ajaj

nog var det gott med mat, men ajaj vad ont i magen jag fick. men som mamma sa:du får väl skylla dig själv om du klämmer en hel pizza!

paus

tog en paus i pluggandet och åkte in till stan, där det om möjligt snöade ännu mer, helt otroligt! tyvärr fick jag inte med mig några byxor hem hittade ett par efter att ha letat i fem butiker och dom var för stora :( hoppas hoppas att dom finns i karlstad men den chansen är väl kanske inte så stor. kan inte H&M införa systemet där ALLA byxor händer på SAMMA plats ect? så vvet man vart man ska leta.

fick dock med mig en och annan julklapp och mysstrumpor till mig, yey!

nu blir det att vandra iväg för att köpa mat sugen på pizza idag. MUMS!

insnöad i stockholm

hallå vad händer, vaknade av att det skottades utanför dörren imorse, tycker det känns lite onödigt hur mycket kan det egentligen ha snöat? och när jag väl vågar mig på att öppna persiennerna så är det 1dm snö utanför och det snöar fortfarande! vart ska det här sluta egentligen?

motivation tack

ja det skulle inte sitta fel alls just nu, tror att jag håller på att bli lite galen. eller också är det för hög krav jag har på mig själv. fast det är kanske samma sak, vad vet jag?

är iaf ledig imorgon och det behöver jag, det blir plugg,plugg och plugg. eftersom jag har tenta på fredag innan jag åker till karlstad. hoppas dock att jag kan vara hypereffektiv så jag kan åka in en snabbis till stan och kolla på ett par byxor som jag trånat efter länge nu, kanske utnyttja lite checkar som jag har samlat på mig? kanske får det bli moroten för morgondagens pluggande! dessutom kan det ju vara kul att få se stockholm i ljus för en gångs skull och inte vintermörker!

redovisning - check

tillbaka i garaget lika så är mitt internet, prisa gud!! idag var det dags för redovisning av vår nätresebyrå som vi jobbat med sen augusti/september. så grymt skönt att ha det klart, nu laddar vi om och kör till 1000 på tentan på fredag. drog även iväg arslet till ikea efter skolan. behövde ett nytt täcke som är varmt och skönt nu i vinter. så det och lite annat smått och gått fick vackert följa med mig. tyvärr hittade jag ingen ljusgardin men misstänker skarpt att clas ohlsson har det imorgon när jag knallar dit. lite julfint måste jag ju faktiskt få ha tycker jag!

tantvarning delux

jag har ont, överallt. är stel som en gammal tant, attans rygg!det där med att sova på en buss, det är minsann ingen bra ide vill jag lova. pain in the as men men vad gör man inte för konsten? nu väntar lite mat och plugg, vore det inte så jobbigt väder skulle det lätt bli en promenix med!

back at base

efter milslångt resande i skumpig buss är jag tillbaka i mitt lilla garage, underbart. för att skumpa dryga 6 timmar i buss är då ingen dröm vill jag lova. men småland var som vanligt underbart och det går för lång tid mellan turerna, tyvärr!
nu väntar en fullmatad vecka som ska köras i minst 200km/h, i will survive!

insnöad?!

njaha, tydligen blir det mer snö inatt, trevligt trevligt. frågan är ju bara hur f*n jag ska ta mig till skolan imorgon? ber till pendeltågsgudarna att kommer att fungera imorgon ändå!
plogbilen tog just sin andra vända på gatan så förhoppningsvis så är det väl förberett för snön som kommer. man kan ju bara hoppas!

snö?

hallå vart har jag hamnat egentligen?? trodde inte att det snöade så mycket i sthlm, men dryga decimetern ligger det lik förbannat ute på gatan och rätt vad det är så glider det en plogbil förbi. vad ska hända med det här undrar jag!
en sak är säker det kommer krävas ganska starka benmuskler från och med nu för det är motvind påväg till skolan med en uppförsbacke på det. sanna och jag gled mindre graciöst ner för backen mot bussen på eftermidagen, att jag inte lyckades att sätta mig på rava var ett rent under misstänker jag.

helgen för övrigt har varit helt underbar, kom hem till karlstad på torsdagskvällen och drog iväg med mamma till mårbacka julmarknad som är helt magisk. underbar kvalitetstid med henne, vilket inte var igår och underbara saker. dett finns nog inget bättre.
eftersom det dessutom var allhelgona så var det ett evigt spring med ljuständning på kyrkogården dessutom läste dom ut mormor så en gudstjänst i kyrkan hanns med
som grädden på moset så var det halv släktträff eftersom farmor fyllt 85 på golfstugan i kil, god mat och massa barn, hjälp!!

RSS 2.0