30/05/2012

imorgon är min sista "heldag" i Stockholm, det är faktiskt med lite sorg i hjärtat som jag lämnar men ibland måste man inse att man måste lämna när tiden är mogen och nu är min tid över här för tillfället och jag lämnar för att söka nya äventyr, med underbara minnen i mitt hjärta.
dagen idag erbjöd även en eventuell glimt till framtiden och till den är jag blygsamt optimistisk och hoppas att det är något som inte är för bra för att vara sant.




förutom ett evinneligt packande som aldrig verkar ta slut så blev det även lite (ganska mycket) virrvarr på kungsholmen för att få lite mat och prata en väldans massa skitprat innan det var dax att tacka för allt och fortsätta i mitt lilla packande



27/05/2012

ojojoj den sommarvärmen som kom, tyvärr var det inget som jag fick uppleva live då jag satt inne och köttade revideringar på mitt arbete hela dagen och njät på avstånd, dagen idag kommer ungefär att vara upplagd på samma sätt men tänkte ta mig en liten tur in till den stora staden och njuta lite av livet, trotts att som händer så är det ganska bra

24/05/2012

still alive men det var knappt, idag var alltså dagen D, eller kanske dagen P. det var iaf den stora presentationsdagen för min del. så efter att ha varit enormt nervös, kört ett halvt gympapass på scenen för att göra av med överskottsenergi, springa runt hela aulan barfota och hälla vatten på mig själv, så vad det dags.
en dryg halvtimme senare var jag ca hundra kilo lättare och nästan svävade av scenen, med en enorm kick för mitt ego ;)

eftermiddagen tillbringades i vitabergsparken med underbart mys och pizza med världens bästa klasskamrater, som varit så enormt peppande och underbara. vilket bara visar på hur underbart livet egentligen är just nu och jag njuter till fullo innan det försvinner.

nu utcheckning och sängläge, helt förstörd av adrenalinkickar och sol




22/05/2012

dagen före dagen.
japp japp arbetet är redan inlämnat och tyvärr är det inte dagen före julafton jag pratar om.
på torsdag smäller det, då ska jag hålla lådan i 20 minuter på scenen helt själv för att presentera mitt arbete inför klassen klassen under och diverse löst folk, hjälp!

så nu sitter jag och skriver den opponering på den uppsats som jag ska opponera på imorgon samtidigt som jag jagar upp mig npt så otroligt inför min egen presentation och vad mina opponenter ska säga om mitt arbete, ogilla

16/05/2012

sitter och fifilurar på mitt lilla examensarbete, just nu är det mitt liv och följer med mig överallt eller snarare jag är ingen annanstans än mitt i det helatiden och stundvis så kväver dit mig lite, jag har helt enkelt tappat orken. något som känns ganska klantigt när det ska lämnas in på fredag!

sitter och gör allt för att få lite feeling för att få igång ordbajseriet för just nu är det det som saknas alla fina runtomkringord som gör att sidantalet växer, allt småplock med fakta som gör att jag kan börja analysera och diskutera för att senare dra till med en ordentlig slutsats. men just nu är allt det ganska blankt.

önskar att jag kunde vifta lite med mitt lilla trollspö så att det var klart och att jag kunde få börja med något roligare, som min power point till redovisningen eller plantera om mina små plantor som inte längre är så små utan skriker efter att få bli utplanterade i större krukor. men sånt har jag ju ändå hela helgen på mig att göra tills dess har jag ju som sagt lite annat att göra, så som att ordbajsa ihop mitt examensarbete, till bästa möjliga standard, det är snart över, det är snart över, om hundra år kommer ingen att minnas det ändå!

2012/05/08

sitter och bläddrar i min kalender och upptäcker att det snart är inlämning för mitt ex-arbete, eller upptäcker är väl kanske fel ord men det går så fort nu för tiden. hoppas hoppas att jag känner mig mer i fas innan helgen så jag bara kan finlira nästa vecka.
hade en underbar uppdate vis skype med fina Å, kändes skönt att kunna bolla lite med någon som sitter och snurrar lika mycket som mig i sitt arbete. det gjorde också att stockholm kom lite närmare igen, konstigt det där!
nu kötta några timmar till med arbetet, heja heja!

02/05/2012

tiden bara springer ifrån mig, var till stockholm förra fredagen för att bolla ideer med handledaren om min uppsats och det hela slutade med att jag skrotade allt som jag gjort sen vi började skolan och började om, med ytte pytte lilla problem är bara att det ska vara inlämnat 17maj, vilket betyder att mitt dygn skulle behöva fler timmar och att jag skulle behöva ett ton med inspiration, hjälp mig.
får hoppas på att det går över fort!


lite möbelbilder kommer det också, känns som om jocke hade bilen full när han kom hem från Kalmar sist, but I like it!


RSS 2.0