2013-02-25

I helgen fick vi ju ha lilla V hos oss och mysa med, så efter att ha utforskat alla rum, haft några minra matkrig och gå milen fram och tillbaka i lägheten föll vi nog alla ihop av trötthet och vaknae pigga o glada 7 på morgonen. men han är allt för söt lillkillen


23-02-2013

då var dagens helgarbete avklarat och jag är äntligen hemma igen. skön dag med mycket folk utan att det blir kaos och katastrof. sånt gillar vi,

nu laddar jag för lördagsmys, ännu mysigare är att vi kommer att ha lilla V hos oss inatt så gissar på att vi kommer att ha en hel del härj innan det blir sova, har gjort ett tappert försök att montera sängen men erkänner mig nu besegrad och överlämnar resten till J, något ska han väl ändå göra i monteringen jag har ju trots allt förberett åt honom ;)

2013-02-20

som vanligt är det full fart och jag tycker att dagarn flyter ihop mer och mer, på något sätt verkar jag missa dagarna mellan måndag och fredag.
imorgon kör vi iallafall superpep för resekväll, förra veckan slog vi ju rekord på vår båtkväll met 70 pers, den här gången utökar vi och har kommit upp i 100pers, hur kul som helst. så efter imorgonkväll är jag förhoppningsvis proffs på kroatien ;)

2013-02-15

ingen undgick väl gårdagens stora jippo, alla hjärtans dag. gullit kan tyckas eller kanske ett spel för gallerierna.
men jag måste ändå erkänna att jag gillar tanken att hylla de nära och kära i vår omgivning.
för mig har alla hjärtans dag inte längre en röd färg utan snarare en svart färg, märkt med sorg, smärta och en viss mån av uppgivenhet, då gårdagen markerar att det var tre år sen pappa pappa blev sjuk. den våren kantades med sjukhus, bakslag och smärta. men som gav oss en ny syn på livet och vad som egentligen är viktigt, eller som jag skrev på FB igår:
 
"På alla hjärtans dag för tre år sen var det inte helt självklart att jag idag skulle få berätta för båda mina föräldrar hur mycket jag tycker om dom. Jag är därför otroligt glad över att fortfarande få dela mitt liv med er. Ni är otroligt viktiga för mig och jag älskar er otroligt mycket. Sist men inte minst är jag otroligt stolt över att vara er dotter! ♥"
 
Tänk på att ta hand om varandra
 

RSS 2.0