vurpa

trots 19 minusgrader imorse så bestämde jag mig för att det var vår imorse. och struntade därför i att ta på mig vinterstövlarna och körde på gympaskor istället.
visst det var lite halare man gick faktiskt väldigt bra.
MEN!
när jag skulle ta mig an backen vid skolan på vägen hem, pratandes i telefon, då gick det inte riktigt längre och plötsligt så satt jag där på rava och undrade vad som hade hänt egentligen!
muttrandes tog jag mig upp från backen, svor lite i telefonen till jocke. som mest tyckte att jag var fjantig och skulle åka hem och lägga mig istället!
så mycket för mina tillfälliga vårvibbar alltså!

äntligen

yes, jag lyckades att ta mig in i den korta telefontiden på en ½timme idag, så nu är det bekymmret löst. upptäckte till min glädje att de har tagit bort den jobbiga kömusiken om man nu kan kalla den då? tyvärr har dom bytt ut den mot tystnad vilket kan ses som ganska tyst och förvirrande då det första tiden känns som om man blivit bortkopplad. men jag är nu klar och lycklig och det är det viktigaste!

telefontid?

måste säga att jag rådiggar landstingets telefontider, ännu bättre är det att se inte skriver ut på sin hemsida att de har stängt idag, tur att jag inte har skjutit upp det mesta jag planerat idag för att plandera in deras telefontider.gaah! så nu måste jag knepa och knåpa med morgondagens planer för att passa in ytterliggare en kort telefontid
jaja det är väl bara att bita i det sura äpplet och sätta sig för att ringa imorgon

produktiv, men inte nog!

sammanfattning av dagen kan man säga!

en tvättmaskin körd, imorgon blir det nog en till.
båda engelsauppgiffterna är avklarade, så nu slipper jag tänka på dom. ska bara läsa igenom dom imorgon med "nya" ögon. härligt härligt.

imorgon blir det full fart hoppas jag, har mycket som ska hinnas med. hoppas att jag tar mig in till stan en sväng med. skulle vara skönt att bara dra runt lite ett tag.
återstår att se imorgon


ge mig vår nu med stora smycken


sjusovardag

mmm det är sjusovardag i garaget idag, orkade verkligen inte gå upp, kollade färdigt på sex and the city filmen som jag böejade kolla på igår.hämtade nyponsoppa och fortsatte att våga vägra gå upp.



nu har jag dock tagit mig upp, fått igång en tvättmaskin och ska göra klart engelskauppgiften, lyckas jag med detta är morgondagen helt fri från uppbokningar och jag kan snurra runt precis hur jag vill! låt oss hoppas att det går vägen


vårnyheter som gärna får bo hos mig


mat och sovklocka

mat och sovklockan ringde så det var bara att lyda.skalman visste vad han gjorde när han uppfann den! nu när det har sovits så ska jag passa på att störa grannarna med att dammsuga, rätt åt dom då dom spikar och dolar hela tiden

städlördag?

sen när blev lördag en städdag? konstigt konsstigt men mattorna hänger på balkongen och jag har rivit ut garderoberna i röda rummet så jag har väl inget annat val än att fortsätta nu misstänker jag!
i vilket fall är eldkvarn på i bott på datorn för att hålla humöret uppe på topp.

städlördag here we go!

egentligen

ja egentligen är jag en person som gillar att vara ensam, jag gillar tystnaden, jag gillar att inte behöva prata bara för pratandets skull, dessutom att inte behöva lyssna på massor av onödigt dravel.
vad jag nu har upptäkt är var jag avskyr att vara ensam hemma i karlstad när jag väl är hemma, vad har hänt?
tror att det är min praktiska sida som tar över då. "vad jag kunde ha gjort istället"jag kunde ha varit där, jag kunde ha gjort det här. men ändå är det jag som väljer att inte göra det. istället ligger jag halvdöd i soffan framför tvn. fast man kanske behöver det med ibland? att bara göra ingenting någongång. fast det passar mig inte egentligen. jag gillar när det är fullt upp och man inte behöver tänka för mycket, när det bara händer. egentligen...

simultanförmåga

simultanförmmågan är på topp, tvättar, äter och kollar på lets dance
hej och hå
snart är sista maskinen klar och då kan jag njuta

ytterligare en tågmiss

ja vad vore väl sj utan en liten tågmiss till?
hittade bra priser på sista minutenbiljetter igår så jag slog till, jocke kom ju trotts allt fram i rätt tid. men icke tåget var inställt och istället blev det ersättningsbuss.visst buss i all ära det funkar, men om jag nu väljer att åka x2000 för att komma fram tidigare så uppskattas det inte att sitta och skaka i en buss drygt 3 timmar extra. hade jag velat det hade jag bokat buss från första början!!

i vilket fall så skakade jag fram till slut,  mamma väntade på mig och jag åkte hem en snabbis för att hälsa på. kolla på nya soffan som kommit ect ect och åkte med mamma när hon åkte till jobbet imorse.

nu laddas det för tvätttime. välbehövligt misstänker jag.

en sak är säker, jag gillar långhelger


naglar


jag behövde lite vårenergi förut så det blev barbierosa naglar med med glitter.
 säg vad ni vill men jag blev iaf lite piggare!!


ett år två dagar

ett år och två dagar. det är nästan inte sant hur fort tiden går, hur långsamt tiden går och hur frustrerande det har varit på vägen. de som har förstått, de som inte har förstått och de som tror att de förstått. de som har hjälpt på vägen och de som har har motarbetat allt från första början, för ett år och två dagar sen.
allt som har hänt,alla framsteg, första steget, första ordet, första fikat, första hembesöket. efter 11½ månad kom förata namnet, att man kna vara så lycklig för ett namn.

det var en lång resa det där första året och två dagarna och än är den inte över på långa vägar. låt os se vad det kommande året och två dagarna erbjuder


plugg har pågått


tillbaka igen, har tentapluggat de senaste dagarna. men idag är det tentat och klart (halleluja)
nu återstår bara att se om jag klarade den annars  åker jag på en hemtenta. men hellre det än en salstenta till!


snö?

idag var det presentationsdag i skolan. efter mycket krångel med datorer och inloggningar så hamnar vi i en hörnsal längst upp i huset där man har utsikt över hela (typ) Stockholm, helt underbart. dock försvann utsikten då det plötsligt börjar vräka ner snö och den tina utsikten försvinner spårlöst, suck!
som tur var tittade solen raskt fram och smälte bort den nykomna snön!

feta klackar


kolla vilka underbara sommarskor, älskar färgen och modellen.
stod och petade på dom förut idag. frågan är om det blir mer än petande. det finns ju trotts allt en ganska stor kartong med sommarskor på vinden, attans
(det är nu man önskar att man fyllde år på vår/sommaren)


i påsen



detta fanns i Gina påsen.

fick en sen julklapp som investerades i ett par efterlängtade vårbyxor. skitsnygga på ren svenska och ursköna på, kan lova att de kommer att användas flitigt både i vår och sommar!

spetst-teen är ett slutrea fynd för bara 49kr. helt oemotståndlig!

tack och bock!


vad är det?



humm vad finns i påsen tro?


sova?

vilken natt,vilken natt säger jag bara. kunde verkligen inte somna inatt. runt 3, halv 4 lyckades jag väl somna till men vaknade igen vig 6 och var vaken ett tag sen ringde klockan vid 8. suck. som tur är kunde jag dra mig lite innan jag drog mig iväg till skolan.
hoppas på bättre lycka ikväll

männen myterna legenderna





dagan avsnitt av mauro och pluras kök.
helt underbart.'två stora musiklegender (enligt mig) i samma program.

tänker tillbaka på sommarens konsert med winnerbäck och hoppas att det snart blir en till.


ge mig


ge mig sommar, men framförallt de mig den här bikinin att sprätta runt i
så grymt snygg


ojojoj

här var det sovmorgon vill jag lova. men jag kanske behövde det då?
fått lite ordning på allt nu, fått i mig lite mat, nu blir det lite vila sen en lite promenix i det fina vårvädret som stockholm bjuder på idag
me like

distans

sitter och kollar lite på distansutbildningar, nej jag tänker inte börja läsa något mer nu men i framtiden när jag är klar med min nuvarande utbildning.
är väldigt sugen på psykologi och historia, en konstig blandning jag vet. men ändå. 2 småkurser på halvfart eller en kurs i taget på halvfart på distans.
det finns så många vägar, så mycket man vill göra.
 hur ska jag kunna hinna med allt?


träna?

att träna eller att inte träna det är frågan.
sitter och tittar på olika gym och dess kostnader. vart ska man vara, vart är det bra, vart får man mest för pengarna och framföra allt var är det billigast?

vad jag funderar på mer är hur länge kommer jag att orka ta mig dit den här gången isf, förra gången gick det ju inte så bra.

humm men jag måste verkligen ta tag i mig själv nu och börja köra!

tomt på konsum

tror att jag tömde stackars lilla konsum i spånga på mat när jag var och handlade förut idag, kommer inte behöva handla mat på evigheter, vilket i och för sig är ganska bra. finns inget tråkigare än att handla mat!men skön att ha alla bassaker hemma, då behövs bara småsaker sen.

nu står tvätten på, ska bädda rent i sängen. imorgon är det ledighet som gäller, skönt. behövs en ledig dag i garaget ibland för att få lite ordning här!

1feb

hjälp vart tar tiden vägen egentligen?nu kör vi vi full fart mot våren och sommaren, äntligen!

ska nu ta tag i mig och fixa lite tvätt innan jag ska iväg till skolan för data
ny dag nya tag

nice as

kolla byxorna, så grymt snygga, synd att dom inte är högre i midjan bara, men det är kanske värt att knalla iväg för att prova dom ändå, vem vet? snygga både till kavaj och skinjacka

RSS 2.0