2015-06-15

Jag tycker att det är lite spännande hur folk reagerar när dom får barn, för mig var det en självklarhet att jag inte längre kommer först, härdaneftet kommer jag alltid att komma i andrahand fram tills att jag dör egentligen. För att jag alltid kommer att prioritera Ture före mig, betyder det att jag har tappat mig själv? Nej, det gör det inte, jag ser det som en naturlig utveckling av livet. Jag har haft min tid att prioritera mig själv, hela 25år faktiskt. Nu är det dags att vara osjälvisk och ta hand om det finaste jag har, min familj och dom villkor som dom där små små fötterna sätter som springer alldeles för fort här hemma.

2015-06-14

Åh vilken intensiv men rolig vecka det varit, älskar sommaren på det sättet, finaste Alva tog studenten så vi har tittar på hennes bal och firat student, hälsat på lillkillens föris där han börjar i höst, stora killen, kul iaf att han verkade trivas och supersöta fröknar som jobbade där, en liten suris fick vi dock med oss hem som ville vara kvar och leka! Nu ska bara papprena skickas in så vi får behålla platsen.

Jockes kusin kom upp en snabbis till Tures stora lycka, så kul att busa med tyckte han och så kul tyckte vi att hon tog en omväg över halva landet för att hälsa på oss en dag!

Vi avslutade veckan med kompishäng på altanen med föräldragruppen, som om Ture inte hade busat nog. Nu laddar vi för en ny vecka, får se vad den bjuder på för spännande :D

2015-05-10



Den som säger att det inte finns, snygga killkläder i affärerna, kan ju knappast ha kollat!
Medans pappan var inne på jobbet en sväng, så passade Ture och jag på att göra stan. Jag menar man får ju ta de tillfällen som ges! Att det var reastart gjorde ju inte saken sämre! Så vi gick banans i vår favvobutik polarn och pyret och uppdaterade sommargarderoben med ett gäng nya t-shirts och strumpor men också ett nytt underställ för i vinter, så larvigt bra priser att jag inte kunde låta bli, ingen kommer att frysa här inte! 

2015-06-09

Äntligen börjar vi få såpass ordning att vi kan börja ta hit folk, tro mig, mig är den sista det gör något att det tar tid, jag har inte bråttom. Men i fredags vågade sig iaf världens bästa Malin och Tommy ut till oss för att grilla, till Tures stora lycka. Mamma och pappa var inte ens värda vatten när man kunde leka med dom. 
Tycker att det är så grymt skönt att han inte har problem med att vara hos andra vuxna, bra träning!
Vi myste iaf till tusen allihop och längtar till nästa gång som vi ses ❤️

2015-05-30

Om en enda ynka vecka så går jag på semester, hur underbart? Äntligen ska jag få mysa med mina killar i vårt nya hus hela sommaren. Tid vi har behövt sen i vintras, vi-tid! <3 

RSS 2.0