2015-03-27

Åh så skönt att du kan åka tåg, bara sitta och slappna av. Det fungerar ju så bra i storstäderna. Så kan inte jag iiinte jag göra! Hur ofta tror ni att jag hör den?

Jo pendling med tåg funkar fantastiskt bra i storstäderna faktiskt, det går en gång i kvarten eller var 5e minut fantastiskt bra! 
Dit jag åker går det en gång i timmen om man har tur, och det hade jag inte igår, jag fick vackert bita ihop och ta en tågförsening på 2,5 timme, lyx eller hur! Det enda som är positivt är priset 1300 i månaden, det kommer jag inte undan med varken bensin eller diesel. Det är typiskt det där!

2015-03-23

Alltså det här med att sova middag, hur skönt är inte det på en skala?  När jag var hemma med Ture så sov han två gånger om dagen en inne och en ute, så den gången som han sov inne brukade jag också passa på att sov. Hur skönt och mysigt är det inte att få sova och snosa bebis samtidigt?
I vilket fall så passade jag på nu i helgen att ta mig en liten lur brevid kompis i soffan, kan bara säga åh, vad jag har saknat det <3 

2015-03-21

Det är ju ändå typiskt, är superpepp på att packa o röja, så jobbar jag idag. Visst, det är lördag=kortdag men sen två timmars pendling+ väntetid då är vi nästan uppe i en fulldag ändå. Jaja får styra lita andra grejer, packs lite ikväll och superröja imorgon, snart flyttar vi :D

2015-03-06

I vår föräldragrupp börjar det komma lite syskon, eller lite. En liten kompis är det som ska bli storasyster och då kommer helt plötsligt diskussionen om kub upp. Tidigare har Karlstad erbjudit alla som velat att göra kub, men nu får Man endast göra det om man är i den s.k "riskgruppen" När vi väntade T så var vi de enda föräldrarna som valde att inte göra kub. Mest av den anledningen att vår BM sa att självklart ska ni göra det om ni vill men innan ni gör det måste ni bestämma er för vad ni ska göra med informationen ni får? Och med det i bakhuvudet valde vi helt enkelt att inte göra det. För vad skulle vi göra med informationen? Kub är långt ifrån tillförlitligt och vad hade vi gjort om det hade visat på en hög risk? Hade vi då gått och funderat ihjäl oss, valt att göra abort, eller helt enkelt bestämt oss för att acceptera "risken" och se vad som händer efter förlossningen! Just risk tycker jag är helt fel ord, risk för vad? Att få ett barn? Som kanske inte är som alla andra, men vilket barn är som alla andra? Vad jag ser det som är biologiskt rensning av barn som inte får en chans. Vad är det som kommer efter det här, ska vi kunna välja bort barn innan de föds beroende på hårfärg, vilken hand dom skriver med, när ska vi sluta peta i våra framtida familjer? 
Till saken hör också att en av Ts kompisar just har DS, en av de barn som med hjälp av kub kan väljas bort. Världens godaste unge, och när man ser honom kan man fundera på, hur kan någon leva med att avsiktligt välja bort ett barn pga en hög risk av kanske? 

2015-03-02

Sitter på tåget och väntar på att vi ska åka vidare och tänker på att om 45 dagar så kan jag gå av här, då är Jah nämligen hemma. I mitt nya hem! Tänk så underbart, sånt som jag funderar på bara sådär  

RSS 2.0