2014-06-13



I litens rum så är persiennen trasig och eftersom vi bor i en hyresrätt så gör inte vårt bostadsbolag något åt det. Det hjälper tyvärr inte liten när solen lyser in på morgnarna och nu när det blivit varmt ute så blir hans rum ganska varmt med. 
Sagt och gjort så gjorde mamman en utryckning och nu har vi nästan en färdig hissgardin så liten förhoppningsvis får svalt, mörkt och mysigt inatt! 

2014-06-07



Dagens mamma och bebis (bebis hade dock lite mer kläder på sig tidigare men va sjutton)

Idag har vi iallafall varit effektiva, på förmiddagen införskaffades gymkort så mamman orkar leka med sin vilda bebis, beach 2014 kan ta sig!
Sen in till stan, känguruhamburgare till lunch på matmarknaden på torget sen så fylldes både korv och ostförådet på sen en skön familjepower nap, skönt i värmen vill jag lova!  

2014-06-05



I litens rum är det inrett med både nya och äldre saker, tycker om när saker och ting har lite "botten", att det finns en historia bakom dom. 
Pippitavlan är efter litens pappa som han en gång vunnit, sagoboken är en Astrid Lindgren klassiker efter mig, den lilla prydnadspojken satt på litens doptårta medans John Blund kommer från mormor och Gud som haver tavlan är ett loppisfynd som litens mormor och jag hittade på en samlarmässa i höstas. 

En salig röra kan tyckas men både var och en för sig och tillsammans har dom både nya och gamla minnen som älskade liten kommer växa upp med

2014-06-03



Bästa myset, sovande bebis på armen, en skål mango och aloe vera dricka kan dagen bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det! Njuter varje sekund!

RSS 2.0