2015-10-23

Är rätt nöjd med att vi har en stor säng i lillasysters rum just nu, när en har ont i magen och är täppt i näsan och en har benvärk och är snorig. Skönt att kunna sträcka ut sig ibland och inte behöva krypa ihop i Tures lilla säng jämt. Mer sängar till till småbarnsfamiljer! 

2015-10-22

Möttes av vad jag gissar på är en av mardrömmarna när man har barn på förskolan, en lapp med texten "vi har magsjukan på avdelningen" så det var bara att ta storebror under armen och knalla hem igen. 
Vi behöver ju inte uppmuntra det i onödan känner jag.

2015-10-21

Lyckan när stora barnet vaknar 05.30 och vägrar somna om att vi har tv i sovrummet med Barnkanalen på. Så blev morgonen lite senare iaf.

Det firar vi med att det "bara" tog 4veckor att börja ta sig i mina gamla byxor igen efter att lillasyster kom, woho !

2015-10-20

Ny natt nya sovställningar.. Inatt omgrupperade lillasyster och jag till soffan i tv-rummet för att ta oss så långt från sovrummen som möjligt så resten av familjen skulle kunna sova något bättre iaf. Fyra timmars sömn fick vi väl ihop sittandes i soffan innan pappa gick upp och åkte till jobbet och vi gick in och satte oss och sov en stund till i sängen innan det var dags att gå upp med storebror till förskolan. 

2015-10-19

Hej livet som tvåbarnsförälder. 
Lillasyster är förkyld och kan inte andas om hon ligger ner, tjena sitta och sova i en vecka, inte lätt att vara miniliten. Medans pappan får ta vakennätter med storebror som har benvärk, mammas stora lilla kille <3 

2015-10-16

Fredag, en somnade sittandes bakom en kudde i soffan, den andra sover på mig, skönt efter en timmes sovfajt och en timmes kanoskrik innan lunch. Sovpromenad har aldrig känts så lockande som nu. Hej fredag




RSS 2.0