ung och dum

haha jag är inte ung längre ;p tänk på den tiden när man inte behövde många timmars sömn utan la sig sent och gick upp tidigt. dom dagarna är förbi vill jag lova. apantrött bar jag när jag äntligen tog mig upp ur sängen. hur ska detta gå?

ska försöka trycka i mig lite frukost nu och få iordning lite här innan jag ska hämta min karl på jobbet. dagens plan:
skor (till min karl för en gångs skull)
stugan (gissar på att jag har ogräs som väntar på mig även idag, men även mammsen och pappsen)
mammsen och pappsen (duger ju inte att lämna dom helt inom parantes+mors dags present)
tar dagen slut där? antagligen inte, men det är en bra början!!


världens bästa

har jag sagt att jag har världens bästa mamma??
i vilket fall jag har världens bästa mamma!!kom på igår att det faktiskt står en hylla kvar hos mamma och pappa sen vi flyttade ut jockes lägenhet, och det är ju dumt att den står där tyckte jag! så mamma sprang och mätte ifall den fick plats i hennes bil och vips så hade hon bärt in den i bilen för att ta med hit. det enda lilla kruxet var väl kanske att hyllan inte var isärskruvad och att det behövdes tas ur två säten ur bilen för att få in den det är en annan femma. naturligtvis så gjorde hon detta själv(, min mamma är envis liksom jag). så helt plötsligt så förvandlas min minimamma till supermamma! min mamma är världensbästa iaf!! love u!!


vart tog maj vägen??

dagarna bara springer iväg och jag har absolut ingen aning om vart dom tar vägen. kom igår fram till att närtan hela maj har gått. hallå, hela maj! när hände det egentligen?
och den här dagen är lika fullspäckad som alla andra om inte värre

Bergvik
Handla
Städa
Jobba
Mamma
B-uppsats

Balkong

det vore ju ytterst tråkigt om det var en liten ynka lugn stund någongång, fast det vore ju kanske tråkigt,eller?
jag tror faktiskt det!!


överkörd av en gräsklippare?

hej hopp i blåbärsskogen
har sjuk träningsvärk kan jag ju börja med att tala om har legat och kravlat i hallon- och vingärsbuskar för att rensa ogräs som växer, ja, som ogräs faktiskt precis överallt. tagit en runda med gräsklipparen men jag tror att någon körde över mig med den istället, för som sagt jag har ont, precis överallt faktiskt.

nu sitter jag här med min älskade b-uppsats, finns det egentligen något mer värdelöst att skriva än en b-uppsats, nej jag tror faktiskt inte det. totalt meningslöst, fast det kanske är på grund utav min inställning som den suger, vem vet? ;p

vaj ju även i Grums en sväng i måndags, blev ju lite lätt påmind om varför man flyttade kanske? tycker ni folk i kd är otrevliga så åk för guds skull inte till grums vill jag lova! men johanna och jag var ganska bra ändå tycker jag. men det är ju inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst;p

nu blir det att ringa litegran sen springa iväg en sväng på stan för att sedan jobbelijobba..

Grums

nej men då så. då åker vi och tar tempen på kulturhistorian i Grums. det kan bli..... intressant......eller? humm

bra början

tio i nio och jag är trött som ett as, vad händer? det kan man ju fråga sig faktiskt. känner mig ganska duktig skrivit b-uppsats, plockat i påsar, planterat om blommor, sett på hockey och nu sitter jag här med min lilla uppsats igen. och lite till vill jag allt plita ner innan jag lägger ner för dagen.
måste dock plocka bort allt bråte som ligger i sängen, eftersom jag vill ha någonstans att sova inatt, det kan bli lite knöligt annars, attans mig att plocka på så många ställen men men nån gång måste man ju börja annars blir man ju aldrig klar!!

någon?

det är inte någon som råkar ha si sådär 3,5-4 miljoner över som vill ge dom till mig???
inte?men snälla då!!!


fint väder och spöregn

ojojoj med den fina solen som var i veckan kom lusten för nya kläder och saker.
som tur är så stod regnet som spö i backen idag när jag gjorde staden och det enda som jag fick med mig hem var en väckarklocka och nya batterier till armbandsklockan. tur för min lilla stackars plånbok kan jag  säga!

men snart så, ett litet litet klädesplagg kanske jag kan unna mig? måste ju faktiskt vara lite fin när jag ska ut och åka en liten sväng, eller hur?? ;) 

irritation

har haft alldeles för många irritationsmoment för att kunna koncentrera mig på att skriva
mindre interligenta människor
alldeles för många tyger som skulle passa som gardiner på ikea
saker som utgått/tillfälligt slut.

nej packar ihop och kör stenhårt imorgon istället, förhoppningsvis har mitt älskade lilla hus en lugnande effekt på mig!

det hände nåt, ibland måste man fundera lite

efter en händelse förra veckan var jag tvungen att stanna upp i livet och ta mig tid att fundera över den situation som nu faktiskt är vår verklighet, varesig vi vill det eller inte. att hela tiden vara på helspänn och försöka ligga steget före ör otroligt svårt. för om man en enda sekund tänker på något annat så händer plötsligt det som kan leda till något värre, större skador än de som redan har skett.
det är svårt att se tillbaka på vad som hänt, men kanske ännu svårare att se vad som händer i framtiden. hur ljust man än vill se på den är det ändå några moln i ögonvrån som inte vill försvinna och det tär på en till och från


avslappning

åååh det är en sån lycka. har suttit i mitt lilla hus ute i skogen och även om det har regnar så har det inte spelat någon roll. finns nog ingenstans där det går att slapna av så mycket, där jag inte bryr mig om vart mobilen ligger. men så fort vi lämnar det börjar det krypa i kroppen, oro kallas det kanske.

kröp ihop ihallonbuskarna idag, klippte och trixade höll på att peta ut ögonen vid några tillfällen men det gick tillslut bra och det blev fint. dagens insats ;)

regn

det känns ju faktiskt ganska värdelöst att jag putsade nästan alla fönster igår när det spöregna idag!
men jag tror att jag har tur och att det regnar åt "rätt" håll. återstår att se. håll tummarna för mig!!

pengar rullar ut som dom ska??

vart tar mina pengar vägen??? ja jag undrar allt jag.
suttit och kikat nu med min kära lilla dosa, och ajabaja mig. nu får jag nog sitte hemma resten utav månaden för detta går ju inte!
prion för resterande månad blir antagligen i följande ordning:
mat
tågbiljett

ja, det är egentligen där jag får stanna
men önskelistan fortsätter på:
plastfodrad picknickfilt
stråhatt från monki
jordsäck
gardiner

får väl helt enkelt ta och gå ut i skogen och gräva upp lite jord, ta det vissna gräset från gärdet och sno en pressening så har jag ju till nästan allt med lite trix och fix...humm... eller inte kanske. ska man inte få lön snart??


bulle, te och sol

sitter och väntar på att sista solstrålarna ska försvinna från framsida utav huset. det låter väldigt hemskt att säga men jag tror faktiskt att jag ska sattsa på att putsa lite fönster. det går ju inte att se ut när solen ligger på. illa!
men i min väntan blir det lite te och bulle tror jag och kanske lite plantering när solen har behagat komma till balkongen. jag gillar sommaren!!

nu bulle och te!


sooovvvvvvvvvvvva

åååh vad jag egentligen vill sova nu, ligga med mitt stora täcke och filt och bara drömma mig bort. men nej! sitter då och skriver det sista på en uppgift som ska lämnas in imorgon. förstår inte hur jag lyckas!!??
nej framöver blir det då mindre sovmornar och mer struktur i min lilla vardag. för såhär kan jag ju inte fortsätta faktiskt!!
over and out


hår och 25 år



bild på "nya" håret, luggen har återkommit igen och nästan två decimeter på håret har försvunnit (men det märks ju nästan inte). så vad kallar vi det? en sor förrändring som inte syns?. jaja kalla det vad ni vill. borta är det iaf







gårdagen ägnades till att fira lilla Terror som fyllde hela 25! Grattis Grattis! skoj skoj var det iaf, det är ju trotts allt inte varje dag man fyller 25!
(snälla, döda mig inte för bilden ;) )


pest eller kolera

ojoj vilken start på dagen, var uppe vid 8 och åt frukost, men sen råkade jag "sova frukost" till typ 11, humm det var ju inte tanken med dagen.
var iaf in till stan och åt lunch med jocke sprang runt lite där.
och nu kommer den stora frågan:
skriva rent examinationsuppgiften
eller
städa?

pest eller kolera alltså. en kombination kanske?
suck, städhjälp i detta läget hade ju inte varit fel alltså!

trött

trött, sliten och därför en aning irriterad!
godnatt blir det istället. imorgon blir en bättre dag!


idag åker det



dagens "att göra lista"
-universitetet
-klippning
(äntligen, mitt hår håller på att ta över mitt liv)
-jobba
-sova
(sovit svindåligt inatt så helst skulle jag vilja ligga kvar i sängen idag)

men som gubben i mariospelet säger, let´s e go


lycka

underbart slut på dagen, en underbar avslutning.lika skönt att se det där leendet. att höra skrattet. att se uppskattningen. lyckan som återigen finns i ögonen.livet.

imorgon blir det fullt upp, förhoppningsvis mest kul hoppas jag men bara dagens gång kan utvisa det;)


Ajjjj

AAJJJJJ!

nös och det small till i örat! satan i gatan va ont det gjorde.
min trumhinna måne?
jocke tyckte som vanligt att jag var lite töntig, men kom snällt och klappade mig lite tröstande på huvudet!;p
attans öra!!! ;S


hur glad?

hur glad kan man bli över fyra steg?man kan tycka att det bara är fyra ynka steg. fyra små steg men ändå så stora. de fyra stegen togs med en stolthet som heter duga iaf kan jag lova! just nu är det iaf fyra lyckliga steg


RSS 2.0