2014-08-28



Dagens mamma 
(eller snarare gårdagens mamma)

Igår var det öppna förskolan som gällde för att leka med kompisarna sen iväg för att lämna in bilen på service, vilket betydde att vi fick en riktig långpromenad hem då bilen skulle lämnas in på andra sidan stan.
Vilket också betydde att vi fick en riktig långis imorse när vi fick hämta den igen ! Super tycker både mamma och liten :)

2014-08-23

Tjenare vintern! Kom för ungefär två veckor sen på att det kommer en vinter och att vi nu har en liten som ska ha kläder också, hjälp vad har man på dom? Vi försökte slå våra kloka huvud ihop här hemma och i föräldragruppen där vi kanske lyckades skrämma upp några som inte heller tänkt på det innan. 

Så sen dess har det spanats ytterkläder när vi varit på stan.
Och idag fyndade vi big time ett par didriksons1913 överdragsbyxor för 139 SEK big time tumme upp på det och liten behöver inte frysa om benen i vinter

2014-08-19



Dagens mamma
Jacka-Stradivalius 
Halsduk-Åhléns 
Jeans-Stradivalius 
Kängor-New Yorker

Idag efter lite mammaträning så mötte vi upp litens kompisar och styrde kosan mot öppna förskolan så vildingarna fick träffas och leka lite.
Känns kul att fler aktiviteter kommer igång nu väntar bara på att rytmiken ska komma igång också, woho  

2014-08-15



Dagens mamma

Knälång kjol, randig jumper och jeansjacka allt från hm men från olika år, perfekt för mamma på stan promenader :)

2014-08-12



Dagens mamma

Hängselbyxor kan ju vara något av det mest praktiska som finns och snyggt är det också! Varför använder man inte det oftare? Ändring får det bli!

RSS 2.0