2015-05-25



När jag gick i 5an-6an någonting och vi pratade om vad vi ville bli när vi blev stora/vad vi skulle välja för utbildning på gymnasiet så berättade min ytterst sympatiska lärare för mig att jag skulle välja den lättaste utbildningen som fanns, för mig skulle det nämligen inte bli något av! Jag hade ju inget läshuvud och extremt svårt i dom teoretiska ämnena. Wow, snacka om att förstöra framtidstron för en liten tjej! 

Just dom orden har jag nästan alltid haft med mig i bakhuvudet när jag gjort någonting. Men jag har aldrig låtit dom dra ner mig utan istället använt dom för att bevisa att jag visst kan.
Jag har t.ex.Sen jag tog studenten bara varit arbetslös ca 1månad, pluggar på universitet och högskola, flyttat fram och tillbaka, och nu inte minst så har jag barn, familj och hus. 

Och får jag säga det själv så är det faktiskt inte så illa pinkat för någon som det inte skulle bli något av när hon blev stor! 


2015-05-19



Var det någon gång som jag tappade hoppet om mänskligheten, så var det efter att vi fått Ture och namnhetsen började.Herre min skapare vilken häxjakt det var! Och det var alltid någon som uttryckte sitt missnöje ljudligt, människor som inte hade något med oss att göra.
Det är aldrig ok under vilka omständigheter som helst att ge sig på nyblivna föräldrar med sitt tyckande och tänkande, back of och acceptera! 

2015-05-16



Att jag älskar gamla svartvita kort kanske inte kommer som en nyhet, oftast har man dom liggande i lådor och tittar aldrig på dom vilket jag kan tycka är lite synd, därför har vi letat lite i gömmorna och hängt upp några av dom på väggen. Så mycket roligare än att ha en massproducera tavla från Ikea på väggen

2015-05-15


När vi flyttade in såg jag framför mig hur det skulle hänga stora amplar med blommor på altanen. När man väl är på plats så brukar verkligheten bli en annan, med en liten kompis finns inte så mycket tid, speciellt inte när man har en klåfingrig liten kompis. Så lösningen blev att plantera jordgubbar och smultron i amplarna, för att någon inte ska riva av blommorna och dessutom få röda bär i sommar, win win! 

2015-05-11

Det finns saker hemma som jag längtar efter att göra iordning mer än andra, med det sagt så betyder det inte att dom automatiskt hamnar högst upp på att göra listan. Något som jag längtar brutalt mycket efter att fixa är vårt växthus, eller ja det är ju inget växthus än, utan ett lusthus med halvtaskigt lagt golv som jag vill ska bli ett växthus. Kanske hinner vi i sommar, kanske inte. Men jag ser framför mig hur snyggt det kommer att bli :D 

2015-05-10

Och där avslutades jobbhelgen för min del, fan och hans moster. Kan bara konstatera att sen vi flyttade så har jag inte varit ledig två dagar på raken för jag har lyckats få tre Jobbhelger på raken, värdelöst! Och har det inte varit jobb så är det flyttkartonger, folk och handling till höger och vänster, inte för att jag har något emot flyttkartongerna men jag hinner aldrig ta tag i dom ordentligt, suck. Just nu längtar jag bara efter att få två dagars ledighet tillsammans med min lilla familj, mysa i sängen med pluttis och äta latisfrukost tillsammans i vårt lilla hus och bara njuta 

RSS 2.0