desperat?

fick ett sms från hon som ska hyra min lägenhet efter mig igår om att hon villle komma och kolla på den igen. eftersom det drog iväg och blev sent innan jag kom på att svara och jag vet att hon har småbarn, tänkte jag vara snäll och inte väcka dom utan svara imorgon (idag). dock så verkade ju inte hon tänka så om mig, när hon ringde vid 10 (vill också påminna om att klockan ställdes om igår, så egentiligen var den 9) för att få veta när hon kunde få komma och kolla igen så hon kunde planera osv. men herre gud sitt och titta på planlösningen på papper, lr vad som helst. du ska ändå inte flytta in förrens 1 juni. slappna av kvinna.

frammåt,bakåt,upp och ner

klockomställning var det tydligen idag, hejsan hoppsan.
la fram en teori om att man borde ju få sova en timme längre eftersom man ställde fram klockan borde det ju bli en timme till, lr? jar ju dock ingen som köpte detta konsept förutom jag, men tyckte det var värt ett försök. ;p

hade dock världens mysiga dag idag, jocke kom och väckte mig. vi slöade lite och gjorde oss iordning. sen bar det av till kil där vi köpte pizza och sen av till stugan för att se finalen på let´s dance, sveriges värsta bilförare och  spårlöst. slöade oss riktigt rejält.

mamma kom även en sväng så vi var iväg och plockade påskris och pulsade runt i snön. var väldigt sugen på att åka lite pulka, men orkade inte dra på alla kläder och risken att bli väldigt blött var väldigt stort. så tyvärr blev det inget av.

hur som helst var det en underbar dag! =D

blev lite lätt nojig igår när vi kom hem från jobbet, det lyste i klädkammaren, det stod en skokasse som jag inte har något minne av att jag ställt där och dörren till sovrummet var nästan stängd. humm lite lätt scitsofren (stavas hur?) här kanske men har inget minne av att jag gjort något av detta. vi får väl se

äntligen kom den underbara solen fram också, hoppas även att dom utlovade 15 graderna kommer snart också. för just nu är dom efterlängtade.

jocke ställde om klockan i tvrummet nu och klockan blev plötsligt väldigt mycket. typiska. blir nog att lägga sig och bläddra lite i tidningar innan det blir nattnatt

den dagen, den sorgen

var ju som sagt på hockey igår, var inte riktigt som jag hade trott men det var väl helt okj. blev dock en lång färd hem och väl hemma fungerade varken telefon lr internet. stora starka jag orkade inte kolla vad som var fel förrän imorse ;p
 
dagen har annars varit ganska lugna fikat på stan och kollat runt lite. gjorde ett tappert försök till att börja städa men det rann som vanligt ut i sanden, typiskt mig. men imorgon blir det andra bullar minsann ;p
planerna för kvällen var bio men av någon anledning orkar vi inte masa oss iväg (mitt fel, ångrar mig alltid precis innan vi ska gå, jag vet)
blev lite mys på arena hörnet, men tyvärr var personalen fullt upptagna med att umgås med personalen som inte jobbade, tips, ta firmafesten när ni har stängt nästa gång.

inte mycket att stoltsera med idag, hoppas morgondagen blir bättre;)
natt natt

att spela lr att inte spela, det är frågan

God morgon

åkte på en liten sovmorgon idag, lite oväntat men det var skönt iaf.
idag är det HOCKY med stora bokstäver, aldrig varit på hocky på "riktigt" och ska väl erkänna att jag inte är så jätteintresserad, visst jag kan tycka att det är kul att kolla lite då och då men tror inte att jag har sett en hel match, maraton kollat, lr vad man ska kalla det.
men vi får se, kanske blir omvänd efter detta ;p

vi hörs väl lite senare

mycket, mycket

har varit lite, lr snarare väldigt dålig på att uppdatera nu känner jag. har varit så mycket som hänt att jag inte riktigt hunnit med. veckan har varit märkt med FLYTT me väldigt stora bokstäver. och det känns nu vill jag säga. tisdag flyttades majoriteten av jockes möbler och torsdag städades den ur. mamma kom och hjälpte mig att städa, började med frukost på ikea sen bar det iväg för flyttstädning a'la super duper. gud vad vi städade. tack snälla mamma och pappa för all hjälp! torsdag var även franskadag. var lite lätt sliten så jag vet inte riktigt vad som fastnade lr inte. hade nog varit skönare att vara hemma.
lördag var stora tvättdagen. tvättid 8-12. är detr ens lagligt att ha tvättid så tidigt. när jag väl fått på 2 maskiner tar tvättmedlet slut, många affärer som har öppet vid 8 en lördag vill jag säga. hemköp öppnade vid 9 så det blev att pinna iväg dit när dom öppnade. tyvärr är personalen där ungefär lika trevliga som dom på konsun city. alltså inte överdrivet trevliga. speciellt inte när man har gått upp vid 8 på morgonen och lagt sig 2 natten innan. fick tillslut mitt tvättmedel och kunde tvätta vidare.

idag bar det av hem till mamma och pappa, var även en sväng till kil och till mormor. blev inte så mycket vettigt gjort satt och sökte på google earth, vad kul man kan ha med så lite.mamma och jag skulle bara gå och vila och läsa lite, detta slutade med att vi vaknade av att det var kolsvart ute och att vi hade sovit i 2timmar. lyckat. pappa satt och spelade bingo när  vi kom ner. utan att ha reagarat över att vi varit borta i 2 timmar. blev lite snabb kvällsmat. sen fick mamma köra hem mig till stan. känns alltid så jobbigt att åka därifrån, är ju inte där så ofta som jag skulle vilja, tyvärr.
är svårt att hitta tid när jag jobbar kväll och dom dag ändå är dom i stan och jobbar varje dag så det skulle ju egentligen inte vara svårt att träffa dom.
ångest är vad jag kallar det.

sitter och kollar på miljoner miljarders kort. fick för mig att jag skulle göra flyttkort men att hitta "rätt" kort. tror nog att det blir bra tillslut

vill även tipsa lite om att h&m har börjat göra "hem artiklar" lr vad amn nu ska kalla det. mycket roligt fanns det iaf, värt att kolla in

http://shop.hm.com/se/deptstart?dept=HOME&shoptype=S


fullt att göra innan man ens hunnit vakna

idag var det fullt schema innan jag ens vaknat, dock lite mer än vad jag planerat.
min grund ide var att vi skulle bort och titta på lägenheten välja golv och tapeter, dessutom att jocker över huvudtaget skulle få se den för första gången.

låg i vilket fall och smågrisade lite imorse innan jag skulle gå upp, dessvärre har det ju varit annons om min nuvarande lägehet i helgen, så telefonan har gått varm. så någon mysig morgonstund blev det ju inte.
lyckades även ringa fel när jag skulle få tag i byggnads vaktmästaren, ringde istället till någon stackare i norrland som inte förstog vad jag så och tvärs om. FÖRLÅT!det var inte meningen
efter ytterligare ett försök med rätt nummer bar det tillslut iväg
tyckte nog att jocke såg lite skeptisk ut när han kikade runt, men tror nog att det ska bli bra.

så nu sitter jag och väntar på att den första av 3 ska komma och kolla, hatar att sitta och vänta. det finns absolut ingenting som jag kan göra undertiden för då kommer jag ju lyckas att välta ut något så att det blir kaos och katastrof. skulle inte förvåna mig, det är ju jag.

ska iväg och jobba sen med, tror inte att det blir så mycket idag, folk (dvs. jag) har dåligt med pengar nu så. blir nog lite företag lr liknande, let´s see.

fredag 13

fredag den 13 sägs ju vara en otursdag men jag vet inte riktigt än. vi får väl hoppas att så inte är fallet för då kommer väl vår nya nya lägenhet att gå åt helvete. let´s not hope so.
känns ändå rätt bra, var nervös så jag trodde jag skulle dö påväg til kontraktskrivning. men det gick ju bra, fick dock en överladdning av energi efteråt som slog över, inte bra

var iväg en sväng på stan efteråt, hade sett en kjol på vila i kalmar när vi var där, men köpte den tyvärr inte då jag inte var på prov humör och tänkte att dom har ju ändå vila i karlstad. men hade dom den kjolen då? NEJ! måste fråga om den kommer in. ingen som ska till kalmar som kan köpa den åt mig?
marie kom med en räddande ide, åhlens. så det får bära av dit imorgon för att kolla efter kjol

jobbade idag var inte så överdrivet mycket, men känns som om jag har kvar förkylningen i kroppen, blir sådär febervarm och tom i huvudet. bblir så jobbigt när folk ropar saker till höger och vänster som man ska göra och komma ihåg. får helt enkelt hoppas att det går över.

ska försöka att komma iväg och sola imorgon. av någon anledning är det avkopplande att ligga i den där lilla lådan
måste även försöka hitta en kjol annars kommer jag inte kunna göra något annat än att leta efter en, besatt kanske man kan kalla det ;P

nattnatt och god fortsättning på fredag den 13

nervig;p

börjar faktiskt bli lite nervös, är snart dags att skriva på kontraktet för nya lägenheten...iiih är faktiskt lite pirrigt.
blir väl mer skrivet när det är avklarat
ha det bra idag =D

lediga torsdagen

idag är det som sagt min favorit dag. min alldeles egna lediga torsdag då jag läser franska. me like.

var ganska mycket som skulle göras idag. började med att städa i jockes lägenhet är mycket som måste göras innan man flyttar men nu är vi iaf en bra bit på vägen och det känns skönt om vi nu ändå ska ur den till 1/4. sen var det bara att rejsa in till stan, jocke lagade mat och jag var iväg till resia. efter många om och men kom vi fram till att vi ska flytta fram våran resa till kreta. den planerade resan var ju 2 veckor innan vi ska flytta eftersom vi inte hade några planer på att flytta när vi bokade den. tror det kommer att bli bra dels kommer jag inte ha någon ro i kroppen för att orka slappna av när jag vet vad som väntar, har vi tur kanske vi får komma in tidigare i lägenheten och då är det lite jobbigt om vi är på kreta. dessutom och det här är viktigt, vi har antagligen mer pengar då och det kan ju vara bra;p

sen var det att snabbröja lägenheten var två st som skulle kolla på lägenheten idag tyvärr, lr ja tyvärr och tyvärr inte mitt problem om lägenheten inte blir uthyrd, så var det bara en som kom och kollade och lägenheten, den var tyvärr inte aktuell för dom. den andra avbokade 20 minuter innan han skulle komma, med ett sms, moget! humm.
sen var det iväg till min älskade fransk kurs, är skänt att göra något annat, något som inte har md händerna att göra på ett sätt. det blir inte en produkt på samma sätt som det blir på jobbet. tycker om det.

satt och kollade på mitt konto förut och det finns väl inget mer depprimerande än det, tyvärr
har sett en så söt kjol som jag skulle vilja ha. vet inte riktigt vad det har tagit åt mig men tycker om kjolar. får väl vänta med det tills jag får lön nästa gång, men vill ha!!! suck.
det återstå att se kanske hittar lite pengar tills imorgon;)

nu är det jobb som gäller fredag och lördag, söndag är vi lediga och då ska det köras lådor till mamma och pappa, sen blir det 2års kalas för mitt kusinbarn ellen, söt unge.

kanske ska försöka få något gjort mer ikväll, humm vi får se..

byebye

uppdrag: gå upp tidigt/äta frukost

har bestämt mig för att återigen försöka att gå upp tidigt och äta frukost. det gick ju i kalmar så varför skulle det inte gå här hemma?
efter många om och men så kom jag till slut upp vid 9 snuttgubben hade gjort frukost åt mig. men det är fortfarande lite svårt att få den i sig men dom kommer nog att gå bra i slutet av veckan, måste bara få in vanan ;p

nu återstår uppdrag: dammsuga.
måste måste måste. men känner inte riktigt för ddet just nu iaf, men det löser sig.
vissa saker är ju som bekant  inte om vad man vill utan om vad man måste :(

fluffy

helgen lr rättare sagt fredag till tisdag har  ägnats åt att vara i kalmar med omnejd för att hälsa på jockes familj och släkt (är kanske samma sak men det låter bättre ;p )
blev mycket hålligång fredagkväll kom jockes syster med sin dotter moa, för övrigt en av dom sötaste ungarna som finns! vad det nu är ungen tar så vill jag ha lite, för den energin har inte jag haft på länge iaf;p misstänker att det är vällingen och det stefet är jag inte villig att ta tyvärr. men det lilla yrvädret är helt underbart, trotts alla bus jocke lärde henne (förlåt jessica) lördar blev det "kalas" jocke hade ju fyllt år och det måste ju firas blev smörgåstårta med massa folk. mysigt mysigt.
blev även en tur till ikea, lr snarare två men ikea är ju ikea. det blev iaf en ny bäddsoffa till jockes föräldrar. vilket iaf minst tog 4 timmar att montera ihop. gode gud en sådan köper jag inte till mig själv om den inte är monterad från start lr någon annan förutom jag gör det. men fin blev den vill jag säga. mycket stolt över våran arbetsinsats där. vilken kanske var lite påtvingad eftersom den förra bäddsoffan körts iväg till garaget, så alternativen var att :
1sova i garaget
2 sova på madrasserna på golvet
lr
3 lyckas bygga ihop soffan och sova i den
vi valde ju som sagt alternativ 3, annars kunde det ha blivit jobbigt ;p

blev även en tur över till öland för att träffa farmor britta och ta en titt i en urgullig lanthandel/cafe som jag kommer tillbaka till i sommar. även fika hos mormor ann-margrete hanns med.

idag bar det som sagt av hem till karlstad. ska dock inte klaga eftersom jag slapp köra ;) jocke gubben gjorde det istället
väl hemma blev det faktiskt lite solning. lyckades även dra med jocke ut på en lite promenix, det bar av till nya lägenheten som jocke inte sett än (oppsss) visade lite vart rummen var, vart nya balkongen kommer blir ect ect. nästa måndag får han förhoppningsvis se den iaf för då är det val av tapeter, golv, kakel med mera... iiih hoppas han tycker om den. annars får han väl skylla sig själv som litar på mig, lr hur?
blev en tur till konsum för att handla och ssedan en efterlängtad dusch. fick för mig att göra ett försök att borsta ut mitt trassliga hår, och det blev som sagt fluffy, förstår att jag kallases för troll när jag var liten;p
återstår att se hur det ser ut imorgon när jag vaknar.

imorgon återgår det någolunda till vardagen med jobb. måste verkligen göra ett rycka med att städa, men det kan göras en annan dag om jag inte orkar ;P

bonjoure

bonjour  madame,  ca va?

hur många stavfel hittade ni? antagligen ganska många orkar inte sitta och leta stavning just nu. har iaf kommit hem från min franskkurs kanske därför jag könner mig så "fransk" ;p börjar komma in i det lite nu känner att jag oftast hänger med. hade ju lite ångest innan jag gick dit idag att jag inte tränat nog mycke. det hade jag nog antagligen inte riktigt gjort iaf såhär i efterhand men det gick bra iaf. blir mer till nästa gång, nu vet jag iaf hur jag ska lägga upp det och hur jag tror att jag pluggar på bästa sätt.

då är det officiellt nu iaf har äntligen fått lägenteten. så nu ska jag bli sundsta-tjej, humm undrar om jag passa på sundsta har ju alltid bott i centrum hela tiden jag bott i k-d ;p
så illa ska det nog inte bli så illa, tror nog att det blir ganska bra det här. det blir ju fortfarande inte mer än 5 min till centrum iaf.
borde egentligen packa lite vi åker ju som sagt till jockes föräldrar  i kalmar imorgon. hade tom varit duktig och köpt resegodis i förtid så att säga. men detta är nu slut då jag blev godis sugen. heja mig som vanligt. skräll.
måste bara ta en sväng förbi nwt eftersom fröken hade bestämt sig för att gå hem när jag ringde. med min tur är hon väl ledig imorgon också.

men men ha det bra aurevoir med er

ajsan bajsan så det kan gå

ajsan bajsan var ett tag sen nu. har tyvärr som ni kanske märkt inte skrivit så mycket på senaste
vi har åkt direkt till jocke eefter jobbet för att kunna städa och packa (till alla andras stora förskräckelse som bor runt om)
hade i vilket fall en förbesiktning igår, vilket jag tyckte var lite skumt men vist det är så dom gör så way not?
idag ringde äntligen gunilla från kbab har varit så nervös över detta så jag inte vetat vart jag ska ta vägen.
enda problemet är att hon inte ringt tillbaka än. har väl antagligen lunch, men känner att jag kan inte börja med något innan hon har ringt. eftersom jag isf måste ner dit och skriva kontrakt och sen ringa till nwt och eftersom hon helst går innan 3 så känns det lite hopplöst. är hon mot förmodan kvar så måste jag knalla hela vägen till nwt eftersom jocke har gått till jobbet. Lyckat Emma!!

annars har det inte hunnits med så mycket mer än flyttning och jobb.
jocke fyllde ju dock år igår så det blev lite presentöppning, tyvärr ingen tårta lovade att köpa semlot innan jobbet men det glömde jag ju såklart. så det får bli iväg och köpa det sen.

är i vilket fall ledig idag (och tur är väl det om nu detta ska dra ut på tiden) ska iväg och läsa franska ikväll 1930, enda som grämer mig är att jag inte hunnit plugga så mycket som jag önskat. har ingen ro ikroppen för att sätta mig med allt annat som snurrrar. känns lite dumt om jag skulle halka efter efter första gången men får väl ta igen det sen isf.

imorgon sätter vi kurs mot kalmar för att vara där över helgen med jockes familj. blir nog skönt att få rensa huvudet lite och komma iväg. enda problemet är väl att jag inte har paackat än. måste måste måste. rörig jag känner mig ;)
ska iaf försöka komma iväg tidigt imorgon eftersom det är en liten bit att åka dit dock får vi se om vi måste stanna vid nwt först, beroende på om fröken där har gått hen idag lr inte. med min tur är hon väl ledig imorgon.
kan hon inte bara ringa.

skulle egentligen behöva städa här också ifall det ska komma någon och kolla när vi inte är hemma. pinsamt om det var skitigt liksom.
första prio blir nog att försöka få i mig något att äta, fika någon?
nej man kanske ska äta mat.

vi får se, välkommen till mmin röriga värld iaf. måste hitta några trådar att dra i för att komma på rätt köl igen;D

ha det bra så länge

RSS 2.0