2013-05-21

Vad som är bra med tåg är att man kan ta sig nästan överallt med dom, vad som är mindre bra är att dom nu för tiden inte riktigt stannar så ofta som man vill! Igår var lyckan stor när jag lyckades passa in ett av dom ynka två tågen som stannar vid vårt lilla hus, det gäller ju att passa på menar jag! Och när man ändå håller på så kan man
ju passa på p grilla medans det inte regnar o tvätten hängs, det är lycka det!


2013-05-19

Min fina lilla stad bjöd på vackert väder igår, och skönt var det då vi var på en superspelning med miss Li i mariebergsskogen. En underbar kväll med underbar musik och underbart sällskap :)


2013-05-14

Ojojoj säger jag bara, är tillbaka på svensk mark igen efter en weekendstudieresa med jobbet till Kroatien, hur fint som helst! Efter att ha besökt Zadar, Vodice, Biograd, Primosten och naturreservatet Krka så är jag mer än nöjd. Hur fint som helst, god mat och framför allt billigt. Hit ska ni åka, hör ni det!


2013-05-06

Värmen fortsätter och hålla i sig om än med en envis vind men vi får vara glada för det lilla! Påbörjade iaf årets balkong idag, inte riktigt klar än men eftersom vi var sena i starten iår så är jag nöjd ändå! :)


2013-05-04

paniken som sprids..
förra veckan kom jag på att jag missat att beställa pengar, som tur är så har jag världens bästa kompisar som löste det efter ett nöd sms. så pengar kkan nu bockas av min lista.
ångestmoment nummer två kom i torsdags när jag insåg att jag inte hade koll på passet (skräll för fröken E) passet är nu äntligen upphittat och i säkert förvar.
vad som nu kan ses som ett ilandsproblem jämfört med allt som tidigare nämts är "vad ska man packa" den paniken, den paniken!
nu åter till min städ och packpanik ;)

2013-05-02

och med maj komm äntligen vårvädret, och upp på vinden åkte alla tjocka jackor och vinterskor, underbart. bara att hoppas på att vi slipper ett bakslag på det med.

idag kom världens sötaste kunder in och gjorde min dag. fick världens största finaste rosa ros som tack för hjälpen när vi bokat resa. lycklig tjej med lagomt rosiga kinder kan jag lova. supersöta!!! :)

RSS 2.0