HELLLLLOOOOO KALMARRRR

framme i kalmar, ÄNTLIGEN!!
blev att åka efter att jag var klar med semenariet som slutade vid 1200. köpte lite godis och glass och sen bar det av.
efter lite vägarbeten, långsamtgående fordon och ett isärplockat vindkraftverk (?) (!) så kom vi fram i mörkret. kalmar here we are!!
nu får vi se vad helgen bjuder på för äventyr


ur spår

är så otroligt ofokuserad så det finns inte. blir galen på mig själv.
det hela slutar med att jag gör lite här,plockar lite där,  läser lite här. vilket betyder att jag ungefär inte har fått något gjort. har nästan packat färdigt, ska bara skriva rent pm:et och kludda lite på patricias eventuella tatuering.
mamma kom och hälsade på lite förut, vi bytte påsar som vanligt en påse hit och en påse dit.
skönt att träffa henne lite och att bara sitta istället för att springa runt och plocka under tiden.

imorgon är det seminarie som gäller och sen bär det av till småland och kalmar över helgen. here we come!!


oktober är en helvetesmånad

åååh oktober har varit en riktig helvetesmånad för min del, säg något som har gått rätt?
förlagt kameran, familjetrubbbel,orkeslös, en paj lampa i hallen är bara några saker som har hänt

och idag är naturligtvis inget undantag. trippar ut i mina fina byxor som jag verkligen älskar och skulle kunna sova i och vad gör jag? jo jag trampar med klacken i ett hål och faller platt mer på backen, naturligtvis går  byxorna sönder på båda knäna + att jag skrapar upp ena knät. det blir bara att knalla upp och byta byxor. så där sitter jag som en sur 5åring som tappat allt godis och grinar. nej oktober är verkligen inte min månad.
något som var ännu surare var nog att dom inte hade några nya byxor i min storlek. så nu ska jag nöleta i alla affärer som finns, jag vill ha nya!!!

en ny start

lite vaknare och lite piggare. eller ja nästan iaf.
har varit och fått håret klippt hos världens bästa michaela, helt underbar och duktig frisör.
så nu är jag nyklippt och fin. gick en liten snabbis på stan blev lite sur på mig själv eftersom jag glömde en h&m-check hemma så den får jag göra av med en annan dag. provade ett par skor med för andra gången, snart snart kanske jag köper dom jag viiiiill.
nu bär det av och jobba alldeles strax,hopp hopp hopp!


vad är tvättklockan?

sitter och försöker intala mig att klockan egentligen är en timme mer. så att istället för att tvättiden var klockan 0700 så är den 0800. men det går inte så bra (än så länge) enda pluset är ju att det inte är mörkt iaf
egentligen föstår jag inte varför jag gnäller,när jag bodde hemma gick vi upp 0600 på morgonen, men man blir väl bekväm antar jag. fast det var ju egentligen inte så svårt att komma upp, ny vana? kanske inte.

det är måndag och ny vecka. lika välplanerad som alltid

måndag
tvätta, klipptid,jobba
tisdag
uni,jobba,plugga?
onsdag
LEDIG (kommer antagligen fyllas med allt möjligt onödigt.men ändå) träffa mamma, måste plugga
torsdag
uni,seminarie, åka till kalmar
fredag
kalmar
lördag
kalmar
söndag
kalmar, åka tåg hem till karlstad

nej men nu kallar snart den där attans tvätten på mig, men vad är väl en tvätt på slottet..


hur tar man farväl..

det är svårt att veta vad man ska göra. det är ännu svårare att kunna acceptera att jag inte kan göra något. för vad finns det som jag skulle kunna göra. slita ut mit hjärta och ge det till henne. hur mycket jag än skulle vilja det så går det inte.det går inte. hur tar man farväl av någon när man själv inte är beredd att ta farväl, när man blir så egoistisk och inte vill slöppa iväg dom, vad gör man då?
önskar att mina kusiner vore här, men det gpr inte dom bor för långt bort, skulle nog känna mig mindre ensam då, kanske vem vet.
önskar också att det skulle kunna finnas ett ansvarstagande. att dom nu skulle kunna komma och ta det ansvar dom borde efter allt hon har gjort för er. men det passasr naturligtvis väldigt bra att lämna över det på mamma nu. måste vara skönt för er att vara så hjärtlösa så att ni bara kan låta henne ligga. hoppas bara att ni kan leva med er själva efter. men det struntar jag i och för sig i. den kontakt jag kommer att ha med er sen är minimal och jag hoppas att ni dör en plågsam död.

jag är bra

har ändå varit ganska duktig idag. varit på uni idag och haft lektion med den gröna ugglan. herre gud att någon kan babbla så fort!!!fast han är ganska bra ändå!när vi kom tillbaka till stan knallade jag iväg till haga för att boka klipptid, då min frisör fått för sig att flytta (!) men men det blir nog bra så på måndag kan jag nog se ordentligt igen ;)
gick en liten sväng på stan, skulle prova ett par stövlar.fast dom var ite fina på hittade däremot ett par på skopunkten. attans måste ju spara till sängen ju. men dom var ju så finnnnnna!!! attans attans attans!!!


idag åkte vintertäckena i också, nya kuddar nya täcken. ska bli skönt, behöver vi (läs: jag) inte frysa. jocke sover ju fortfarande utan täcke. men då kan ju jag ta hans så jag kan inte klaga ;)
har brännt ut min stackars skrivare med tror jag. skulle printa ut rapporterna som vi ska ha seminarie på nästa vecka. ajajaj va mycket papper det kom, men av någon anledning ville den inte skriva ut sista sida. konstig skrivare. så nu blir det läsa av :/
måste köpa nya patroner nu för som är slut, för tydligen blir det ett nytt seminarie när vi kommer hem från kalmar. har ju ändå fem timmar att fördriva på tåget ;p

idag fyller mina så gullungar meshi och shem 10 år också, älskar er sötnosar. saknar er så mycket ♥


orken tryter

har egentligen så många måsten som jag verkligen skulle behöva göra
så som
-plugga
-ta reda på vart den sista boken är
-städa

men jag orkar verkligen inte, det enda jag har lust med är att dra täcket över mig och sova
det är absolut för mycket runt omkring mig nu, är ständigt frånvarande även om jag verkligen försöker att engagera mig.men tyvärr tryter orken för mig, vad ska jag göra?
fick fördriva lite tid med patricia efter uni  idag. blev fika och cheesisar. me like!
sen blev det att köpa madrass, hälsa på kalle och mormor på sjukhuset och nu är jag hemma och är helt utslagen

ge mig styrka


acceptans


ge mig styrka att acceptera det som händer, att jag inte kan göra något åt ödet. ge mig mod att glädja mig att jag har fått vara inbjuden till att vara med på den här resan. att få ha upplevt livet genom någons ögon som är mer erfaren än mina.ge mig modet att kunna ta emot den kärlek som finns hos oss, men också att kunna acceptera mig själv och att jag inte kommer kunna  göra något åt det som händer, mer än att få vara lycklig. lycklig för att jag fick vara med en stund.


i det ilskna ögonblicket

jag är arg, sur, ledsen, förbannad helt enkelt svinarg!!!
förstår inte hur i hela livet folk kan vara så grymt känslokalla, så ivriga att bli av med någon som dom tycker är till besvär, hur?
en annan liten fundering är HUR någon som nu ändå har lagt ner massor av pengar på en lång utbildning för att få ett lågavlönat jobb bara kan strunta i att göra sitt jobb?tycker du inte om att ta hans om gamla människor kanske du inte skulle utbilda dig till sjuksköterska, eller ens sökt det jobbet.någonsin tänkt på det? visst jag förstår att hon är jobbig och det finns dom som har det värre än henne, hon har tur. jag vet, men för det så är hon inte mindre värd än någon annan. hon behöver minst lika mycket vård och kärlek för det! 

vad gör man när någon i ens närhet, någon som alltid varit där sitter och gråter för att hon vill åka hem. för att hon inte vill vara kvar på den platsen hon nu är på tillfälligt. och vad gör man när man vet att det kommer att finnas folk som kommer att göra allt för att hon inte ska komma hem!fega idioter som inte vågar stå för vad dom säger. men en sak är säker, förvänta er inte att jag kommer att ta hand om er när ni blir gammla och ligger på sjukhuset. då ska ni få mögla i er ensamhet, tyvärr får man inte välja släktingar, dom kommer på köpet. men ni betyder ingenting för mig. och struntar ni i henne behöver ni inte bry er om mig, stryk min födelsedag ur almenackan, riv ur min adress ur adressboken. ni finns inte längre för mig.
SKÄMS!!det är vad jag har att säga er. för allt hon har gjort för eran skull, skäms


morgon,morgon

god morgon! en tidig morgon idag, jocke har kämpat för att få upp mig ur sängen. lite mindre lyckat kanske men!
idag kommer mamma och hämtar mig, ska åka hem till dom och mysa, hihi!

suck

igår när jag vaknade var jag helt inställd på att det var lördag och det fortsatte under hela dagen. bara sånadär småsaker som man hakar upp sig på, men ändå. sånt som man hakar upp sig på!

och saker som man kan haka upp sig på var nog ett genomgående tema för gårdagen. tröttnar så nycket på folk ibland. har du inte nog mycke stake för att säga det till mig personligen rakt i ansiktet på mig så kan du bara knipa käften. för det finns ingen anledning att gå och prata skit runtomkring med andra!! väx upp vuxna människa


kväll

det blev ingen franska idag,behövde lite tid för mig själv. har plockat lite, kanske inte så mycket som jag velat men det är ändå lite. så det får jag vara nöjd med.
imorgon ska det tydligen snöa, jag vet inte jag. tycker om snö men bara om den stannar kvar!
ska nog unna mig lite shopping imorgon, skulle köpa ett par skor om jag klarade tentan, tyvärr passade dom inte men jag tror att jag har hittat ett par andra hoppas,hoppas,hoppas!!
på söndag åker jag hem till mamma och pappa. har inte varit hemmahemma sen i sommras.känner ändå att jag behöver komma hem en sväng. blir nog en sväng till mormor på sjukhuset också. vi får se.
var väldigt sugen på att kolla på satc ikväll, finns ingen bättre peppfilm än den. vi får se kvällen är inte slut än..

varför luktar det ciggarettrök och matos på vår toalett?? gott luktar det ju inte iaf, bajs bajs

humm

god dag fru höstdepretion, så vi möts i höst igen!

japp det är nog inte bättre än så tyvärr. men vad skall man göra?
är väl bara att ta nya tag, men vart börjar man
har min lilla prioriteringslista
-jag
-hemma
-skolan

hur,om och när är däremot en annan historia men det måste tas tags i nu. annars blir det väl värre längre fram kanske. och så skall det icke bli.
kan kanske bero på att dagen började mindre bra, somnade om efter att klockan ringde,missade bussen jag skulle med, varför det nu ska gå tre bussar samtidigt till uni vet jag inte riktigt, men någon vettig människa tyckte väl att det var bra, så jag fick vackert vänta i kylan tills nästa buss gick.

är sugen på att fixa iordning naglarna, lite avis på patricia och erika;) tyvärr funkar det ju inte när jag jobbar, en lösnagel i skagen har ju ingen blivit lycklig av ;p

men men imorgon är det nya tag, allt kan ju inte gå åt skogen


en dag som denna


det är en speciell familj som ligger mig extra varmt om hjärtat idag och mina tankar går till er i detta nu.
ni är otroligt starka. och om det skulle vara något så finns jag här för er


gammla godingar från förr


igår var det mysdag med gammla godingar från förr så att säga, bäst var det iaf blev lite tacos, ica age 3(?) och buzz vilket jag för övrigt suger på ;P
hur underbart som helst att träffa godingarna igen, vår historia går inte att sudda ut:)



idag fick jag ett totalt tokryck, rev ut allt vad garderober heter och plockade om, finns lite grejer att plocka i fortfarande men bra blev det!! fick även upp utemöblerna på vinden så nu är det klart!

idag hade vi även ytterligare en installd lektion, som sagt november kommer att bli en jobbig månad! ajajaj


min

hihi idag är det min dag!!
min min min min!!!!


dagar fyllda av överraskningar

igår kom en trevlig överraskning, jocke var ute och busade lite på stan igår och med sig hem hade han patricia. bara sådär. bästa överraskningen man kan få en söndagsnatt. ♥
detta resulterade i ett försök till bartömning som i sig ledde till en sen natt eller tidig morgon hur man nu vill se på saken ;)
det är då det är bra med massor av sängar och efter en sådär 4-5 timmars sömn så masade vi oss iväg till bussen och uni för att upptäcka, vad? jo att dagens lektion var inställd pga sjukdom! hummmm... jag undrar jag.

kändes ganska eller nej väldigt onödigt att gå upp den morgonen.
bristen på lust på frukost resulterade i en lunch och shopping. för shopping är bra till mycket!!!

ikväll blev det mys framför tvn med gubben. han har äntligen fått lite ledigt. kan nog vara ganska bra för senast har han jobbat en aning för mycket. skönt för honom att få ta det lugnt ett tag.

tack för en bra dag, me like ;)

frånvarande...

..kanske man kan kalla det, absolut inte närvarande
det har hänt mycket nu på senaste. mycket som gör att man får ett helt annat perspektiv på saker och ting. det gör att man tar vara på tillfällen på att helt annat sätt. stannar upp och tänker efter.

morgontrött

jag hatar verkligen att vakna på morgonen, dels för att jag sover så länge nu för tiden. men också för att det är på morgonen som jag fortfarande känner mig förkyld med ont i halsen och täppt näsa. och jag verkligen hatar det!! vill vakna tidigt, gå ut och gå och bli pigg, men icke.

idag är det onsdag och sista dagen som jag jobbar denna veckan, imorgon blir det uni en sväng och franska och sen, sen när jocke kommer hem från jobbet så drar vi bort bort till stugan. och jag längtar så, vill bara åka dit och må bra, slappa och mysa hihi jag vill nu


åka åka lite bil

vad gör man klockan två på natten när man inte orkar sova?man åker till statoil med pojkarna och äter snuskig snabbmat ;) dock fick pojkarna skrapa rutorna innan vi åkte (kallt ute) medans jag satt i bilen och värmde mig

var uppe ganska tidigt imorse, jocke skulle till jobbet och jag blev tvärpigg, masade mig till soffan och fick på sex and the city ( ja jag vet igen) men somnade efter mindre än halva. inte riktigt den den dag som jag hade tänkt mig, men ändå.

fortfarande otroligt sugen på ny säng, blir nog en ny sväng till ikea snart och titta lite mer ;)
(snääälllla jocke)

kanske, kanske inte. vem vet?


morgon

ännu en lärorik dag på uni, vaknade innan klockan idag, trött man blir och alltid  är man sådär oförskämt pigg. kan jag inte få vara sådär pigg en annan dag istället?
idag blir det jobb ska snart iväg nu. vill att det ska bli helg!!
funderar fortfarande på ett sådant där gymkort, måste verkligen göra nåt. men vi får se. först ska jag se till aatt iaf börja gå annars är det ju ingen ide att skaffa gymkort. men vi får väl se..

nattdravel

jaja
det är sovdax för länge sen jag vet!! men jag kan verkligen inte sova, är inte det minsta trött.
ska ju för guds skull upp till skolan imorgon, vad är det för fel på mig???
låg tom och kollade på film förut för att varva ner och ta det lugnt sex and the city, ja jag vet, igen!!
men är det någon film som jag aldrig tröttnar på så är det det. bodde jag ensam så skulle jag kolla på den som "godnatt saga" varje kväll, ja så bra är den! men kandke kan skylla på dom där popcornen som blev till filmen. jocke ligger och svär över att det är salt på hans sida, men vem säger att det är hans sida eg, mittlinjen är ju hårfin;P

vill ha ny säng dessutom en stor säng så att man kan ligga och puta med rava så mycket man (läs jag) vill. tänk vad skönt. har kollat lite på en fin på ikea men typiskt mig måste ju kolla överallt och ingenstans innan jag (läs vi) kan bestämma mig. det enda jag egentligen har emot ikeas möbler är laminaten, alltså att det inte är solit trä blir så fult om den får en stöt. men men vi får se. ny säng måste det bli snart iaf!
nu blir det ett nytt försök att sova, natt natt

en fredag kväll, en fredag kväll det är en kväll med glatt humör

bilarna ute på gatan säger wroom wroom wroom, wroom wroom wroom.
bilarna ute på gatan säger wroom wroom wroom
hela natten lång


gud så dom pruttar runt på gatorna, trött jag blir. visst det är fredag men för guds skull det är svinkallt ute!!! skaffa ett liv eller iaf ett jobb så att ni själva kan betala för bensinen iaf. flytta he,ifrån och inse att det finns andra saker än att åka bil att göra!!
så nog galla spydd över äckliga arbetslösa takdunkare för idag!

har varit duktig och läst i min lilla bok, nu ska jag bara fortsätta läsa i min lilla bok i fortsättningen. still going strong. åt världens potion paj förut, hur ska jag orka tacos också? ajajaj.


sitter och tittar på idol nu, än så länge har det inte blivit nån film. har just förstått vilka som tävlar och inte tävlar på idol så kanske fastnar,vem vet. en sak är ju säker och det här händer inte att jag kommenterar idol ofta men tove och mariette vilka stjärnor!

 eller
svårt val faktiskt, humm

(jaja massor av bilder jag vet, men min blogg och jag får bildbajsa om jag vill, så det så ;P )


fredag i solen

sitter här försjunken i soffan, skulle ta tag i en bok tänkte jag men orken försvann.
därför blir planerna för dagen blir
-promenad till konsum
-mat
-läsa
-film+mat kanske
är så sugen på att kolla på film, ni vet såna som man sett 10 000 gånger och som jag inte vill utsätta jocke att kolla på igen.
ajajaj va pengarna bara flyger iväg, varför? nej, ajabaja emma nu får det vara slut på detta. och det är det också. kan inte komma på någor annat just nu som möjligen skulle locka.

var och hämtade tågbiljetten idag med och som tur var, var det bara en tågbiljett var orolig för att det skulle vara miljarder biljetter. för med min lycka skulle ju någon biljett försvinna på vägen och jag skulle bli avslängd eller nåt ;p
påtal om att köpa så köpte jag en väska idag, en grå precis som jag ville (förlåt erika för den ser ut som din). i vilket fall så var den perfekt, ingen snö kommer att komma in i den i vinte och jag kommer att få med mig allt både upp och ner till kalmar :)

nu bär det av ut igen, heja mig!!

tåg,tåg,tåg,tåg det var ett stort tåg (hur stort)

nu har jag bokat tågbiljett, KALMAR HERE I COME. har ju varit lite upp och ner om jag skall kunna följa med ner eftersom jag skulle vara tvungen att åka hem tidigare än tänkt, pga skola och lektioner som bygger på varandra och att missa den första är ju då inte så lyckat :/ så lösningen blev tåg. två byten dessutom NERVÖS ;p ska väl gå bra. jag är ju som bekant bäst

var egentligen ganska mycket planerat ikväll. franskkurs, förfest och utgång. men kände bara att jag inte orkade. så det blev inget av det. känner att jag aldrig blir av med den här förbannnade förkylningen och att ha gått ut hade inte gjort saken bättre. orkade inte gå på franskan, letade efter böckerna i två timmar, sen kände jag bara NEJ!!!
ursäkter, ursäkter jag vet!
blev tacos och idol på tv och det var precis vad doktorn ordinerade för mig idag. slapp, slö och vila.

imorgon blir det att knalla till konsum på norrstrand(det är tydligen dit alla mina paket kommer att komma i framtiden, attans)ska hämta en våg och vad det nu var mer. märks väl när jag öppnar paketet gissar jag på;p

förresten, är jag den sista i världen som upptäckt leggins?antagligen! och tajmingen är ju klockren det är ju tre grader ute. men men jag skall använda mina nya älsklingar om jag så skall ha termolångkalsonger på under;P
det är ju underbart


en dag

är så trött men jag förstår inte varför, blev antagligen för sent igår och för sent idag. måste skaffa fasta tider nu känns det som annars blir det ett himla jojjosovande.
var iaf till ikea idag behövde nya kuddar, blev lite annat också men inte så farligt, även en sväng på bergvik, letar efter en jätteväska men inte hittat den rätta än. eller jo men den var mörkturkos och det var inte gulligt. är sugen på en grå men det finns det inte många av.
blir en sväng till åhlens senare;)
igår var det filmmys hos nellie, godis är gott. sjukt fin lägenhet hade dom iaf. såg på nån skum film "bensamlaren" kan inte stava på engelska men ni fattar grejen. enligt ida var det en sån film som man måste ha sett. så nu är den sed ;P kommer ha svårt att åka taxi efter den filmen iaf, attans ida ditt fel
nu ska jag rota upp franskböckerna som jag har förlagt någonstans. dom kan ju inte bara försvinna, eller?

RSS 2.0