23/11/2011

idag när jag kom hem så väntade det en trevlig överraskning i brevlådan.
jag har hoppat , skuttat och nästan gjort små kullerbyttor av lycka i vår lilla lägenhet.
vad kan man säga mer än att plötsligt händer det!!


21/11/2011

man skulle kunna säga att jag bygger lite självförtroende, jag växer flera decimeter om dagen haha!
känner mig helt plötsligt väldigt hemma i hela min situation, glad, lycklig och fattar vad jag håller på med för en gångs skull och det underlättar ju det hela!

annars har det börjats julpysslats endel, gardiner har byts och sytts, nu är det bara att vänta på lite snö med så är lyckan gjord!


17/11/2011

dagarna rullar på som vanligt, inte mycket att rapportera från det.

lyckas dock dra på mig alla skumma männinskor, vet inte vart dom kommer ifrån eller varför dom drar sig till mig dom knäppa gökarna, men det är väl bara att le och se glad ut antar jag.

har haft en mysdag med pappa medans mamma var på kurs i stockholm, vilket betydde att jag fick köra monsterbilen (inge lycklig alls hihi) men ännu viktigare hänga med pappa ett tag!

är för övrigt ganska trött av mig, så funderar på sätt att bli ännu tröttare på, fask sådär gött trött!
högst upp på listan står nog simmning just nu, enda nackdelen är ju att man ska bli så attans blöt när man simmar, varför? förstår inte ;p
men det återtstår att se behöver göra något iallafall, känns som om jag faller sönder medans jag sitter vid skrivbordet, känner hur knutarna samlar sig!

ännu mer för övrigt så längtar jag efter fårfesten i februari, ångrar bittert att jag inte köpte något ullit krullit fårskinn på mårbacka, så senast fårfesten ska jag ha investerat i minst ett fårskinn att mysa i framför tvn, lyckliga jag

11/11/2011

något som man märker när man sitter i min lilla glasbur är folks rutiner, efter några veckor så ser man återkommande människor på samma tider dag efter dag.
hur de tar sig till arbetet, är ute och går med hunden eller promenerar på lunchen. allt detta gör mig ganska imponerad över vilka vanemänniskor vi är, nästan så mycket att jag bara måste gå en omväg någon dag ifall någon sitter och övervakar mig på samma sätt som jag ser människor varje dag, erkänn att det är lite läskigt!

09/11/2011

ibland kan man fundera över om fröken H är helt komplett galen!

imorse åt vi upp mitt sista hembakta bröd, så förut kom jag på att jag var tvungen att baka nytt. bock missade jag den lilla detaljen med jästid, som är ca 1 timme och 40 min, med andra ord kommer det att bli en lång natt, attans! "/
men jag f¨r väl se det fr¨n den ljusa sidan, jag kommer att få en god frukost imorgon!!

har ändå haft en underbar men ändå seg dag idag men den tog sig mot slutet och gjorde att jag växte flera centimeter om inte decimeter, helt lycklig är jag.

nu sitter jag och myser i soffan och väntar på att brödet ska jäsa och njuter av lugnet, i like

07/11/2011

Hård natt, hård helg

i onsdagskväll slog den 4e förkylningen denna hösten klorna i mig, vilket gjorde en enormt jobbig torsdag ännu jobbigare.
resten av helgen fortsatte i samma tecken, det snörvlades och snörvlades i en evinnelighet!

men igår kände man ändå att allt gick åt rätt håll, började pigga på mig och tänkte njuta av en god natts sömn.
tyvärr var inte grannens hund av riktigt samma uppfattning då den stod och ylade tills ungefär 2 på natten. inte helt pigg imorse men ändå helt underbart att få komma tillbaka till ticket efter att ha varit hemma sen slutet på förra veckan.

nu tänker jag bara köra stenhårt gesten av veckan, det kommer att bli en underbar vecka!

02/11/2011

jag tycker inte att det är ok, det är inte ok med vintertid helt enkelt

det ger mig ångest, när jag vaknar så är det ljusare än vad det var förra veckan och när jag går till stan så är det mycket mer folk ut och det bygger upp en himla oro för att jag kanske har försovit mig och börjar nästan springa innan jag kommer fram till att "just ja, det ska vara såhär nu".

dessutom är eftermiddagen grymt lång, och när jag är påväg att packa ihop så inser jag att det är en timme kvar innan jag faktiskt får gå hem, inte för att jag vill gå hem men ni förstår.

dessutom är jag helt förstörd när jag väl kommer hem, jag orkar ingenting, det är mörkt ute ch jag ser bara högarna växa. jag pallar inte, vem kom egentligen fram till det här?

jag protesterar totalt, antagligen börjar jag bli gammal och grå som klagar, men jag pallar fan inte längre

RSS 2.0