apati och regn

det är första gången som jag har på datorn idag, lite konstigt för at vara mig då den ständigt brukar vara på
dagen har väl som vanligt inte gått som planerat. skulle egentligen träffat brudarna på uni och tentapluggat men när jag vaknade imorse spöregnade det och jag hade inte den minsta lust att gå upp(förlåt brudar). fiskade upp en teoribok, läste sov läste sov läste och ungefär så har min dag sett ut idag har varit helt apatisk. var ute och gick runt gubbholmen med jocke förut iaf och fick lite frisk luft. nu blir det nog en sväng till mio för att kolla säng och sedan iväg för att handla, jag behöver sötsaker!!!

en snygg säng

hemma efter sängletarköret. att det ska vara så svårt att hitta en SNYGG SÄNG! hittade två kanske tre men alla har sina brister om vi nu kan kalla dom så.
den ena är bara 160,
den andra fanns bara i svartbrunt och
den tredje är bara en sänggavel
kan det inte bara dyka upp en drömsäng!!


1advent

godmorgon, eller ja jocke har slitit och dragit i mig i ca två timmar för att jag skulle vakna men icke. idag var det sova som gällde gör min del.

nu ska vi ut på sängletar jakt, jag undrar hur smart det är få första skyltsöndagen(?)

see u


fokus

det känns som om jag samlar kraft, men jag vet inte inför vad.
min ork tar slut på en sekund och jag får fortfarande inte ro att sitta ner och läsa, det är för mycket som händer runt omkring mig den här delkursen. såfort jag sätter mig ner med en bok så snurrar bokstäverna och sidorna iväg. koncentrationspunkt 0 skulle man nog kunna säga.

trotts allt detta ofokus så har jag fått upp adventsljusstakarna, dock inte adventsstjärnan eftersom jag inte hittar den efter all flytt.
mamma kom och hämtade mig och vi hälsade på mormor på sjukhuset
piggade upp henne lite att få se lite folk och att slippa se psyk/snobbtanten i sängen brevid

imorgon blir en lång dag


stora gardinbytardagen

det var lite tantvarning på mig imorse enligt terror. stå och stryka gardiner till jul musik! ;p
hade egentligen lite svårt att tro det själv, hatar egentligen att stryka gardiner. det blir aldrig bra soch när man väl ska få upp dom på gardinstången så är dom lika skrynkliga igen. men där stod jag ändå.
något som jag iaf anser är mindre tantigt är att hänga upp gardiner klockan tre på natten. vilket jag nu har gjort. nu är alla gerdiner bytta, inga nya köpta men ändå känner jag mig väldigt nöjd, skräll;p
imorgon åker adventsljusstakarna fram och julstjärnorna fram. wiiiiiee


egentligen

jag hade egentligen tänkt att skriva ett förbannat och argt inlägg idag om hur världen är piss och dagen varit helt värdelös. men så när jag sitter här och ska skriva så kommer jag fram till att hur argt detta inlägg blir så hjälper det mig inte, inte just nu iaf. det tar alldeles för mycket energi och framkallar alldeles för mycket ångest för att jag ska orka sova sen.

istället tänker jag på att en vis människa en gång sagt att vi lever på lånad tid och just nu kan jag se en viss betydelsen av det. trotts att det kan verka som om endel kan ha nio liv så lever vi fortfarande på lånad tid.
vad som händer när den tiden tar slut är ju kanske ganska uppenbar, men vad händer med omgivningen med omvärlden. vad händer när en stöttepelare i ens liv försvinner. vänjer man sig någon gång?
förhoppningsvis så kanske man glömmer någon gång, vid små tillfällen, då och då. men annars kommer man nog alltid att ha minnena med sig långt bak i ryggraden. iallafall kan vi ju hoppas på att det är så, den gången det blir aktuellt. imorgon, om ett år eller en månad, det är det ingen som vet


värk

seriöst, tänderna värker efter allt rotande i käften och tungan är rosa.
kunde hon inte lika gärna ha dragit ut dom j*vla tänderna så
dom inte behöver värka :@


tandläkaren (igen)

ska strax iväg till tandläkaren, IGEN
VILL INTE!!


myskväll på stan

har just kommit hem, har haft en riktig myskväll =D
först var jocke ock jag ut och åt mat på fontana, mycket folk men väldigt mysigt ändå.det var längesen vi var ute och åt tillsammans.
efter det var det bio med tjejerna från uni. new moon har inte sett första filmen (vilket man nog skulle ha gjort) så förväntningarna var väl kanske inte så stora, men trotts detta var den helt okj. uppföljning kanske?


en månad kvar

igår var det precis en månad kvar till julafton, dock syns det inte på vädret
men snart,snart är det jul och jag längtar så.
är så barnsligt förtjust i allt vad juk heter av någon anledning. massor med ljus och pynt.
me like


google fore president

sitter och läser så att ögonen blöder, eller ja tåras iaf.
hatar verkligen att sitta och läsa från datorn men men om jag så ska sitta uppe till 0400 inatt så ska jag bli klar med dreten idag PUNKT!!
fick googla fram skiten istället eftersom alla länkar som fanns länkade (haha) inte ville fungera
tack gode gud för google

misstänker att han ovanför har skaffat sig ett rockband, eller iaf ett sånt där tv-spel för alldeles nyss låt det som om han hade konsert i vardagsrummet. attans jag som hoppades på att dom skulle flytta!!!


intranet

jag måste säga att detta med internet är en väldigt finulig uppfining. speciellt om man pluggar och det läggs upp material på internet som man kan läsa. detta vore ännu bättre om internet alltid fungerade som det skulle och sidor med information sidan ej i funktion inte skulle behövas användas.
hur får jag nu tag på alla sidor som jag måste läsa!!!!


hej, du har kommit till...

sitter här och muttrar lite efter min ganska misslyckade bergviksbesök idag, hatar verkligen bussar!!

i vilket fall somnade jag i miljöboken igen, attans tråkiga bok!vaknade av att jocke ringde, skulle åka och hämta honom. pat rimgde eftersom hon återigen upptäckt att jag ringt och hon inte har svarat, IGEN;p jag börjar se en dålig trend i det hela haha

nu sitter vi båda i soffan med varsin dator och tittar på bridget jons. har en känsla av att det snart är sovdax, inte mig emot

åka buss en söndag?

min näsa fick allt vackert stanna ute längre än vad jag hede planerat, kom nämligen på den brillianta iden att ta bussen till bergvik. smart tyckte jag..tills jag skulle åka hem och köerna i kassan inte brydde sig det minsta om om busstiderna. suck. så det blev vackert till att vänta på bussf*n i spöregnet.gaah!

vem har kommit på att man ska åka mindre buss på söndagarna? det är ju helt idiotiskt, det är ju då majoriteten av svenska folket är mest lediga!!mer buss på helgerna!!!


en grå söndag

förstår inte riktigt vad det är med mig just nu, sover som aldrig förr, kan man skylla på vädret?
sattsar på att ta det lugnt idag i regnvädret enda utflykten kommer bli att handla mat sen ska jag gräva ner mig med skolböcker


en grå söndag

förstår inte riktigt vad det är med mig just nu, sover som aldrig förr, kan man skylla på vädret?
sattsar på att ta det lugnt idag i regnvädret enda utflykten kommer bli att handla mat sen ska jag gräva ner mig med skolböcker


snälla farbror

snälla, SNÄLLA farbror tomten. eftersom jag varit så otroligt snäll det här året! skulle du inte då vilja lägga några av dessa under min gran i år, snälllllaaaa




regn, mat och paraply

och det regnar fortfarande, hur kan det regna så mycket, vart kommer det från egentligen??? SLUTA REGNA!!
jag vill inte mer, det enda som man kan gå i torrskod i är ju gummistövlar...ge mig högklackade gummistövlar någon!!

världens bästa patricia kom och åt mat med mig, köttfärs och spagetti, mumma ;)
sen var det bara att vandra iväg till franskan i regnet i gummistövlar och med paraply i högsta hugg, suck..

nu blir det läggdax ny dag imorgon och jag ska försöka att inte ta en jättesovmorgon som jag gjort dom senaste två dagarna. hur skönt det än nu är..

regn tunga skyar

ååååh det regnar fortfarnde,JAG VILL INTE. ska gå till min franska snart och jag vill verkligen inte ens sticka näsan utanför dörren. usch!!
det blev ingen dammsugning, sopade upp dammtussarna istället. ;D
men renare är det iaf nu och jag är nöjd. nu känner jag att jag kan fokusera fullt ut på att plugga ordentligt till tentan om två veckor vilket jag verkligen VERKLIGEN behöver.
nej nu ska jag traska till franskan i regnvädret, usch

hushållsdag

nej men det här var ju ett väldigt uppiggande väder måste jag säga.. TOTALT VÄRDELÖST!!! det spöregnar och är grått så jag håller på att bli tokig. aå dagen får ägnas åt hushållsarbeter om man nu vill kalla det så. har diskat, sprungit upp ooch ner i trapporna  till vinden och nu ska det dammsugas. ska försöka att ta mig ner till stan en vända också men vi får väl se om vädret tillåter det, hatar svinkallt regn!!!

skriva skriva liten saga

sitter och skriver så att fingrarna blöder. jag som ändå tyckte att jag var ute i god tid ändå, humm antagligen inte. är inne på min fjärde sida men har den jobbigaste (enligt mig) uppgiften kvar att sätta sig in i förvaltarens arbete. massor med regler och grejer som ska tryckas in.
Jag döööör.
men men är väl bara att fortsätta antar jag, snart snart är jag av med skiten, SNAAART!!


ett tandläkarbesked

var ju som sagt hos tandläkarn idag. och det kom allt några oroväckande humm medans han höll på att rota runt i munnen på mig.
tillslut kom han fram till att jag var i riskgrupp för tandlossning och att jag skulle kunna se ut såhär om några år, det känns tryggt, eller..humm...


sovmorgon och tandläkare

jag tog mig en liten sovmorgon idag. inte kör att jag kanske sov så mycket mer men jag låg och lyssnade på smattret av regn mot balkongen och funderade lite. börjar fundera på vart den berlmda sola i karlstaa tagit vägen. antagligen är den kidnappad av min istid som jag också börjar fundera på vart den tog vägen..

nej, bråttom bråttom. ska iväg till tandläkaren idag, är lite nervös. första gången hos denna tandläkaren, eller ja jag har träffat han förut men inte så här
vi får väl se hur många tänder jag har kvar sen :S


showroom

det blir en liten bildblogg såhär på kvällskvisten.
gjorde en liten infallsschopping igår och nu tänkte jag visa mina älskade fynd
(jaja jag vet jag har massor av kläder och jag behöver egentligen inga fler, jag vet. men det var så skoj så jag var tvungen) dessutom kommer dom passa till våren/sommaren med.


mjukisstickad med trekvarts arm

tunikajumper(?)

långflanellskjorta

vit tunika

långarmad spets som kommer matchas med det svarta fodralet nedan



mycket nöjd;)

fick mig en liten överraskning idag med när jag kom hem, gubben min hade satt upp ljusslingan på balkongen och det lyste så mysigt. duktig han min lilla skrutt


värdelöst

sitter nu här och försöker skriva det där attans examenssarbetet, ögonen blöder snart och jag är trött, irriterad och hungrig (kanske inte så hungrig längre då jag sitter och stoppar i mig choklad samtidigt men det är tanken som räknas)
examinationsarbetet känns helt värdelöst, det är nog egentligen en fråga som är formulerad på sju olika sätt och kräver sju olika svar. blir så trött för så fort man börjar svara på en fråga så upptäcker man att halva svaret var svaret på en annan fråga. helt enkelt värdelöst. ännu värre är att skiten ska in på onsdag. gissa vad jag ska göra imorgon?!!

examinationsuppgift :/

godag fru examinationsuppgift, jag har absolut ingen lust att skriva dig men det får väl gå ändå


och regnet det bara vräker ner

det spöregnar ute, motivationen är på topp. eller kanske inte...
skulle hellre krypa ner i fem ton täcken och kuddar och kolla på sex and the city.
men icke ska göra mig iordning och knalla iväg till jobbet i spöregnet, attans!!


...att sova gott

har haft en helt värdelöös natt, låg och väntade på att mamma skulle komma hit, det brukar bli så . men lyckades väl tillslut att somna. mamma kom nångång runt 0830-0900 var upp pratade med henne lite. försökte sova igen, mamma väckte mig och det slutade med att jag somnade inne hos henne istället.
så nu har hon åkt tillbaka till sjukhuset, så det märks väl om hon kommer tillbaka inatt. det är väl bara att hoppas på det bästa antar jag, vaad nu det bästa än kan tänkas vara..

fredag den 13

Så, då var det äntligen slut på denna j*vla f*rbannade otursdag!!
Började morgonen med att ha ont i halsen, masade mig upp, somnade i soffan, upp igen iväg till banken, kollade på stan. Började jobba, misstog min tumme för en rödlök resultat: massor av blod och nån milimeter kortare tumme, plåster på fortsätter jobba. Blöder genom plåstret in i plasthandsken, fortsatter jobba. Ska byta det blodiga plåstret. Blöder för mycket, får istället linda en stor fet papperservett runt tummen och surra fast den med tejp för att hålla tryck på tummen resultat:baoutatumme. På med dubbla handskar, fortsatter jobba. Står och svär över att tummen är ivägen och slår i den i allt som finns. ONT!!! slutar jobba får äntligen ta av det j*vla bautabandaget, har slutat blöda, börjar blöda, slutat blöda.Byter om, mamma ringer. Mormor i ambulans till akuten, mamma i bilen efter. Går hem, bäddar extrasängen. Parkerar slutligen mitt trötta arsle i soffan och pustar ut...
var eran dag bätttre?

en Pat och en PG

kurade liiite för länge i soffan så jag fick ärligt talat springa till franskan, kom fram med andan i halsen och astrött.tog mig ändå igenom 1½ timme franska med livet i behåll. inte illa!
blev nästa utgång, gick iaf hem till pat och tjätade lite med dom och lekte med PG innan dom skulle ut. PG häll på att råna mig den lilla tjuven kröp ner i min väska. söt hon är!!


en turne i svarta kläder

har just kommit hem från grums och parkerat mitt arsle i soffan, tyvärr får den inte stanna kvar där så länge till då jag snart måste springa till min kära franska kurs...

begravningen var jättefin, med mycket folk och blommor. är väldigt glad att jag bestämde mig för att åka dit. var kaffe och landgång efteråt och det hela drog ut på tiden lite mer än vad jag hade tänkt.

vi körde hem storkusin (42år) han berättade om ett band han hade hittat från att jag var 6år och grattulerade honom på 27års dagen grattis micke på födelsedagen från lill-kusinen,tyvärr kan jag inte komma och fira dig för jag är på gran canaria. vilka saker mamma ställer till med ibland. lämnade av pappa sen satte vi fart mot kil för att hälsa på mormor en liten stund och nu är jag äntligen hemma.

hade egentligen planerat att jag skulle gå ut sen efter franska men som jag känner just nu, så tror jag snarare på hemgång än utgång. vilket gör mig ganska sur eftersom jag var väldigt sugen på att gå ut i fredags.

blir nog att gräva ner sig i soffan med en god miljöbok kanske? men nästa gång då ska jag f*n mig ut så d så!!

attans nu spelar han på övervåningen elguitarr igen, när ska han lära sig något annat än smook on the water??


en inte helt vanlig torsdag

sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig.
ska åka till grums på begravning.


i djupet på tvättkorgen


japp då var det dags igen, den eviga tvätten.
satt förut och funderade på vart dagarna tog vägen eftersom dom bara tycks flyga förbi i en väldans fart utan att jag riktigt minns dom. men uppenbarligen har jag ju varit med på varje dag, för när jag tittar ner i tvättkorgens djup (läs: höga berg) så måste ju käderna komma någonstans ifrån. för aldrig att det är ren tvätt jag har lagt där, nog för att jag har ont om garderober men ändå.
nog pratat om min skitiga tvätt, sängdax så jag kommer upp till tvätten imorgon


rätt sak i rätt tid

ge mig lite struktur, ge mig lite ordning eller iaf rätt information från universitetet
dagens lektion var bibliotekskunskap, det den stackars biblotikarien dock inte hade räknat med var att det skulle dundra in ca 40 elever i den lilla lilla lektionssalen. morgondagens lektion var nämligen också bibliotekskunskap och meningen var att vi skulle vara uppdelad i halklass. men icke. vilket resulterade i ingen lektion imorgon.
det där med att ha ett liv utanför finns ju tydligen inte :s
rätt information i rätt tid efterlyses från flera håll!!!

den ofrivillige sjusovaren

en nästan ofrivillig sovmorgon idag med attans. skulle gå upp vid nio. men det var så skönt att sova. tydligen stog jocke och drog mig i fötterna utan att jag reagerade;p hehe
men...
efter att både erika OCH dess väckt med med sms och dess fått mig väldigt fundersam så vinglade jag upp. funderade och raka vägen in i duschen, ejkivejki sunshine!! =)

dagens plan var värmlands museum och utställningen jag herulen. och gud så musseiska vi var. det hela avslutades med lunch/fika där ämnen som naglar, grodor och marsianer var högsta prioritet ;)


TACK

vissa dagar behövs det, andra behövs det inte. och idag var verkligen en sån dag.
det monsterdåligt humör som plötsligt uppstod på kvälls kvisten är nu som bortblåst!!
tack;p

en liten rättelse

jaja det är väl lika bra att börja med det heter inte grottroll utan finntroll, ber om ursäkt;)

morgon gick inte alls som planerat, det blev att ta sovmorgon till 0900 men orkade verkligen inte upp blev istället till 1030-1100 ATTANS. så nu är hela dagen ur spår. man får väl försöka ta igen det imorgon :s

tänkte slänga in en liten lista på vad jag hittade under min lilla städning igår
-2skärp
-1bh
-3bh band
-2t-shirtar
-mina gymmnasiebetyg
-julstjärnorna
-X-antal hårsnoddar
-skruvarna till soffan;)

listan kan göras ganska lång som ni kanske förstår haha

nej nu Blir det att göra sig iordning för att ta den långa vandringen till stan
halksockor,here I come!!!


en liten fundering och en underbar helg

sitter och ryser av lycka U2 spelar "live" på MTV sunday bloody sunday med jay-z.
ljuv musik!!det fanns en gång då jag nästan uteslutande lyssnade på U2, No Doubt, the cardigans och green day.
det fanns även tider då jag barra lyssnade på dia psalma, end of green, och grottroll(eller vad dom nu hette???) tiden har gått och från att det har skrikigt grottans barn i min mp3 är det nu winnerbäck som sakta nynnar när stockholm kysser mig på kinden..betyder detta att jag har blivit en "mjukis" eller har jag bara vuxit upp??
patt och jag satt på bussen från uni förra veckan,en buss som snabbt förvandlades till skolbuss vid norrstrands högstadie. bussen blev snabbt överfull ock man fick parera alla ryggsäckar med gympakläder som snabbt slängdes fram och tillbaka. frågan om hur vi var när vi var i den åldern kom upp. och långt långt bak i minnet finns en svag påminnelse om hur jag kanske var eller iaf hur jag vill minnas det..
jag var aldrig den som sminkade mig hårt och svart däremot blev kläderna svarta och möjligtvis lite konstiga ungefär som min musiksmak, skulle jag möta mig själv så som jag var klädd 06(alltså när jag gick i 2an) tror jag inte att jag skulle känna igen mig själv.skottskrutiga kjolar, vita skjortor ja jag vet inte allt. förstår inte det tålamod mina föräldrar måste ha haft med mig. vilket jag är ganska tacksam för idag.att dom stod ut och fanns där. tack mamma och pappa!!

 


har tillbringat helgen hos just mina föräldrar. på lördagen bar det av på julmarknad på mårbacka, stackars pappa fick inte jaga någon älg denna helgen. man kunde riktigt se 1000lapparna flyga viäg bara man kom dit. mamma och jag kör fortfarande på att det mesta är ju ätligt och kommer alltså inte att ta någon större plats i skåpen och gör dom det så är det inte en längre tid det rör sig om. den fungerade även i år. trotts regnet och pappas mössbrist så gick det bra (erbjöd han att låna min rosa men då blev han tydligen hellre blöt) gick runt där i leran ett tag, sen bar det av till kil för att äta mat och iväg för att fira farmors födelsedag. imorse var det pappas tur med fars dag. dock lyckades moster med att ringa och väcka mig men somnade i mammas och pappas säng sen (revanch)dagen fördrevs med allmänt dolande. mamma körde hem mig,vi var och hälsade på mormor påväg till k-d har inte träffat henne sen innan vi åkte till kalmar. var där en svän gjorde henne iordning så hon bara kunde lägga sig och sova efter att hon fått sina mediciner.sprang maraton på bergvik för att hitta "halksockor"som tydligen inte finns längre. attans affärer!
väl hemma fick jag ett städryck jag och winnerbäck (mjukis) satte igång och städade. nu är det rent under båda sängarna och nästan i hyllan i tv-rummet.så efter 5 soppåsar och 2 kassar med papper gjorde jag även en stolt upptäckt då jag hittade skruvarna till soffan (haleluja) mohaha.

så efter världens längsta blogginlägg,tackar jag nu för mig. peace out


skoliskoli

så,då vad dagens lilla skolfadäs över, gick fort. vi skulle "bara" få reda på vår examinationsuppgift. så nu kommer det bli ett himmla rännande på värmlandsmuseum(måste hitta lappen så jag får årskort, humm vart är den?) och på mariebergsskogen, naturrum (igen)
håller på att plocka lite nu, diskar städar mm. mamma kommer nämligen hit senare ikväll, så inatt åker jag till skogen för morgondagens julmarknad på mårbacka,hihi. me like.
bäst att fortsätta, börjar snart jobba

vart är min snööö???


torka tårarna min vän

jag kan inte hjälpa dig upp,
kan inte lysa upp den väg du springer.
jag kan inte vagga dig varm och lugn..

winnerbäck är den bästa tröst/sympatimusik som finns och eftersom jag inte fick gå på hans konsert igår så körde jag min egen lilla konsert i huvan påväg från franskan. kanske inte riktigt samma sak, inte samma stämmning men det fick gå ändå!!

idag började jag att köpa julklappar, illa. tror aldrig att jag har varit ute så tidigt och köpt julklappar. men men ska pengarna räcka så är det bäst att köra på.

sitter och funderar på när min gubbe ska komma hem, har gjort tacos till han som "överraskning" men han verkar inte vilja komma hem i snörusket. attans karl!!!

 

dagens mormor/moster citat
mormor: tänk om du kunde bo lite närmare så att du kunde komma och hälsa på lite oftare
moster: *fnys* ja, jag kunde lika gärna bott i usa!!

tror att någon kommer att få en enkelbiljett till alaska i julklapp!!!



en julkllapp

har nästan jämt kommit hem från uni/stan. idag började julklappsköpandet (JEY) humm..
funderar på att masa mig ut en gång till kolla lite lite till, handla lite mat för att sedan gå hem och äta läsa franska som jag måste MÅSTE gå på ikväll och dessutom lyckas städa lite, vad tror ni om det påhittet. skulle ju faktiskt vara skönt att få det gjort!
det får nog bli så faktiskt.
ut i snön igen!!!

en liten tomtegubbe satt en gång..

titta det snöar titta det snöar allting vitt vitt vitt...

gissa om jag är lycklig, hoppas på att det är drivor med snö imorgon när jag vaknar. det skulle vara helt underbart isf.
dessa små snöklumpar gör tom att jag kan koppla av från detta hemska PM och njuta av min te kopp (när den nu har svalnat) och drömma om julstjärnor och adventsljusstakar, pyntade julgranar med paket under. är det inte underbart så säg...

vart är solen?

god morgon sverige!!!!
vad sjutton gör jag vaken nu???suck det är ju mörkt ute, ställde vi inte om klockorna så det skullle vara ljust på morgonen?humm jag undrar jag...
ska på "skolresa" idag, där av den tidiga morgonen och vart ska vi? jo till torsby.av alla ställen....

kom ju hem med tåg i söndags,tre trasiga tåg,skrikande ungar och fem timmar tog det att ta sig hem. mamma var snäll och kom och hämtade mig vid tåget och sov sen hos mig. sen igår var hon med mig och köpte en ordentlig vinterjacka, så fryser jag i vinter vet jag inte vad jag ska ta mig åt faktiskt. blev även en ny mössa som passade till jackan, TACK MAMMA!

nu väntar frukost och gummistövlar tänkte att ska man göra det så ska man ju göra det på riktigt, eller hur!

ett,två,tre,fyra.....tio

är det inte det ena så är det det andra och är det inte det ändra så är det antagligen det femte, sjätte eller sjunde
ungefär så känns det just nu och jag blir så arg och förbannad. ännu värre är att jag är för långt bort för att göra något, men imorgon jävlar i min lilla låda då kan det bli smälkarameller som låter länge,länge till!!

imorgon är det tre års kalas som gäller och sedan tåg hem till karlstad där (förhoppningsvis) mamma möter mig och håller mig sällskap.

RSS 2.0