för provet, chansen är lite bättre att lyckas med än utan den iaf.

tänk på mig imorgon, jag vill verkligen klara det dumma provet!!

matförgiftning

mmm den där pizzan kan ja nog fundera riktigt ordentligt vad det var i faktiskt. för i fem dagar har jag varit liggande nu och det börjar li långtråkigt, om man säger så!detta hemmaliggandr brtyder också att jag inte kommit till stockholm och inte kommit till skolan. lite ångest och panik men det är inte så mycket som jag kan göra ¨t det just nu än att gilla läget.sjukrådgivningstanten var inte så mycket att hänga i granen och tycktr väldigt mycket tvärt emot mest hela tiden medans distriktsjuksköterskan var mer förstående så idag blev det iaf prover lämnade så jag får reda på vad det är för skit som jag har fått!!

RSS 2.0