28-08-2013

I helgen tackade vi av sommaren på bästa sätt (även om den naturligtvis får fortsätta lite till) då var det nämligen dags för årets Eldkvarnkonsert, fantastisk som vanligt och värd både en försenad start och ett flyttar datum, helt enkelt hur bra som helst!


2013-08-21

I fredags testade vi på livet som reseledare och hoppade på en buss till Oslo för att hålla en fartygsvisning. Minst sagt spännande för alla inblandade. Att jag dessutom lyckades "tappa bort" båten innan vi skulle ombord gav ju lite extra spänning ;) men alla var glada och lyckliga när vi tillsist var påväg hem, mamma vilken dag


2013-08-08

Jag tog en ganska lång bloggsemester. Det är inte så att det inte funnits något att skriva om, men lusten o orken har inte riktigt funnits där. Nu däremot när jag sitter i lunchrummet och tittar ut på blöt asfalt kan jag inte låta bli att mysa lite. Sommar, sol och värme i all ära, men jag längtar längtar lite efter tända ljus, en filt och kopp te i soffan med en film när det skymmer lite ute. Att klä sig i en jacka eller tröja och mysa runt i. Bara för att man kan och att vädret tillåter!


RSS 2.0